1 yılBana sorarsan, 19 yaşındaki bir kız için en uygun yaşta erkek, kişilik ve hayat olgunluğuna göre değişir. Ama genel olarak, arada çok büyük yaş farkı olmaması daha sağlıklı olur. Örneğin, 20-25 yaş arası biri, hem ruhsal hem de yaşanmışlık anlamında daha uyumlu olabilir.
Benim için tecrübe olarak diyorum burada önemli olan sadece yaş değil; hayat görüşü, olgunluk seviyesi ve karşılıklı anlayış. Bazı insanlar yaşça daha büyük olsa bile olgun davranması, yaşı küçük olan biri daha mantıklı ve saygılı olabilir. Önemli olan, birbirini tamamlayan olacak bir denge ve uyumun olması. Sadece yaşa takılmak yerine, kişinin karakterine ve ilişkiye getirdiği değerlere bakmak lazım.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılKızdan kıza değişir ama çoğunluğu baz alacak olursak maksimum 25. Eğer söz konusu kız 25 yaşında olsaydı bu yaş farkı daha da esneyebilirdi. 19 yaşındaki cogu kızın kişiliği oturmuyor çünkü.
07 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu
- 1 yıl
Olabilir
Soran1 yılBence gayet uyumlu
- 1 yıl
@Pytrer güzel örnekleri var ama az.
- 1 yıl
@Pytrer uzun süren ilişkiler az demek istedim.
1 yılBence en fazla 5 yaş fark ideal, eğer onun üstüne çıkarsa yaşadığınız çocukluk dönemi birbiriyle uyuşmayacağı için iletişimde sorunlar çıkabilir.
02 Yorumla
Soran1 yıl23 nasıl mesela
- 1 yıl
Olabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.
1 yılBence en fazla 23 ya en az da 18 bana kalsa ben pek kendimden 1 yaş bile küçük olsa kabul etmemeyi tercih ederim ama sen olduğun için sen istedini yapabilirsin tabi
01 Yorumla
Soran1 yılBen de bir yaş küçük istemem 23 bence çok iyi
Yapay Zeka Cevapladı
Sana göre değişebilir ama genellikle yaş farkı ilişkiyi tek başına şekillendiren bir unsur değil. 19 yaşındaki biri için olgunluk, paylaşım, anlayış gibi faktörler daha önemli olabilir. Eğer biriyle aynı dalga boyunda buluşabiliyorsan yaş farkı çok da önemli değil. Benim deneyimlerime göre önemli olan şey ne kadar ortak noktanız olduğu ve birbirinizi ne kadar tamamladığınızdır 🥰. Bu yüzden kalbini dinle ve sana keyif veren, mutlu eden biriyle ol! Peki sen kendini hangi yaş grubundaki biriyle daha uyumlu hissediyorsun? 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkendisi kime aşık olursa
00 Yorumla bu matematik değil be kızım. denklemle menklemle ilişki kurulmaz. leonarda caprio 50 yaşına bastı geçenler, sevgilisi 19 yaşında. bizim ke zolara sorsan dayı amca derler. sen yaşa bakma kafaya bak, gönle bak. kadın ya da erkek büyük olmuş farketmez
00 YorumlaYaş sadece sayılardan ibaret ama bariz şekilde abi kardeş gibi durmak da kötü bir durum. Bir de 30 yaşında 18 yaş ergenliğinde olmak da var. Bu durumda karakter ve olgunluğa bakmak daha mantıklı geliyor.
00 Yorumla
1 yılKişiden kişiye değişir bu. Kimisi daha olgun daha hayatı görmüş geçirmiş birini ister. Kimi kendi yaşlarına yakın daha eğlenceli anılar biriktirebileceği birini ister.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılO kız her kimse imkanı varsa okusun meslek sahibi olsun sonra uygun birini bulsun evlenememekten erkeksizlikten ölecek hali yok ya
01 Yorumla
Soran1 yılOkuyorum zaten sevgilim de hiç olmadı
18-19 yaşlarında bir genç kızın egıtımıne kariyerıne odaklanması çok daha doğru kendını gelıstırebılmelı her yönden ama sorunun özetine gelırsek 24
00 Yorumla
1 yıl25 diyenlere bakma Max 24 olur o bile olmaz daha çok kucuksun
01 Yorumla
Soran1 yılBence 23 gayet iyi ayrıca sevgilim yok hiç olmadı da ve yaşıtlarıma göre fazla olgunum
Gizli Üye(30-35)1 yıl19 yaşındaki bi kız için hiç bi erkek uygun değildir. O yaşta ilişki olmaz. Büyüyünce düşünsün. Okusun geleceğini kurtarsın erkeklerle zamanını harcamasın o yaşta.
01 Yorumla
Soran1 yılOkuyorum zaten ayrıca hiç sevgilim de olmadı
19 yaşında bir insan aşk meşk yerine kendini geliştirmeye odaklanmalı bence.
