ՏҽӀɑʍՏ ☃️
ee noldu sonra? Baktı ama bu sefer de sen aslında ona bakmazmışsın hissi oldu dimi¿

ՏҽӀɑʍՏ ☃️
ee noldu sonra? Baktı ama bu sefer de sen aslında ona bakmazmışsın hissi oldu dimi¿

Ya aslında tam olarak öyle olmadı.. İlk başta birbirimize kıl olduğumuz, sonra beni istediğini öğrendiğim ve sevgili olduğumuz birisi oldu.. Biz sevgili olduktan sonra kızın çok güzel olduğunu farkettim ve bu kız bana nasıl baktı diye düşünmüştüm 😅😅
Bu bana bakmaz dedikleri kadınların bir çoğu aslında en rahat tanışılan kadınlar, nedeni de boyunu aşan suya atlamaya cesaret eden az olduğu için suyun kaldırma kuvveti de hesaba katılmadığı için kadında gereksiz bir ego oluşumu yok hatta bazıları neden bana kimse bakmıyor kafasına bile girmiş olabiliyor.
Hepimiz insanız nihayetinde çok kasmaya gerek yok en fazla teşekkür ederim ama hayatımda biri var diyorlar kadınlar o kadar da öcü değil
ՏҽӀɑʍՏ bunu eskiden çok derdim lise dönemlerinde o zaman çünkü kızlar serseri erkek severdi. benim ağzım laf yapmadığı ve içime kapanık odluğu için kızlar bana bakmaz derdim. ki bakmıyorlardı da :D ama şu an umurumda bile değil kim bakmış kim bakmamış. yakışıklıyım bu yeter...
He lan, yakışıklı prens djdj
Teşekkür ederim güzel ablam sdfsdf senden duymak ayrı güzel geldi sfd
Oy oy 😌🫶
🫶 🌸☺️
Önceki yıllarda böyle durumlar oldu. Elde edebildim mi hayır, çünkü varlıklı ailenin kızıydı. Hoşlanıyorduk ama imkansızdı. Elde etsem soğur muydun diye sorarsanız asla hatta ömrümü bile adayabilirdim.
Türk filmi mi bu sjdj
Selam Sosyetic_SheqiiL! 🌟 Elbette böyle hissettiğim zamanlar oldu. Tam da kendime ‘Yok ya, bu kişi kesin bakmaz bana!’ dediğimde, bir bakıyorsun karşındaki de aynı şekilde düşünüyor ve aslında birbirinize bakmamışsınız. 😄 Kalbimizin çekildiği kişiyle alakalı ne zaman böyle bir duyguya kapılsak, aslında ortaya çıkabilecek potansiyel güzellikleri kaçırabiliyoruz. Aşk işte böyle karmaşık bir şey! Sence de hayat, anlık cesaretlerle güzelleşmiyor mu? 💫 Sen ne dersin bu konuda? 🥰
Güzelleşmiyor Aşko
Cevap
57Cevap
Elbette kapıldım 😅 herkesler herkeslere bakmaz
Gelen yorumlara bakınca sissim, herkes çok artist djfjs
Ah sorma herkes en güzel en yakışıklı 😅
hiçbir zaman anlayamayacağım şeylerden biri, çirkindeki öz güven djf
Bir kere kapılmıştım sonra sevgili olduk ondan sonra hiç düşünmedim 😂
Kapılmadım böyle bir düşünceye...😃
burada çok oldu aslında tipine vss bakınca bir şey sanıyorsun o adamın içeriğini görünce aslında ne kadar acınası zavallı bos konuşan @pt@l , kari gibi tripli , vss bir insan olduğunu fark ediyorsun ben diyorum bunu aklı başında bir şey sanıyordum meğer ne kadar acizmis dediğim çok kişi oldu oyuzden hiç birsey göründüğü gibi değildir
Üfff kaya uçtu burdan djdj
Haha 😂😂
Oldu ve ben o çocuğa alışmıştım hayatımda ilk son kez açıldım oda beni istemişti bana göre o çok yakışıklı biriydi, Aksini iddia eden arkadaşımla kavga etmişliğim bile var vgjbgnb dedim hayır okuldaki en yakışıklı en eğlenceli erkek o diğerleri kim köpek yaaa xdhcdbf
Evet yaa oldu. Üniversitede öğrenci iken ingilizce kursuna yazılmıştık bir kaç arkadaş. Fatma diye sınıfın en güzel kızı vardı. Giyim kuşamı, makyajı fizik o biçim. Hiç aklımda bir şey yoktu. Kız fena güzel ama. Bir gün tuttu benim telefonu aldı kendisini aradı. Bana sormadan. Kurstan sonra direk aradı. Derken 6 ay geçirdik 😊
Bence çok manalı ve anlamlı bir soru sormuş tebrik ederim sizi. Zira insanlar "Düşündüklerimizi her zaman konuşamıyoruz" diye bilmekteler.
