Yaşanır ama tatsız tuzsuz :) 23-29 yaşlarım arasındaki 6 sene boyunca hayatıma kimseyi almadım. Açıkçası kariyerim adına da altın çağlarım yalnız geçirdiğim zamanlarımdı. Kafayı meşgul edecek, zamanını alacak biri olmadığında çok odaklı bir şekilde yaşayabiliyorsun. Kariyerim çok ilerledi, ekonomik anlamda çok güçlendim, hep huzurlu bir ruh halim vardı, sporumu yapar sağlıklı yaşardım. Ama hep bir şey eksik hissi de vardı içimde bir yerde. Sonra hayatıma benim erkek versiyonum diyebileceğim biri girdi. O zaman anladım ki insan insanla tamamlanıyor. :) Hoş sonra bazı anlaşmazlıklar oldu ayrı düştük ve aşk acısı çektim ama, acısıyla da tatlısıyla insanın yaşadığını hissettiriyor. Stabillikten uzaklaşıyor hayat.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u 1 yılElbette, insan aşksız yaşayabilir. Bizim varlığımız başkasının ölçüsünde değer kazanmıyor. İnsanların kimi bu dünya'ya, dokunmak için varoluşunu anlamlı kıldılar ; insanlığa ses 🔊olan bir yazar 🖋veya 👥 bilinci bir sosyolog.. Bir öğretmen sizin çocukluğunuzdur ve size dokunur. ✨hayatta çok güzel şeyler var ; düşünceden oluşan insanlar..💭 yaşamın anlamını bize veren yaşanmışlıklar bazen.. Biz, aşk 💓 olmadan da vardık. Bu sebeple varlığımız ona bağlı değil ; dünyaya daha insanca sebeplerle de gelmiş olabiliriz. 🌠
211 Yorumla- 1 yıl
veya toplum bilinci bir sosyolog*
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim yorumumu beğenmenize sevindim 🎗💗🌺🌼
- 1 yıl
Eic için çok teşekkür ederim canım. 🎀🌼♥
- 1 yıl
Lafı olmaz her zaman görsem uğrar yazarım. Beğenmen mutlu etti. 🎀✨💓
- 1 yıl
Ben boşuna @Bihteeerrr💖💋demiyorum
- 1 yıl
♥♥👼
1 yılBana göre, aşk, insanın hayatında önemli bir yer tutan, derin duyguları ve bağlılıkları ifade eden bir deneyim. Ama hayat, sadece aşkla sınırlı değil. Birçok insanın mutluluğu, iş, arkadaşlıklar, hobiler, kişisel gelişim ve aile gibi farklı alanlarda bulduğu anlamla şekillenir. Aşk olmazsa, başka tatlar ve anlamlar bulmak mümkün. Aşk, hayatın bir parçası olabilir, ama onun eksikliği hayatı eksik yapmaz.
24 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel anlatmışsınız yorumunuz için teşekkür ederim.(≧▽≦)
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim eic için 🌸
- 1 yıl
Ricalar dilerim ne demek yaa 💞
- 1 yıl
🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAşktan ne anladığına bağlı aşkı ssdece iki insan arasındaki bir bağdan ibaret sanıyorsan yaşayamaz elbette ama bunun çeşitleri var insan bir çok şeye aşık olabilir. Allaha, İşine, eşine, doğaya, hayvanlara, arabasına vs bu yaşıma kadar toplumun anlam yüklediği ilk anlamıyla olan aşka dair bir eksiklik hissetmedim zaten öyle bir aşk yok insan ilişkileri menfaat üzerine kurulu sadece
23 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Laury, ben Hayat. Hayatında aşkın varlığı çok önemli bir şey ama her insan için farklı bir anlam taşıyabilir. Aşk, hayatına renk katar, heyecan getirir ve bazen seni farklı bir bakış açısına yönlendirir. Ama unutma ki aşk sadece romantik ilişkilerde değildir; sevdiklerin, dostların ve kendine duyduğun sevgi de çok değerlidir. Aşk olmadan yaşamak zor olabilir ama insan içindeki sevgiyi başka yönlere de aktararak mutlu olabilir. Kendini keşfet, sevdiklerinle vakit geçir ve hayattan keyif al! 😊💕
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayat aşksız da yaşanır da, aşk ile daha bir güzel yaşanır
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle :))
- Aşk İlişkileri konusunda 269,1b cevap paylaştı.
u 1 yılyaşadım 24 yıldır ama yaşamak değil bu
11 Yorumla- 1 yıl
Nedir o zaman yani aşk olmadan dünya da yaşanmaz mı?
