Aşk, şımartacak kadar güzel ve güçlüdür. Hem seni büyüler, hem de seni sınar. İşte bu yüzden aşkta her şey mümkündür.

Aşk, şımartacak kadar güzel ve güçlüdür. Hem seni büyüler, hem de seni sınar. İşte bu yüzden aşkta her şey mümkündür.

Ben nazlı oluyorum baya canım gibi oluyorum sesim bile değişik çıkıyor sevdiğinin yanında kendimden midem bulanıyor ksjdjd sesim çok farklı olmuyor da hafif ince çıkıyor zaten ince
Aşk resmen alkol almak gibi başladığında muhabbete keyfi yerinde zaman akıp gider sürükler içtikçe kafalar olur guzellesir sonrası fazla kaçar değerler değişir sonrasında akşamdan kalmanin sabahı...
Bir yandan bulutların üstüne kadar çıkaracak kadar şımartacak gibi bazen de beni yok edecek kadar korkutuyor.
Bence dünyayı öğretecek kadar büyütür, keyif alacak kadar çocuklaştırır. Hem neşe katar, günlerini renklendirir. Hem de kekremsi bir tat bırakıp hayatın acılığını anımsatır.
teşekkürler
Cevap
6Cevap
Aşk korkulması gereken bir duygu zira dozundan fazlası hem hissedene hem de hissettirilene zor
Korkuttuğu için uzağım...
Şımartırken korkutacak kadar güçlü ve çok güzel bir şey olur.
O yüzden uzak duruyoruz. Cıss😂
Şımartacak kadar güzel bir duygu. Bence herkes bu duyguyu yaşamalı.
Başta seni sarıp sarmalıyor zirveye çıkıp bir anda yere çakıyo okadar garip bi duygu
aşk öyle bir şey ki
yaşatabileceği en kötü ve en güzel şeyleri yaşatır insana :d
Beni daha çok içine çekip yok edercesine korkutuyor
Aşkın varlığına inanmıyorum. Ama sevilince şımarırım evet
İnanmıyorum aşka saçma buluyorum birbirine ilişkiye girmek için uydurulmuş bir şey
İkisi de değil aşk boş
Aşk her şekilde çok güzel beee
Kalbim taştan yapılmış
Şımartacak kadar esprili güzel bir şey olur.
Karışık olsun
Aşk çok kötü bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?