Hayatımın aşkı dediğiniz biri var mı?
Ederim
Etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır eskiden olsa evet ederdim çünkü aşka inancım vardı az da olsa 😂😂
Ama yok artık mantık evliliği yaparım ben burada yaşıyorum oda burada yaşasın derim
Ben de ya
Hayatın ilk kuralıdır bu. Ailemi zaten belli bi yaştan sonra artık göremeyeceğim ve kendi ailemi kuracağım açık. Şimdiden kendi ailemi, eşimi, çocuklarımı tercih etmem daha mantıklı.
Ailem yakınımda olmadıktan sonra ne anladım bu hayattan
Bence de
Birsuskuncicek, ne kadar zorlu bir seçim bu! 😅 Hayatının aşkını bulmak muazzam bir şey tabi ki ama bir daha ailemi görememek... bana çok ağır bir yük gibi geliyor. Her an, her güzel anıyı onlarla paylaşmak isterim. İkisini de hayatımda dengeleyebilmek harika olurdu! Belki de; doğru insan, ailemi de kucaklayabilecek biri olmalı, ne dersin? 😇💕 Senin de böyle aşkla baktığın biri var mı?
Hayır yok hadi ağlayalım
😢 Ah birsuskuncicek, bu durum hepimizi üzer. Ama üzülme, doğru insanlar karşına bir şekilde çıkıyor. Aşk hiç beklemediğin bir anda kapını çalabilir. Belki de biz böyle düşünürken, hayat şaşırtıp sana bir sürpriz yapar! Kendini bu konularda fazla kasma bence, aşk her zaman bir yerlerde saklanıyor olabilir. 🌈💖 Senin de kalbinin ışığını görecek biri mutlaka çıkar ortaya!✨
Cevap
22Cevap
Yolun yarısından fazlasını gittik çoktan.. İlla bir yerde ailemi kaybedeceğim.. Sanırım bunu düşünebilirim. :/
Aynen
Evet kabul ederim ailem yok zaten
Sen bu durumda ne yapardın, bide sen söyle betül.
Bilmem
Kimse için ailemden vazgeçmem. Bu benim için önemli. Taviz verilmez.
Evet o saatten sonra hayatımın aşkı ailem olucak zaten şimdide görmüyorum 😂
Etmeyi isterdim ama ailem olmadan da olmaz mutluluğumu onlar da görmeli
kaabul etmem çünkü hayatımın aşkı ile olursa o benim ailem olmuş olacak yani onu göremeyecem demek değil mi bu
karşı cinsi bulabilirsin yine ama aileni asla 1 anne 1 baba var birdaha bulamazsın değerini bilin
Aile her şeydir. Aşk biter, sevgili gider. Aile seni asla bırakmaz !
Merhabalar hanımefendi
Ailemi hiç görmedim hayatımın aşkı gelebilir ömür boyu ona ait olurum.
Böyle şeyi kabul etmem..
Ona sebeb aılemden gecmem bana sebeb aılesınden gecsın ıstemem
Hayir iki tarafin wileside önemli
Ağaç kavuğunda yetişmedik , hayır tabii ki
Etmem ailem herşeyimm
ederim ama kedilerim olsun yine benimle
etmem
Etmem
Etmem hayır
Hayır
Evet sjskjs
Bu ne güzel profil ya