Arada sohbet ettiğim biri vardı. Hiç bir sebep olmaksızın beni engellemiş. Halbuki çok iyiydi sohbetimiz. Neden sizce? Bağlanmaktan mı korktu yoksa dengesizlik mı?
Güncellemeler
1 yıl
Benimde çok umrumda değildi ama yinede fiknizi almak istiyorum.
E o zaman hiç umrunda değil sohbet etmek istemiyor artık vakit kaybı olarak görmüş seni engellemiş düzgünce ifade etse neden niçin dersin konu uzar diye konu uzamadan kisadan kesmiş. Hoş bisey değil ama bazen bende böyle yapiyorum
Talep zaten çok biz kadınalra çok çok talep geliyor günde 1000 küsür mesaj gelir güzel birine ama seni durduk yere silen kişi ergen cahil beyinlidir sen de ona göre birini bul
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
sevmedikleri içindir
İyide sevmediğin biri ile neden 6 ay sohbet edersin ki?
Begenmemistir beğendiği başkası vardır ya da başkasını seviyordur. Senden iyi enerji almamıştır umrunda değilsindir. Gerçekler acıdır.
Aramızda aşk meşk sohbeti yoktu zaten öylesine konuşuyorduk
E o zaman hiç umrunda değil sohbet etmek istemiyor artık vakit kaybı olarak görmüş seni engellemiş düzgünce ifade etse neden niçin dersin konu uzar diye konu uzamadan kisadan kesmiş. Hoş bisey değil ama bazen bende böyle yapiyorum
Samimiyetsizlik olarak görüyorum. Kadınların bir çoğunda bu tutarsızlık var maalesef. Ergen modundan çıkamıyorlar.
maalesef
Ee erkeklerde çok yapıyor bunu sadece kadınlar değil takmamak lazım kardeşim
Takmıyorum yeni nesil hareketler
Durduk yere değildir sebepsiz şeyler yoktur bu hayatta pek 🎈
Olsa bir sebebi bilirdim tamamen ergen psikolojisi bence
Bir kadın engelliyorsa seni beğenmemiştir bu net oysa bir anlam bulmayı bırak artık
Beğenmiyorsa begenmiyordur. Engellemek nasıl bir psikoloji?
Dostum kimse kimseyi boş yere engellemez mutlaka bir sebebi vardır bunu sadece sen bilmezsin
Dostum tamamen dengesizlik bnce
Yoo konuştuğum kişi bi anda engel attı sonra sebebini öğrenmek için çok hesap açtım yazdım hep küfür hakaret zorbalık iğrenç dalga geçip engel attı
Tamamen dengesizlik
Neden veda etmeden engel atarlar hiç anlamıyorum bende kötülük bu
Konuşmak istememiş, senin rahatsız olacağını düşündüğünden engellemiştir.
alacaklarını alıp s tirip gidiyorlar
Haklısın dostum
Mutlaka bir şeyden rahatsız olmuştur
hep rahatsızlar zaten
Rahatsız edici bir şey yaşanmadı ki
banada çok yaptılar
emin misin bundan sen illa ki hoşuna gitmeyen bir şey var
ergenlerle konuşulmuyor
Çok umrumda değil aslında ama genel olarak kadınlarin bu ruh halinin nedenini merak ettim doğrusu
Dengesiz beyinli kişiler öyle cok yapar önce iyi gider her şey sonra vazgeçer siler tam sebebini demicem benim başka herkesin başka sebeb
internette onlara çok talep olduğu için biryerleri kalkıyor
Haklısın dengesiz beyinli bence de
Talep zaten çok biz kadınalra çok çok talep geliyor günde 1000 küsür mesaj gelir güzel birine ama seni durduk yere silen kişi ergen cahil beyinlidir sen de ona göre birini bul
Doğru düşünüyorsunuz
Erkelerin gereksiz ilgisi böyle insanları şımartıyor
çok haklısın lanka
konuşmak istemiyordur ya da rahatsız olmuştur veya begenmemiştir
Seni istemiyor
Olabilir
Daha paralı biriyle tanışmıştır
Yok öyle bir ihtimal
Niye sen Elon Musk misin
Yok be ağa herşeyi maddiyata bağlama
Başka birini bulmuştur
Sevmedikleri içindir çünkü
Üstad sevilmelik bir durum yok ortada benim bildiğim sapıklık yapan insanlar engellenir
Bence bağlanmaktan
İlk başta bende öyle düşünüyordum
Damarı basmissin
Aramızda kötü bir şey geçmedi sadece sosyal olarak konuşuyorduk. Zaten sıkıcı bir durum olsa karşılıklı 6 ay sohbet edilmez.