Çok acill buraya gelin nolur tavsiyeniz var mı?

Biraz uzun yazacam şimdiden kusura bakmayın ama çok önemli, şimdi hiç görmediğim Bi akrabanın oğlu varmış düğüne gitmiştim geçen yaz bu düğünde ebu çocukla karşılaştım ve baya Bi bakıştık ve beni seyretti yani nereye baksam oradaydı sonra bu düğün bitti bende abartılacak bişey olduğunu düşünmüyordum tabi zaten tanımıyordum o zaman kim olduğunu geçen 1 ay önce Bi düğün oldu yani kına oldu gitmiyecektim ama nedense aylar sonra bu çocuk aklıma geldi bende son anda gelecem dedim ve gittim. Kına da da bakıştık benimle ama sonra ben yüzümü döndüm Bi başka tarafa bakmadım çocuğun tarafına sonra bu çocuğun annesi geldi babamın akrabası kendisi bizim masaya geldi ve anneme bu kızın çok güzel dedi falan bizde teşekkür ettik sonra bu çocuk bizim tarafa geldi ve bu kadınla konuştu meğersem o kadının oğluymuş neyse bu kına da da bakıştık sknra ki gün düğün oldu bu sefer kontrol ediyordu yerini halay çekiyordu bakıyordu ama gerçekten de çok bakıyordu hatta ben artık uyandığım için kardeşime çocuğu gözetlemesini söyledim Bi 30 dk sonra kardeşim gülerek beni dürttü bende ne oldu dedim o da dedi ki ya nereye baksam çocuk bizim masaya bakıyor dedi bende heyecanlandım falan sonra kardeşimin dediğine göre 3 defa bizim masaya doğru geldi bakmış bana falan neyse biz düğün bitti eve geldik falan ben hoşlandım bu çocuktan ki ilk gördüğümde istemedim ama hep aynı bakıyor hoşuma gitti alımı da vardı. Düğünden sonra ki günlerde bende çocuğun adını falan bilmiyorum instasını akrabalarını takip etmeme rağmen hiç bulamadık adını da bilmediğimiz için kaldı sonra kardeşime olmayacak dedim tam 2 dk sonra akrabası annemi takip ediyo işte instadan foto paylaşmış bu sevdiğim çocuk ve kendi oğlunu falan kardeşim de manifestledin falan dedi ne zaman düşünsem onunla ilgili bişey çıkıyo bende normalde anneme söylemem asla ama bugün anneme anlattım tüm olanı annemde bu çocuk onların tek çocuğu ilk ve son çocuğu dedi onun dışında bu çocuk tüp bebek tedavisi ile olmuş dedi ve ailesi babamın Bi akrabası uzaktan her ne ise annem ailesinin insanlara çok kindar ve kötü baktığını falan söyledi bende çocuğun çok iyi biri olduğunu söyledim annemde çocuk iyi çocuk günahı yok ama annesi her şeyin başı dedi bilmiyorum ne yapacam öneriniz var mı aşık oldum gerçekten normalde bu tarz olaylarda vazgeçerdim kesinlikle olmazdı ama bilmiyorum ne oldu bana offfff

Çok acill buraya gelin nolur tavsiyeniz var mı?