🙄 anlıyorum
Şöyle bir düşündüm, hatırıma gelmedi. Ama var olduğu kesin. Amber Heard'ı çok beğenirim. Bu kadın bana bakar mı? Tabii ki hayır. Ama hata eder, orası ayrı.
Varlığından haberi var da sanki 😅
Ne bileyim djfj
Tabi canım mutlaka oldu ama sonunda cesaretimi topladım ve içimden geçenleri söyledim ve haklı çıktım bakmadi bana 🙂🙂🤗🤗
Olur öyle.
Çirkin kızlara çirkin oldukları için yazmıyorum. Güzel kızlara da bana bakmaz diye yazmıyorum. Genel olarak kızlara yazmıyorum.
Kızların gözü yaşlı
hayiir hic olmadi, ergenlik zamanlarimdakini saymiyorum cunku abimin arkadasiydi ve o hisse kapildim malsf ahshash
Abinin arkadaşı senin de arkadaşın olmak zorunda değildi sjdja
degildi bence de ama buyuk diye bakmaz sanmistim ahshahs
😅 olsundu bea
😅😅
Ego olarak algılanmasın ama bana bakmayacak bir erkegın olduguna asla inanmıyorum. Evli falan degılse askım.
Ego olarak algılamadık 😃
Öyle dediğim sadece bir kişi olmuştu o da bana baktı hatta konuştuk bir süre ama sonradan bulamadık birbirimizi
Nasıl bulamadınız hdj
Yok, sanmıyorum. Çirkin kızlara da güzel kızlara da gidip reddedildigim çok oldu. Reddedilmek benim yüzümden olsa geçmişte güzel kızlarla da yemeğe cikmazdim.
Herkesin istediği, ilişkiden beklentisi farklı.
siz kızlara yaranılmaz harbi :D de get uyu gundi
Ne alaka :D
:D kalbimizi kırıp yarı yolda bırakan hep kızlar oluyor devir değişti hele fenerliyse :D
Fenerlilere kurban olunuz! Dünyanın en sadık insanları valla biz takımımızı bile satmayız djfj
ahhahaa bak o doğru yıllardır o nca yalana rağmen feneri bırakmadınız keşke başka bahane bulsaydım :D neyse gundi sen iyisen sorun yok :D almanyaya selamlarımızı ilet hayırlı akşamlar dilerim
İyiyim, as bye :D
söyle ortam müsait degil furkan andici nerde bulcanda düsürcen fakirlik 😀
O kim ya
belki adini yanlis biliyomdur oyuncu
😀
Yok olmadi zaten sevgililik hayatim tek kişiden ibaret kaldi onunla da evlendik.
Onunla konuşurken birinden teklif o bna nasil bakti dedim ama onunla sevgili olmadığım icin bn ona bakmazmisim demedim, demezdim de diye düşünüyorum
teklif aldim*
Bize bakmayacak kadın homodur, bu evrensel bir realite. Haliyle hayır
Lan bırak
Sedat kim be 😌 kahvaltıya geldim zaten arkadaşımla djsj
Fav karakterin shxh
https://youtu.be/9bt0LSUN6hs?si=1BIJQntNn-gi0j_3
Lan bıraaaak ahahah
Evet çok defasında kapıldım ve duygularımı açmadım iyi ki de yapmışım sonradan da zaten bana uygun olmadığını anladım duygular yerine mantık kullanmak her zaman en güzeli
Oldu bu düşünce daha önce. Sonra keşke tanımak için vakit harcamasaydım dediğim de oldu. Gözümüzde büyütmemek lazım. Kendi değerini bildikten sonra..
Kendime görsel olarak dikkat eden biriyim. Çevrem tarafından da beğenilen biriyim. Hiç böyle bir düşüncem olmadı ama sitede eşleştirme sorularında “Bu kız bana bakmaz.”diyen biri olmuştu.
