• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kocanız sizi aldatsa bunu yapmaz mısınız?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Bir şekilde sizi ikna etti inandırdı ya da affettiniz ya da her ne ise, adamın telefonunu alıp o kadını engellemez misiniz

Kocanız sizi aldatsa bunu yapmaz mısınız?
Telefon Soruları Aldatma Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Şu telefon engelleme olayları, gerçek bir drama! 📱 Eğer aşkımı başkasıyla paylaşmaya meyilliyse ben o ilişkinin üstünü kapatıp yeni sayfalar açarım. 🍃 Engellemek mi? Beni her gün bir öneriyle şaşırtıyor ama böyle bir durumda pek de anlamlı olmaz. Çünkü sanırım sorun daha derinlerde! Eğer biz iki kişi olarak birbirimize güvenmiyorsak, güvenlik duvarları inşa etmek yerine sağlam bir ilişki kurmalıyız derim. Sen böyle bir durumda ne yapardın? 🤔

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

9

Cevap

• karanlik_taraf
    karanlik_taraf Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Sizin o numarayi engellemeniz iletisim kurmalarini engellemez zaten. Hadi bu kadini sildiniz engellediniz. Sizle beraberken baska kadinda gozu olan adamin yine olur.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kanka ben adamın karısını aldattığı kızım benim ilk’im oldu bi de. Kadın yakaladı boşayacaktı adamı vs ama 3 ayı geçti hala beraberler belliki aynı ortamda bulunuyorlar falan. Adam bana iftira atıp şikayetçi oldu benden bi de. Kadına da söyledim üstelik. Ama adam whatsappyan engellemiyor beni? Geçen yazdım hala engellemiyor. E bu kadın affettiyse neden adamın telefonunu alıp beni engellemiyor

Yorumla
    • karanlik_taraf
      karanlik_taraf
      1 yıl

Belki kadin telefonun farkinda degildir. Belki baska telefonu vardir adamin. Numarasini degistirmistir ama eski hattindan kurtulmamistir. Bilemezsin.

Bosanmak erkek icin kolay degil. Kadin bir de aldattigini kanitlayabilirse donuna kadar alacagi gibi, hayati boyunca da kazandigi paraya ortak olur adamin ayrilsalar bile. O sebepten adam ayrilmamak icin ne diller dokmustur karisina.

Seni de engellemez. Sular durulur, kadinin ofkesi gecip daha rahat davranmaya baslarsa bir gun yazar sana bir daha yakalanmamak umidiyle :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya zaten kadın ilk gün benden mesajları falan istemişti bana yardım et demişti. Ben kadına mesaj attım bir ay sonra sen yanılmadın diye hem kadın da itiraf mesajım var hem de kadına da uzaklaştırma aldırmıştım orada verdiğim ifadem var kadına onu da söyledim ulaşsın diye. Bunlar bir nevi delil oluyor aslında. Adam zaten paranın derdinde aslında nafaka ve tazminattan ziyade kadının ailesi adamdan varlıklı adam yağlı kapıyı bırakmak istemiyor yani. Ama kadın zaten zengin yani şu aşamada bile neden boşamıyor anlamadım. Tabii dinamikleri bilemem üç ay oldu şubata kadar dava açma hakkı var kadının tabii eğer affetmediyse. Bu arada kadın telefonu gayet biliyor zaten telefondan yakalamıştı bizi ayrıca benim numaramı da biliyordu o söyledikleriniz ihtimal dışı yani. O kadın normal şartlarda telefonu alıp beni engeller ya da ben yazdigimda bana çemkirirdi. İşin Özü o kadının kocamdır yapar kadın ayartmıştır diyecek bir kadın olduğunu düşünmüyorum

Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Biri beni aldatsa ayrılıp bosanirim kimi neye ikna edecek. Bi de aldattığını öğrendim diye karşımda ağlayarak özür dilerse vay haline onun skskkss

1
    0 Yorumla
  • Ssknkz
    Ssknkz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Engellemekle kalmaz ağzının payını verirdim o kadına tazminat açılırsa açar uğraşır onu rezil ederdim kocamı da uzun süre affetmezdim

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kanka ben adamın kadısını aldattığı kızım benim ilk’im oldu bi de. Kadın yakaladı boşayacaktı adamı vs ama 3 ayı geçti hala beraberler belliki aynı ortamda bulunuyorlar falan. Adam bana iftira atıp şikayetçi oldu benden bi de. Kadına da söyledim üstelik. Ama adam whatsappyan engellemiyor beni? Geçen yazdım hala engellemiyor. E bu kadın affettiyse neden adamın telefonunu alıp beni engellemiyor

