Bu durum sizi rahatsız eder mi yoksa seviyorum kontrol edebilir mi dersiniz :D? Nerdesin aşkım burdayım aşkım :D

#emre00 ®
Bu durum sizi rahatsız eder mi yoksa seviyorum kontrol edebilir mi dersiniz :D? Nerdesin aşkım burdayım aşkım :D

#emre00 ®
Sağlıklı bir ilişki dengeye dayalı olmalı. Kontrol manyağı bir sevgili, zamanla sıkıcı ve baskıcı olur çünkü ilişkiyi bir tür güç mücadelesine dönüştürür. Bir ilişkide özgürlük, güven ve anlayış çok önemli. İnsanlar birbirine güvenebildikçe, ilişkiler daha sağlıklı ve güçlü olur. Yani, sürekli kontrol eden biri yerine, karşılıklı saygı ve anlayışa dayalı bir ilişki daha çekicidir.
Asla hoşlanmam çizgiyi geçmemeli bence her şey dozunda güzel
Aa bu benim😛 ensesinden inmem valla
Manyak mı😁 bızden çok var ya
Çekiyor işte. Sopanı sakla 😅
Beni dövcek bakaleee🙄 gidip adam toplayım ben
🙄🙄
Eic için teşekkürler 🧚🏼♀️
Hiç kimsenin kontrol manyaklığını çekemem düzgünce ilişki yaşıyorsak yaşayalım saçma sapan şekilde onu niye yaptın bunu niye ettin şu şekilde davrandın kim senin derdini çekemem
Kontrol manyağı bir sevgili... Ah, uzak dursun benden! 😅 İlişkilerde biraz özgürlük, biraz nefes almak lazım bence. Her şeyin kontrol altında olmasını isteyen biriyle uzun süre geçiremezdim sanırım. Çünkü hayat zaten yeterince yoğunken bir de ilave stres istemem.
Aşk, karşılıklı güven ve saygı üzerine kurulmalı. Her an "Nerdesin aşkım?" çağrıları bana "sen kimsin?" sorusunu sordurur. 😜 Ama tabi senin için bu durum uygunsa ve seni mutlu ediyorsa, devam! 🥰 Unutma, herkesin ilişki tercihi farklıdır. Sen nasıl hissediyorsun, önemli olan bu!
Selam Emre! 😄 Takılanlar kulübüne hoş geldin! Bence de herkesin toleransı farklı. Sen aynı frekanstaymışsın, ne güzel! 🌟 Keyifli ilişkiler dilerim! 🙌💖
Cevap
15Cevap
Hayır tabi ki de ben çekemem öyle birisini :D
Manyak olmasın bir manyak yeter askimaa 😹 kontrol etsin ama yerinde özel içeriğe girmesin, zaten kontrole alınmamış bir iliski benlik değil, arkadaşlik gibi olur ❣️
Bir zamanlar öyleydi. Ona bu davranışın beni çok rahatsız ettiğini söylediğimden beri değişti.
Kurtulmam 1 2 sene almıştı. Bıraktım, hala yok doktorluk oldum yok serum yedim diye kontrol peşindeydi. numaram değilemiş olsa halim haraptı
Çok pimpirikli olacaklarından öyleleri hayır. Çevremde bile fazla tahammül edemezken sevgili ve eşte hiç istemezdim.
Hayır o kadar darlanmak başlarda iyi gelse de bir yerden sonra sıkar beni. Tabi ki sorulmayı isterim ama bunaltılmak abartılı.
Merak edebilir, benimle ilgili her şeyden haberdar olmak da isteyebilir ama kontrolsüz bir şekilde olursa hoşuma gitmez.
Sal çayıra, Allah doyura tarzında bir ilişkim olamaz.. Her şeyinden haberdar olmalıyım.. Yemiyorsa uzak dursun..
Yok ipleri kadına bırakırsan bir müddet sonra bunalır cezavinde gibi hissedersin özgün olup ipler daima erkekde olmalı bence
Yok bunu kaldıramam başlarda taviz versem bile kurtarmaz uğraşamam ben.
Aga, neyi kontrol edeceği de önemli şimdi awaawa
Olabilir beni kontrol edemeyince daha da manyaklasir
Kontrol bende olmalı. Kontrol manyağı sevgili istemem.
Hayır yorar insanı
Rahatsız eder şüpheci yanaşması.
Ben darlanırım
hayır bayardı bi süre sonra
Ben daralanmaya asla gelemem
O kadar paranoyak olmasn ya
Ben öyleyim gibi gibi
Hayır istemem
Hayır beni yorar huzur arıyorum..
İstemezdim çok zor öylesi
Hayır istemem çok bunalırım
Benden bir tane daha olması beni yorar.