Yılar önce toksik sancılı bi iliskiden narsist bi iliskiden çıktım 3 sene sürdü ilişki. Zar zor o ayrıldı zaten ben kopamadim. Aradan 1 buçuk yıl geçti görücü usulü ile hızlı bi şekilde evlendim 8 ay içinde Yine kötü şeyler yaşadım. Pişmanım bi anda evlendim neden evlendiğimi bilmiyorum belki bi kaçış yolu belki o eskisinin donmesini beklemek … şimdi de evli birine aşık oldum bende evliyim mutlu değilim başından beri çok çektim. gerçekten hayatım rayından çıktı çözemiyorum ne yapmalıyım.. çok zor durumdayım…. Psikoloğa gitsem bile duzelir mı zannetmem ne yapmam lazım…. Bunları yaparken inanın aklım nerdeydi …
İnsanın yaptığı en büyük hata evliliği kaçış yolu olarak kullanmak.. şimdi evlendiğin insanada yazık.. sen sevmiyorsun belki ama o seninle hayat kurmuş ömrünü vermek istemiş bir yola beraber girmişsiniz.. şimdi evli birine aşık olmak demek bu hataların iki kat çoğalması demektir hem kendini hemde karşındaki insanı yakarsın çocukları varsa onlarıda yakarsın biraz daha doğru düşünmeye çalış.. eğri doğru burada bellidir eğer evliliğinde mutsuzsan boşanırsın ama evli birini unut..
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet hata yol gösteren seni durduran birileri olmayınca kulak tikayinca herseye. Birde karşıdaki kişi seni kandirinca kotu sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Söyle soyliyim evet mutlu değilim ama aşık olmamla birlikte ben evliliğimin kötü olduğunu bi an önce gitmen gerektiğini fark ettim bu sayede. Ama kalbime söz geçiremiyorum çok zor 😞 büyük konuştuğum için bunları yaşıyorum
Büyük konuşmak evet insanı etkiler ama bunları yaşamaya devam edeceksin diye bir şey yok hayatını düzene sokar yön vermeye başlarsın doğru bir şekilde.. bunun için fırsan olur.. eşin sana karşı nasıl neden evlendiğin kişiyle mutlu değilsin seni mutsuz eden şey nedir tam olarak evliliğinde.. ayrıca hiçbir şey rdan göründüğü gibi olmaz aşık olup evlenip mutsuz olanda çok tanıdım... önce aşık oluyorsun karşındakide sana aşık rolü yapıyor sonra iş ciddileşince bambaşka insana dönüşüyor..
Ben açıkçası aşık olduğum biri ile evlenmedim. Aşık olduğunu zannettiğim biriyle narsistle 3 yıl geçti şimdide aşık oldum ilk defa böyle hissediyorum bilmiyorum evliliğim kötü özelden yazabilirim …
Niye benim başıma geliyor dediğin olayların şiddeti ve büyüklüğü ne kadar çoksa bil ki o hız ve güçte bilinçaltının oyunundan çıkmaya ihtiyacın var. Bilinçaltının oyunlarına gelip aklını kullanmadığın sürece acı çekmeye devam edersin.