Yorumla
    • Ssknkz
      Ssknkz
      1 yıl

Canım sen yine soru yazmıştın ben de cevabını vermiştim yüksek ihtimalle kadını ya çok iyi ikna etti ya da kadın vicdana geldi çocukları için duruyor ya da kadın da bunu gizliden aldattıgi için bunu kabullendi ama ilkini ona vermen çok kötü olmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet sorum inceleniyor yazamadım size. Adamın ikna etmesi imkansız gibi çünkü adama güvenmiyordu zaten kadın. Hadi ikna etmiş olsa benim adamın peşinde olduğumu düşünür beni adamdan engellerdi bence ya da kadına yazdığımda bana cevap verirdi bizi rahat bırak bilmem ne diye

Yorumla
    • Ssknkz
      Ssknkz
      1 yıl

Canım belki de Selin değil de adamın senin peşinde olduğunu düşünüp yazacak mı yazmayacak mı diye rahat da bırakmış olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani öyle olsa boşlardı bence çünkü kadına itiraf mesajım var artı olarak kadına aldırdığım uzaklaştırmada her şeyi anlattığım ifadem var bunlar kadına bir nevi delil oluyor sonuçta

Yorumla
    • Ssknkz
      Ssknkz
      1 yıl

Çok tuhaf hiçbir kadın kaldıramaz bu durumu dediğim gibi ya vicdana geldi çocuk için ya da kendisi de aynı şeyi yaşadığı için kabulleniyor başka bir ihtimali yok senin anlattığına göre

Yorumla
    • Ssknkz
      Ssknkz
      1 yıl

Belki de ben bundan ayrılsa yine bir aldatana denk gelirim sonuçta her erkek aldatıyor mantığında da olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bilemiyorum öyle de olsa ilk gün öyle tepki verir miydi. Bana ikiniz de Çok kötüsün falan demişti yani. Hatta bana demişti ki bak ben gördüm mesajları gördüm bana sadece mesajları at içimi rahatlatmak istiyorum çünkü ben zaten gördüm demişti

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Sonra affederdin yani oyle mi

Yorumla
    • Ssknkz
      Ssknkz
      1 yıl

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında kendi karısını aldatan yarın seni de aldatır bence bu adamı da kadını da boş ver yoluna bak derim

Yorumla
  • YesMama
    YesMama Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Eşinin engellemesi gerek numarasını değiştirmesi gerek

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kanka ben adamın kadısını aldattığı kızım benim ilk’im oldu bi de. Kadın yakaladı boşayacaktı adamı vs ama 3 ayı geçti hala beraberler belliki aynı ortamda bulunuyorlar falan. Adam bana iftira atıp şikayetçi oldu benden bi de. Kadına da söyledim üstelik. Ama adam whatsappyan engellemiyor beni? Geçen yazdım hala engellemiyor. E bu kadın affettiyse neden adamın telefonunu alıp beni engellemiyor

Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Kadın yıllar yılı eşim diye o yalancıya güveniyor belli ki. ya da belli birsey bekliyordur. Ama asıl soru senin derdin ne senin gibi evlilerle takılanların derdi ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya ne takılması be kızım bekaret vermişim gelmiş bana takılmak diyor. Beni değil o adamı sorgula evli olan ben değilim kimseye sadakat borcum yok. Ayrıca da kadın adama güvenmiyordu zaten. Hadi ikna etmiş olsa benim adamın peşinde olduğumu düşünür beni adamdan engellerdi bence ya da kadına yazdığımda bana cevap verirdi bizi rahat bırak bilmem ne diye

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Affeden sence akilli bisey mi

Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Senden gizledimi evli olduğunu gördüğüm kadarıyla evli olduğunu bile bile yapmissin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Pardon ne fark ediyor kadınla evli olan ben miyim kadına sadakat sözü veren ben miyim? Çıkın şu kafadan ilişkinizi evliliğinizi başkalarının vicdanına bırakırsanız işiniz var. Sen imza atarken başkaları mı seni düşünsün diye atıyorsun eşin mi? Bu kafayla çok aldatılırsınız garipsemetin sonra.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O zaman kadın da beni düşünsün boşasın adamı hadi git kadına da aynısını söyle

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

😜😜

Yorumla
    • YesMama
      YesMama
      1 yıl

Kafaya bak. Tamm bacım sen haklısın.