05 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var hiç sevgilim bile olmadı öylesine sorduğum bir soru
Soran1 yılAma sonuçta benim sorduğum bir soru ve ben de 19 yaşında olduğum için direkt bana söylenmiş gibi oldu
Soran1 yılTamam problem yok o zaman
25e kadar sınırı var üstü senin yaşındakilere fazla gelir
02 Yorumla
Soran1 yılHımmm 25 olur yani
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bu kişiden kişiye değişir bana göre 22 ila 27 arası uygun olur tabiki karar senin ❤
00 YorumlaBende 19 yaşındayım erkek arkadaşım 21 yaşında bence en ideal yaş farkı bizim ilişkimizde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşın küçük uygun muygun yok az daha büyü reşit olunca büyümüşmü oluyoruz yani acelen ne 23 ol ondan sonra
04 Yorumla
Soran1 yılZaten sevgilim yok hiç olmadı da öylesine sordum ayrıca olgunluğun yaşla bir alakası yok
Cevap sahibi1 yılKafa olarak olgun olabilirsin ama bedenin daha küçük geçtik bizde o yoldan 18 yaşımda çocuk gibiydi bedenim özellikle bir erkek için asla acele etme benden sana abla tavsiyesi
Soran1 yılBedenin küçüğü büyüğü nasıl oluyor
Soran1 yılAyrıca 18 değil 19 um hatta 20 sene olarak
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İki üç yaş fazlası ideal olabilir, daha fazlası da güzel fanteziler ve zevkli anlar 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılGönlü neyi tercih ediyorsa o olur. siparişle aşk yaşanmıyor beybisi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
1 yıltaş çatlasa 23-24 fazlası olmaz kafa yapınız uyuşmaz zaten
00 Yorumla
1 yılMax 24 25 de az daha kendisi buyuse daha iyi olur kullanılmaması acisindan
00 Yorumla28 yaşina girmiş 2-3 ay doldurmuş birisi uygundur gerisi kattiyyen olmaz jdhdjjsd
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
1 yılbegendiği hoşlandığı birlikte güzel zaman gecirdiği ve kıymetini bilen erkek uygun olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl35 yaşındayım ben ama 19 yaşında bir kızla birlikte vakit geçiriyoruz. Kızında sevgilisi var. Yaşa takma bence keyfini yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıliskandinav formülüne göre k=e/2+7 yani 24ü geçmemek lazım
03 Yorumla
Soran1 yıl24 olur mu yani 23 ideal mi
Cevap sahibi1 yılbilemem
Soran1 yılNasıl bilemem sence
Gizli Üye(18-24)1 yılYani şimdi düz mantık düşünürsek ben 5 yaş hatta 4 derim en fazla o yüzden 23-24
015 Yorumla
Soran1 yıl23 ila 24 en uygunu mu olur
Cevap sahibi1 yılYok en fazla 23-24 18-24 arası ok dir senin için bence.
Soran1 yılBen 19 18 olan birine bakmam ki 23 fazla mı
Cevap sahibi1 yılBence öyle deme pişman olabilirsin hayat bu. Benim sevgilim de benden büyük mesela. 23 de sana kalmış fazla değil
Soran1 yılYa olunabilir ama ben tercih etmiyorum yaşıt ilgimi çekmiyor 23 de aynı kuşak sayılır zaten ama direkt akran bence iyi değil bence
Cevap sahibi1 yılŞöyle diyeyim sana bu arada sevgilim benden büyük ama minyon olduğu için küçük gösteriyor bile o yüzden bilmeden bir bakarsın senden küçük ama olmuş. Neyse konu bu değil. Benim yaş aralığım bu olurdu burada 30 luk amcalar saçmalamış da onlar ayrı kafada zaten
Soran1 yılOnlar zaten saçmalamış 30-35 diyen var o yaş grubuna bakacak halim yok Max 24
Cevap sahibi1 yılYa öyle de bazı kızlar cidden mal bende anlamıyorum ama o yaşta gidiyorlar 30-40 yaşındakini seviyorum diyorlar. Ya senin sevgini diyorum içimden 😂
Soran1 yılBak mesela dediğim gibi benim yaşımda 24 yaşında birinden hoşlanan kişiye canım demem çünkü ben de böyle tercih ederdim aynı kuşak ama 30 yaşında birinden de hoşlanmazsın yani absürt
Soran1 yılcanım yazdım canım yazmış :///
Soran1 yılArgo kelime kullanamıyorum yanlış yazıyor sinir oldum 😅
Cevap sahibi1 yılİşte o tiplerde baba sorunu falan oluyor veya hastalar işte psikolojik ya da para için. Anladım ben ya rahat ol
Soran1 yılEvet öyle oluyor ne diyim ki garip insan çok memlekette evli birisine bakan mı dersin sevgilisini eşini aldatan mı dersin çarşaf değiştirir gibi sevgili değiştiren mi dersin
Cevap sahibi1 yılOhooo say say bitmez işte
Soran1 yılAynen öyle valla bak senin sevgilin varmış sadık ol ona her zaman. böyle erkekler azaldı çünkü
Gizli Üye(36-45)1 yılNe olacaksa ne bekleniyor ne isteniyorsa bakış açısı arzusu neyse yaş ona göre olmalı
00 YorumlaAslinda erkeğin buyuk olmasi daha mi iyi. Yasit veya erkwk az buyuk olunca kiz erkegi saymiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİdeal bir iletisim varsa aranda eger olur.19-20-21-22-23-24 olur 25 te olabilir.26 belki 27 de dusuk ihtimal.
