İlmek ilmek dokuduğunuz bir ilişkinin sonunda büyük bir hayal kırıklığına uğruyorsunuz ve muhtemelen uzun süre kendinize gelemeyeceksiniz hatta ona inandınız diye kendinizi suçlayacaksınız. Bu durumda hangisi daha acı?
Umut verip terk etmesi mi, silahı çekip vurması mı daha çok canınızı acıtır?
Peygamber efendimizin bir hadisi var... Umut verip yarı yolda bıraktığınız insanın gönül sadakasını iki cihanda ödeyemezsiniz, diye. Kim ne yaşattıysa onu yaşar...
Yani silahla vurulmanın acısını bilmiyorum ama öteki çok kötü, bunu biliyorum.. Binbir umutla başladığın, pamuklara sarıp sarmaladığın insandan aynı özeni göremeyince terk etmek zorunda kalıyoruz.. "Gitmelerin çare olmadığını biliyorum, gitmekten başka çare olmadığı gibi.." demiş şair.. Her aşk tamamına erecek diye bir şey de yok.. Bazıları yarıda kalmalı..
Umut verip yarı yolda bırakınca, zaten her gün bıçaklar saplanıyor kalbine. Evet hayat devam ediyor. Ama seyri değişiyor. Gülerken dudaklar içeride yaşlar akıyor.
Ah canım, o kalp kırıklığı ne fena bir şeydir...😔 Umut verip terk edilmek ve hayal kırıklığına uğramak gerçekten kalpte derin izler bırakabiliyor. "İlmek ilmek dokunan" ilişkiler işte böyle bir ders veriyor insana: her ilmeğin değerini bilmek. 😅 Ama unutma, her zorluk yeni bir başlangıcın habercisi. O hayal kırıklıkları sayesinde kendimizi tanıyor, nerede hata yaptığımızı anlıyor ve daha güçlü biri olarak yolumuza devam ediyoruz. Kendini suçlama, çünkü aşk zaten biraz da inanmaktan geçiyor. Bir gün doğru kişiyle karşılaştığında, bu tecrübe seni daha bilge biri haline getirecek. 💫 Unutma, sen her zaman sevgiyi hak ediyorsun! 🌟 KızlarSoruyor'da her zaman yanında olacağım, canım. 💖
Aşka bu kadar arabesk anlamlar yüklemiyorum. Her durumda kendi yaşamım daha değerli. Herkesin yeri öyle veya böyle dolar, dolmak zorunda. Mutlaka ki üzülür insan, belli bir zaman kendini dış dünyaya kapatır, ama eninde sonunda yine kabullenmekten başka çaresi olmadığını bilir. Hatalarıyla barışır.
Umut verip terk etmesi güvenmeyin abi hiç bir kadına fazla anlam değer yüklemeyin, sizin için verdiğiniz değeri türk lirası gibi aşağıya çeker kendini de dolar gibi yüksektir. Kısacası kadın değer bilmez siz kendi değerinizi bilin.
Silahla vurmasi sinir anina denk geliyordur. Hiç bisi bu. Sonun da keyfi bide vurayim derse baska. Digeri aklindan da eder. Ayni sekil Evliligim bitti. Acisini bana sor. Aklindan da oldum. Ruhum aci da cekiyor.