Yorumla
  • Harbialem34
    Harbialem34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.

Aldatılmışsın kadını engellesen ne değişir ki?

0
    0 Yorumla
  • Merrtfurkann
    Merrtfurkann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    1 yıl

Konuşmadan önce ve ya ilişkiye girmeden önce biliyormuydun evli olduğunu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ne uğraşacağım kadını engellemekle sözde eşim olacak aşağılık herifi metresime teslim ederim ve bu evlilik direkt biter

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Merhabalar

Ne engellemesi ya affetmem hadi affettim de numarasını değiştirecek

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eklesene beni bi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Buraya yazın yazacağınızı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

tamam

Yorumla
  • SecretCrazy
    SecretCrazy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    1 yıl

o dediğin imkansız ola ki öyle bir durumda telefon dahi vermem ona

0
    0 Yorumla
  • _-_-_Öcüü-_-_
    _-_-_Öcüü-_-_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Başına öyle bir şey mi geldi

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kanka ben adamın karısını aldattığı kızım benim ilk’im oldu bi de. Kadın yakaladı boşayacaktı adamı vs ama 3 ayı geçti hala beraberler belliki aynı ortamda bulunuyorlar falan. Adam bana iftira atıp şikayetçi oldu benden bi de. Kadına da söyledim üstelik. Ama adam whatsappyan engellemiyor beni? Geçen yazdım hala engellemiyor. E bu kadın affettiyse neden adamın telefonunu alıp beni engellemiyor

Yorumla
    • _-_-_Öcüü-_-_
      _-_-_Öcüü-_-_
      1 yıl

Sen neden yazıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne demek neden yazıyorsun belki hala seviyorum neyi sorguluyorsunuz ya konu bu mu?

Yorumla
  • hayalgucu61
    hayalgucu61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    1 yıl

Affeden canım acik ve net

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen öyle millet gelmiş burada bana sallıyor. Hayır yani affettiyse de adamdan beni niye engellemiyor mesela o da garip değil mi

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Aynen bekara kari bosamak kolay derler sen yorumlara bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya garip değil mi kadın affettiyse adamın telinden beni niye engellemiyor

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Sen bana ozel olarak ulasir misin yaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Fake Instagram verin burayı kapatıyorlar hep

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Telegram kullanıyorum olur mu fake bisey yok bende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olur söyleyin

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Serkan061. Ayni bu resim var

Yorumla
  • veterineradam
    veterineradam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    1 yıl

Affetmem af edersem numarası degisecek

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • veterineradam
      veterineradam
      1 yıl

Sen niye evli adama yazmaya devam ediyorsun bugün eşini aldatanin sana ne Hayri olavak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya sanane ya sanane konu bu mu canımsın mal mısınız siz ya sizene benim ne yaptığımdan. Evli adam neden benim bekaretimi almış beyinsiz kardeşim benim adama yazmamı sorguluyorsun Allah akıl fikir versin sana. Ayrıca ne yazdığımı nereden biliyorsun beddua ettim ben adama

Yorumla
  • _aryaa0
    _aryaa0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 93%
    1 yıl

Adamı bırak

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yapti. Bossniyorum şu an

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Helal olsun sana. ben de bu hikayede adamın karısını aldattığı kızım benim ilk’im oldu bi de. Kadın yakaladı boşayacaktı adamı vs ama 3 ayı geçti hala beraberler belliki aynı ortamda bulunuyorlar falan. Adam bana iftira atıp şikayetçi oldu benden bi de. Kadına da söyledim üstelik. Ama adam whatsappyan engellemiyor beni? Geçen yazdım hala engellemiyor. E bu kadın affettiyse neden adamın telefonunu alıp beni engellemiyor

Yorumla
    • hayalgucu61
      hayalgucu61
      1 yıl

Aferim sana akilli cobanin kuzusunu kurt yemezmis

Yorumla
  • Nurellaa3
    Nurellaa3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Affetmem

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocanız sizi aldatsa bunu yapmaz mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kocaniz sizi aldatsa ne yaparsınız? 15 cevap verildi
Kocanız sizi aldatsa ne yaparsınız? 18 cevap verildi
Kocanız sizi aldatıyor fakat sizden bosanmiyorsa ne yapardınız? 5 cevap verildi
Bu devirde kocasını aldatmayan var mı? 91 cevap verildi
Kızlar, Kocanızı aldatır mısınız? 5 cevap verildi
Kocam aldattığını Kabul etmiyor? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