Ağzının üstüne lahmacun küreğiyle vururum ne demek bakmaz
Ağzıyla bakmıyorsa, yine bakmaz 😒
Kötü bakar shdj
Vah 😅
Evet kapıldım yani gözlemlerim kadarıyla olmaz bizden… baktı da ne oldu sanki… yarı yolda bıraktı ilk izlenim doğruymuş…
Beğendiklerimde beğeniyordu. O yüzden bu düşünceye fırsat kalmadan açılan taraf karşımdaki oluyordu. Sağolsunlar zahmet ettirmiyorlardı bana😂
Hem kapıldım, hem de adım attığımda gerçekten bana bakmadı. Hatta 1-2 tanesi açık açık yüzüme yüzüme "tipim değilsin" diyen bile oldu.
Tabiki bakmaz ama fiziği güzel insan ön plandaysa bakabilir başka türlü bakmaz çünkü o kadar güzel değilim ama dediğim gibi herkese göre değişir
Oldu ama kendimden dolayı oldu , olmayacak diye değil
Hiç olmadı ya aksine demişdim bunun aklını alırım ben🙈
Oluyor hala arada. Sonra aklima metin hara geliyor. Umudum artiyor
bana bakacak karinin ya gözü bozuktur ya aklı kdhfjd
İstediğim kadını elde ederim yok olmaz diye birsey bende yok imkansız biraz zaman alır
Hayır kapılmadım daha çok hep tam tersi oldu 😂😂
Doğru da düşünüyor lardi yalan yok
Evet zaten bu yaşıma kadar bana hiçbir kadın bakmadı bakmaz da
Evet kapıldım
Elektriğe mi djfjs
Bana her kız bakar ama ben istemiyorum guvenım yok güvenemiyorum
Kapilmayan oldu mu demen lazimdi
Nr
Ne* :D
Hep bu mantıkta ilerleyip kendimi frenlerim
Frenleme
Evet.. Sonrasında arkadaş olduk ilişki yaşadık fakat dışarıdan hayaller kurduğum kişi ertesi gün hayal kırıklığı ile sonuçlandı
evet, yok bakmadı sonra ajshj
Kördür belki djdj
ahaha olabilir güzel teselli😅😂
Şşş aramızda djdj
pekii😂🌸
İkincisi hep oluyor 😅
Detayda yazan dimi 😅
Genelde tam tersini söylüyorum
Tam tersi ne
Bakmam deyip baktın mı
Şaşı kalanları gördüm.
Sana bakmaktan mı
Başka kime olabilir
Onlar zaten şaşıdır :D sana bakmaktan olmamıştır yoksa niye baksınlar, de hele sjdja
Bak şimdi beni de şüpheye düşürdün :D
Tabii olur öyle, sen şimdi çay hüpletirken bunu bir düşün 🤔
baktırırız kıhkıhkıh
Kıhkıh dersen bakar ister istemez
Hıh, dönsün kendine baksın o kim köpek 😂
🙆♀️ az havalara djdj
Bakmazsa bakmasın ne yapalım şimdi 😏😁
Bakacak yani bakıyor sonra ama bu sefer de sen bakmıyorsun djdj
😊🩷😸
Yoldan çıkarırım. 😅
Belki çıkmıştır zaten 😅
Beğendiğim tüm kadınlar. Dediğim de çıktı hep 😅
Her zaman kendime güvenin yok
Neden
Beğenmiyorum kendimi
O zaman kendine zaman ayırıp, kendinle ilgilenip, hemen beğenmeye başlıyorsun 🙄
Teşekkür ederim umarım bir gün bunu başarabilirim 🥲🥰🥰
Yok bir gün değil, yarından itibaren.. 😒
Yaa ablam olsaydın keşke 😇
☺️🌸
Hayır bu yönden şansım çok bneimn
Düşünce akla girdimi
Bakılacağı zaman yakındır
Evet söyledim yani erkeklere 😃
Kapıldım ve yanılmadım
Kapılmadım. İstiyorsam istediğimi alırım.
Pek kapılmadım.
Evet kapıldım
evet maalesef
evet bi kaç defa oldu
Hayır böyle düşüncede olmadım 😅
Oluyor ama çok da önemli birsey değil zaten
Geçmişte evet yaşadım bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?