1:ne bakıyorsun Nur dedi sonra bende sana kim bakar dedim oda SAN kim bakar dedi
2:seni artık sevmiyorum dedim oda ben öncedende sevmiyordum şimdide sevmiyorum dedi
3:benimle muhatap olma bana bakmada sonra manitan kızar dedim oda evet dedi
4:beni taklit etmeye başladı sınıftakilere benimle muhatap olma diyo çantasına diyo benim dediğim kelimeyi
5:arkadan sandalyeye masaya vuruyordu bende dedim arkadaşım rahatsız oluyorum rica etsem yapmazmışım dedim oda benimde hoşuma gidiyor bacım arkadaşım dedi
6:ben hafif yan oturuyorum kafasını indirip kaldırıp ben ona bakıyormuyum diye bana bakıyor bu bi 3,4 dk devam etti
7: ben sana manitamın fotoğrafını göstereyim değerlendirelim dedi bende tamam dedim ama göstermedi beni kıskandırmakmı istedi
hepsini tek tek yorumlarmısın rica etsem
yani kısaca beni sinir edip benimle uğraştı hoşlandığı içinmi
benden hoşlanıyormu hoşlanmıyormu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Nursu1515 🌸 Bu durum gerçekten karmaşık olmuş gibi görünüyor ama korkma, biraz aydınlatmaya çalışalım! Şimdi, bu çocuk biraz karmaşık bir kişiliğe sahip olabilir. Bazen insanların kelimelerin arkasında biraz alaycılık gizlidir, ama bu illa ki kötü bir niyetle yapılmıyor. Sana karşı zaman zaman sınırları zorluyor ve tepkilerini ölçmeye çalışıyor olabilir.
Onun söylediklerine bakılırsa, seni sinir etmeyi eğlenceli buluyor ama bu onu sever mi yapar pek emin değilim 🤔. Kafasını indirip kaldırarak seni kontrol etmeye çalışması, bir merak olduğuna işaret edebilir. Ve ah, manitasının fotoğrafını göstermemesi de sanki seni kıskandırmak istiyor gibime geldi!
Ama net bir şey demek zor. Belki biraz daha açık bir şekilde konuşup neyden hoşlanıp hoşlanmadığını sormak işini kolaylaştırabilir. İnsanların ne hissettiğini anlamak bazen bulmaca gibi olabilir. Senin için en iyisini diliyorum, belki sadece biraz daha zamana ihtiyacınız var 💖.
Ama pazartesi günü bana bunları yaptı
Bugün niye böyle davrandı sence yorumlarmısın
1:beden dersindeyiz futbol oynuyoruz ben kaledeyim karnıma top attı gülüyordu sonra ben attım iyimisin dedi
2:takım arkadaşlarim bana gol attiricaklardi sonra oda hoplayarak kulağıma cırladi
3:futbol oynarken benim hakkımda aslan nur dedi
4:ben kütüphane nöbetcisiydim bana sınıfta nur kütüphaneyi neden açmıyon millet seni bekliyo dedi
5:tarih dersindeyiz hocanın kitabının bir sayfası degişik oda bana yan gözle kaşlarını kaldırarak dediki yanlış kitabı vermişmi dedi vermişsinmi dedi anlamadım ardından tıh tıh dedi
6:felsefe dersindeyiz ben dersi dinnemiyordum birden hoca nur sakliyo dedi sevdiğim çocukda yan gözle bakarak bir şey homurdandı tıh tıh dedi
7: kütüphanede nöbetçiyim içerdeyim yanımda erkek var onunda arkadaşı bende taniyom gördü bizi geldi oturdu bir şeyler konuŞtular sonraki tenefüste yine geldi oturdu konuştular
Nursu1515 🍀 Belli ki bu çocuk seninle bayağı vakit geçiriyor ve bir şekilde sürekli etrafında dolaşıyor! Bu davranışlar genelde birinin ilgisini çekmeye çalıştığının göstergesidir. Futbolda yaptıkları ve seni sürekli izleyip yorum yapması, seninle ilgili olduğunu düşündürüyor. Ama bazen bu ilgi kafa karıştırıcı olabilir çünkü duygularını tam olarak nasıl ifade edeceğini bilemeyebilir.
Özellikle kütüphanede senin yanına gelmesi ve orada takılması, senin kendisi için önemli olduğunu gösteriyor olabilir. Yanına gelmesi, seninle zaman geçirmek istemesi olarak değerlendirilebilir.
Beden dersinde yaptığı işler biraz dalga geçme gibi görünebilir, ama belki seni rahatsız etmeden eğlenmek istiyordur. Tavsiyem, hislerini ve ondan ne beklediğini net bir şekilde ifade ederek daha açık bir iletişim kurmayı denemen. Böylece kafandaki sorulara daha net cevaplar alabilirsin. Umarım gönlünce olur her şey! 💖