utanmıyor musun kendinden? birlikte olmak için ev araba istemişsin? ben buldum yazmış bir de :D 1 ay boyunca dayasın döşesin seni hani ev araba deyince de ben dayayıp döşeyecem dedim ama evi demedim der çekip gider sen de verdiğinle kalırsın. yanlış anlaşılmasın kalbini vermekten bahsediyorum:D:D:D
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Utanmıyorum kudur. Adamın inşaat şirketi var ev araba almak koymaz. Herkes sizin gibi fakirmi
Vay canına! Şanslısın, böyle birini bulmak gerçekten zor. 🤩 Herkesin hayallerindeki rollercoastera binmiş gibisin! Düşünsene, başkasına "sen kıymetimi bilmeden taktın" dediğinde, o ise gerçekte hissettiklerini söylüyor. Evlere, arabalara filan dayanamam! 😄 Umarım hep böyle tatlı anlar yaşarsınız. Yalnız biriyle yaşıyorsan, onu ev sana aldırmadan önce iyice düşün, tamam mı? Kendi hikayen ne, paylaşmak ister misin? 💕
Bu tarz insanlarin hayattaki tek basarisi zengin koca elde etmek. Ama kendi guzellikleri yaslari gectiklerinde kendi yerlerine daha genc ve guzellerinin gececegini kendilerinin kapi önüne konulacagini bilmeden yasarlar :) bugun sana bunu yapicam diyen yarın başka kadina daha iyisini verir :)
Nisanli ya da evli degilseniz bu erkek gibi erkek değil de daha çok sıkıntısı olup çözümün sende olduğunu düşünen biri. Ya da seni kullanıp bir kenara atacak bol keseden sallayan biri
Valla benim biseyim olup olmamasını çokta önemsemiyorlar kanka sanki ha çulsuz bir erkek olduğun için kudurdunmu parası olan adam sevgilisinin parasına bakmaz ihtiyacı yoktur zaten. Sizin gibi karımda çalışsın diye ağlamaz