02 Yorumla
Soran1 yılTek 2 sayı söyleyecek olsan ne derdin
Cevap sahibi1 yılYaw yas onemli degilki, yas bir kriter degil, gidipte 40-50 yasinda adam bulma.20 lerde birini bul buluyosan
1 yılSen kaç yaşında istersen uygun olur, buna kimse karışamaz 😎
00 Yorumla21-22 uygundur
02 Yorumla
Soran1 yıl23 nasıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 5 yaşa kadar ideal büyüklük olarak
02 Yorumla
Soran1 yılYani 5 yaş olur mu
1 yıl25 ten üstü abes kaçar
05 Yorumla- 1 yıl
yaş konusuna takılmayın artık
- 1 yıl
Napalim 40 yasinda adamla mi cikalim
- 1 yıl
40 yaşında adamla çık mı dedim, sadece keriter yaş olmasın, bak ben yorumuma kriterler orada yazılı, birlikte oldugun ewrkek sana bişeyler katmalı seni mutlu etmeli değerini bilmeli maddi manevi destek olmalı...
Soran1 yıl23 uygunmudur
- 1 yıl
Sanane muhasebeci senin gibi teyzelerle mi takılalım
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yıl25 i geçmemesi ideal olur.
00 Yorumla
1 yılHer yaşta erkek gider böyle bir çıtırq
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 20-26 arası uygun olur.
00 YorumlaYaşıtları en fazla 2 veya 3 yaş büyükle olur
00 Yorumla
1 yıl60 a kadar yolu var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. 20 den 26 Kadar uygun olur
00 Yorumla
1 yıl30 kadar yolu var
00 Yorumlamax 24 olmalı min 20
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBence erkek kadından 10 12 yaş büyük olacak
00 Yorumla 19-26 arası uygun olur
00 Yorumla
1 yıl25 e kadar okey bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaks 25 bak maks
02 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu yani uygun mu
Cevap sahibi1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)1 yıl18-25 yaş aralığı iyidir
10 Yorumla
1 yıl24 olur
22 Yorumla
Soran1 yıl23 nasıl
- 1 yıl
İyi
Gizli Üye(36-45)1 yıl91. Malum olgun erkek fanteziniz var🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl50 yaş iyi gider
00 Yorumla
1 yıl21-22-23
12 Yorumla
Soran1 yıl23 olur yani
- 1 yıl
Kişisine göre değişir sadece yaşla olmaz kafa yapısınında uyuşması lazım
En fazla 24-25
13 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu
Soran1 yılBir konu etmişim fazla dedi sınıftakiler abi gibi
21 en fazla
05 Yorumla
Soran1 yılAbartma direkt yaşıt sevmek zorunda değil kimse
Soran1 yılNe çatışacak aynı kuşak oluyor ki erkekler geç olgunlaşıyor
Soran1 yılFikrine saygı duyarım ama biraz absürt dediğin şey
1 yıl23-24 en fazla
02 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu
- 1 yıl
Olur olur sen sevdikten sonra o da olur
23-24 en fazla. 🤷
02 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu
1 yılSana en uygun erkek benim yasimdakiler
02 Yorumla
Soran1 yılSenin yaş ne ki
- 1 yıl
20 tam ayarında
Max 24 olmalı
02 Yorumla
Soran1 yıl23 iyimidir
Benim yaşımda bir erkek
06 Yorumla
Soran1 yılSenin yaş ne ki
Soran1 yıl23 nasıl
Soran1 yıl1 yaş fark var ne alaka
1 yılMax 23
02 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu yani
- 1 yıl
Olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. En fazla 22
04 Yorumla
Soran1 yılNiye 23 olmaz mı
Soran1 yılHe ideal yani 23
1 yıl22 falan
08 Yorumla
Soran1 yıl23 olur mu
- 1 yıl
Olur niye olmasın
- 1 yıl
En fazla 4-5 yaş bence
Soran1 yıl24 peki
- 1 yıl
İşte o artık sınır bana göre
Soran1 yılHe 24 de olurdu yani
- 1 yıl
Yani ama en uygun değil
Soran1 yılEn uygun 23 mü
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. 20 ile 24 yas
00 Yorumla22 ye kadar.. fazlası iyi değil .
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yıl23-24 knk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yıl24-25 uygundur...
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler