Aynı odada kalmışlar ve bişey yaşamamışlar öpmekten başka
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
aşıksam evlenirim evet geçmişe bakmam
beraber bir hafta tatil yapıp beraber olmadıklarına inanıyor musun gerçekten? saçmalık
İnandım yaa eşim çok çocuk gibi gezmeyi çok sever benle sevgiliykende sürtünme oluyordu. Falat o kızla sürtnmedik bile diyor kanıtlayamıyrım delircm hakkıma gerdek zamanı ilkte yapamadı 3. Gün yaptı ondan biraz inanasım geliyr
yapamadı derken nasıl yani
Çok acı çektiğim için ittiremedi
Anlıyorum ama ben canım yerine konulmamanız için söylüyorum. Eşiniz nasıl bir insan olursa olsun, başka bir kadınla baş başa bir haftalık bir tatile okey olduysa, düşünce ve görüşleri buna müsaitse ilişkiye girmemesi için de hiçbir sebep yoktur. Kaldı ki yanında bunu kabul etmiş beklentisi olan bir kadın varken (tatile gittiği kadından bahsediyorum) erkeğin yok sadece yan yana kardeş gibi uyuyalım arada bir öperim deme olasılığı tam anlamıyla imkansız. O kadınla baş başa olduğunda ilişkiye girmeyecek karakterde olan bir insan baş başa tatile gidecek kadar da geniş değildir zaten. Bunu kötü niyetle söylemiyorum eşiniz buna inanacak kapasitede olduğunuzu gördüğünde ne yazık ki bundan sonra başka girişimleri de olabilir. Nasıl olsa sizi ikna etmeye çalıştığında yine inanacağınızı biliyor..
canıma nasıl çevirdi anlayamadım😅 canım yerine*
Evlilik düşünüyordum beni aldattı, sana söylesem benle evlenmezdin diyor fakat öğrenmeme rağmen yaşamadık deyip yalan söylüyor olabilir çünkü sevgiliyken benlede bişeyler yaşamıştı ve hep ilk gibi davranıyordu. Neden dürüst davranmıyor olabilir boşanacağım için mi çok canımı acıtıyor ya
Eğer eşini seviyorsan anlayış göstereceğini belli etmelisin. Tam olarak anlayamadım senden önce mi yaşanmış sonra mı ama, eğer önceyse bence anlayış gösterebilirsin. Elbette olmaması daha iyi ama burada asıl sorun sana doğruyu söyleyip söylemediği. Bu sefer bu güven sorunu ilişkinizi kemirip durur ve sen de hep acaba yaptı mı yapmadı mı şüphesiyle kendini yiyip durursun. Bence eşini karşına al gayet sakin bir tavırla aşırı tepkiler göstermeden kesin olarak dürüst olmasını iste. Sadece bilmek istediğini en azından buna hakkın olduğunu da belirt. Yalnızca bunu ilişkimizden önce olduğu için anlıyorum ama bir daha bana bu şekilde dürüst olmazsan o zaman bu kadar anlayışlı olmam dıyerek de bu konudaki kesinliğini belirt. Yoksa dediğim gibi sen kendini aldatılmaya mecbur bırakmış olursun.
Defalarca karşıma aldım sakince konuştum gözleri doldu kanıtlayamıyorum o kıza sorsan intikam almak için yalan söyleyebilir belkide doğruyu söyler bilmiyorum dedi nasıl kanıtlayacam elim kolum bağlı dedi. Göğsüne üstten dokundum öptm sevişmekse bu seviştim tek dedi ben detay sorular sordum yapmadım dedi. Ben sana son kez sordum tek bir yalanın varsa hakkımı helal etmiyorum dedim tamam dedi. Çok seviyor beni aslında konuşma dışında öğrenebileceğim bir yöntem olsa denerim 5 aydır öğrendim 5 aydırda inanmadığım için yalanmı diyorum. Yaşadım dese bile belki dürüst diye unutacaktım böylesi çok acı başka yöntem yok değilmi
?
Maalesef fiziksel olarak anlayabileceğin bir yol yok. Demeye çalıştığım şey şu, zaten yapmış bile olsa hiçbir şeyi geri getiremeyeceğin için sen aranızdaki güveni önemse bence. Eşin sonuçta az çok anlarsın sözlerinden mimiklerinden yalan mı doğru mu. Geçmişe müdahale edemezsin geleceği nasıl şekillendireceğin senin elinde. Bu konuda erkekleri biraz da korkutmak gerekiyor açıkçası. Aldatma konusunda ellerine bir fırsat vermiş olmamak için. O yüzden tamamen kabullenme demek istedim. Umarım çok mutlu olursunuz🌸
Kaldın mı olay bitmiştir yaşamasa da yaşadı sayarım arkadan vermediğini ne bileyim
Peki gerdeğe giremeyip 3. Gün girebilen erkek daha önce ilişki yaşamışmıdır
O da bir ihtimal tabii ama çok yaşadığı için seçici de olabilir belki o yüzden giremedi yaşlı ise cinsel performansı düşük olabilir
Seçici derken yaş 24 yaşlı değil
Çok kişiyle yatıp kalkmıştır gerdeğe girdiği kişiyi beğenmemiş olabilir insan seçenek çoğaldıkça daha çok seçiyor
Ya normalde kum saati fiziğim var ve çok fazla evlilik istwyen oldu benle. Ondanmıki bende çok sorguladım evlenince hiç yapmak istemyrdu erken gelyordu morali bozluyordu. Ben hp sorunu kendmde aradm
Bir de gerdeğe girdikten daha sonraki süreçte ilişki sıkligi nedir her şey düzene girdimi bunları bilsek doğru tahminde bulunma ihtimalimiz yükselir
Öyle bir fizik elime geçecek moralimi hiçbir şey bozamaz 😀
Şimdi biraz daha düzene girmeye başladı 2. Yıldayız
Ohoo 2 yılda düzene girmek benim de kafam karıştı şahsen ben olsam Casper gibi içimden geçerdim bazı insanlara abartı geliyor ama o yaşlarında En az 1 ay günde 2-3 kere olurdu diye düşünüyorum
İşte o yüzden eşim yapmamışmı o kızla diye düşünüyorum
Bilemezsin net bir konu değil her ihtimal var en güzeli herkesin günahı kendine deyip bu düşünceden çıkmak bu düşünce ile yaşanmaz ama 3 gün nasıl bekledi yaa 😀
Ben demeyinceye kadarda ilk 2 gün hiç dokunmadı tüm hayallermi yıktı
Yani toplamda 5 gün
Ben yanımda kadın varken birlikte olmadan uyumam çok zor beş gün yapmamak beş gün uykusuz kalmak demek benim için yani nasıl bir erkek anlamadim
Eminim yaşamışlardır ama benden öncesi beni ilgilendirmez evlenirdim
Yaşamadık sadece öptü ve göğsüme tişört üstünden dokundu diyor :(((
Sevgiline inanmadığını söyle o zaman
Buna inanan mal çıkar illaki dünya böyle güzel erkekler sayesinde dönüyor 😁
Öncelikle bir bayanım eşim öyle diyor eski kız arkadaşına sordum oda yaşamadık dedi eşimle gerdeğe girdiğimizde 3 gün boyunca yapamamıştı 3. Gün yapabilmişti gerçekten doğru olabilirmiki
Ulan KS Müge Anlı programı gibi 😁 olan olmuş bu saatten sonra boşanacak musın
Doğru söylüyor olabilirmi ona cevap vermedin
Hangi canım inanır buna saçma lik
Haklısın
Adam da yapmışsa normal yani
kamera kayitlari var mi
Evlenirim eskide ne yaşadığı beni ilgilendirmez
Ne alaka niye evlenilmesin ki
Buna kimse inanmaz be hiç söyleme bence
Aynen saksooda cekmemistir
Kesin yaşamamışlardır
Onun garantisi var mı sevgiliyle aynı oda ve öpme
İşim olmaz
Benimde işim olmazdı ama benden gizlendi hakkıma girildi
Şimdi bi hafta otel odasinda tatil olacak sadece öpüşme olacağına inanan bence 15 yasindan küçük çocuk dicem onlarda inanmaz artık kadın kendini tutabilir ama erkek tutamaz bilmem anlata bildimmu
Bende öyle düşünüyorum defalarca sormama rağmen kuranın üzerine dahi yemin ediyor hakkımı helal etmem diyorum kendimi kanıtlayamıyorum diyor ağlıyor of ya napacağımı şaşırdım
Bak yanlış anlama ama fatzet benimle arkadas bile değilsin demi bi hafta seninle ayni odada kalsak ve opusmus olsak sen ya da ben sence rahat durabilir miyiz kaldi ki bunlar sevgili
Evet peki eşim neden dürüst olmuyor zaten evlendik neden böyle yapıyor olabilir
Yaşadıklarını bilmeni istemiyor o yüzden şimdi sen diceksin neler yaptin o sayacak oral anal büyük ihtimalle senin sevmediğin seylerde vardır o yüzden
Sordum sürtündünüzmü diye hayır dedi işte kanıtlayamam değilmi
Çünkü bakireydi diyor nerden biliyorsun dediğğmde sormuştum ilk sevgili oldumzda dedi banada kaç kişiyle öpstn demişti ilk tanıştığımızda
İşte bakire olduğunu bildiğim için bende anal dedim
Bu arada eşinle en fazla kaç gün ilişkiye girmeden duruyonuz
1 hafta
Sen demedin mi bak biz evliyiz bi hafta duramadin onda nasıl durdun boşalmadan diye
Yani bazı şeyleri de açık açık yazamıyorum burada
O zaman bilmiyordum bu duyguyu dedi ya ben aslında benle olan kısmında değil o kızla yaşqmışmı kısmındayım
Biliyorum kiyaslama için dedim senle zaten normaldir het an elinin altindasin tkp et konuşalım
Asla
evlenirim