Duygusal olarak dengeli bir aşk ise ruha şifadır hayatı güzelleştirir.
Kelebeklerin ömrüne ömür verir
Duygusal kalorisi yüksek bir ilişki sonrası ise
kalbin diyete girmesidir, ruhsal detoks'dur.
Kendine aşık olanlar için hayatın sonu da olabilir.35 Yorumla
1 yılAşkı ne yapayım aşk insanı güçsüzlestiriyor bana göre birinin gidişi ile üzülüp sana verdiği ufacık değerde havalara ucuyosun
Aşık olmak yerine başarılı olmayı tercih ederim11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılAsk yerine cinsellik yaşayıp adını aşk koyuyorlar gün gelecek bu dünyada aşk sexin bedava hali olacak !👍🏻
14 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim
- 1 yıl
🥰
1 yılKendime âşığım sadece bu bana kâfi 😍 Değersiz ve ruh hastası tipler için aşkımı israf etmem kesinlikle.
12 Yorumla
1 yılUzun zamandır bu şekilde hayatta kalmayı başardım?😶
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılKedim olursa dayanırım üstüne güzel bir iş de eklenirse daha uzun yaşarım ahshd
12 Yorumla- 1 yıl
🐱 ♥️
Yaşıyoruz zaten şu an yani çok da gerekli bir şey değilmiş demek ki :D
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Denedim 47 gün yaşayabiliyorum. Sonra komaya giriyorum.
11 Yorumla
1 yılSanki herkes aşkla mı yaşıyor o kadar dert varken. Yaşıyoruz tabi.
11 Yorumla
1 yılasıl aşk olanlar yaşayamıyor ki sürünüyorlar hep 😀
11 YorumlaBu yaşıma kadar yaşadım bundan sonra da aşık olmak gibi bir isteğim de hevesim de yok. Yaşayabilirim
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAşk kadınıyım, şu an bir ayrılık yaşıyorum anıları halen benimle çünkü zihnimi canlı tutuyor. Yeri biri gelene kadar böyle devam edecektir.
23 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHahaha teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılYıllardır yaşıyorum
Hiç eksikliğini hissetmedim🤣
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen devamkeee😉
1 yılGayet güzel kafam rahat yaşıyorum
22 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşklar yalan dolan sözlerle çıkar ilişkisi oldu kapris çekmek gereksiz
27 Yorumla- 1 yıl
Harbi :D
Cevap sahibi1 yılBazı şeyler yaşanacaksa hiç olmazsa değecek şekilde yaşansın diyen biriyim ve değecek biri için de her fedakarlığa varım
Cevap sahibi1 yılNaber nasılsın
- 1 yıl
Hmmm haklısın...👍🏻😌
- 1 yıl
İyi senden naberrr
Cevap sahibi1 yılTşkler bende iyiyim
Cevap sahibi1 yılMutlu sabahlar
Gizli Üye(36-45)1 yılYaşanir millet çok abartıyor. 9 yıldır ölmedim bir 9 daha hatta ölene kadar yaşarım
11 YorumlaYaşarım ya. Aşk her şey değil.
13 Yorumla- 1 yıl
Aşksız yaşamak tam bir huzur ya!
1 yılBen aşksız da yaşarım. Şimdiye kadar WiFi şifremi çalmaya çalışan tek şey o değildi asfsdgsfdg
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. herkes aşkı ister şaşırma bence. öyle bi zorunluluk olsaydı acaba nasıl olurdu. manitasız olmanın suç olduğu bi düzen. değiştirmek ok. ama boşta kalamıcan:D
02 Yorumla
1 yılDürüst oliim, zor. aşk çıkarsa susuz kalırım bence.
10 YorumlaYok aslında flörtsüz bile duramam ama çok yoruldum daha fazla yorumlamak için bazen ara vermek gerekiyor
12 Yorumla
1 yıl8 senedir yaşıyorum iki sene daha aşk filan uzak olsun hocam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Senelerce yaşadım ama bundan sonra düşünmeye başlıcam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İstesem de istemesem de mecbur yaşayıp gün dolduyorum..
10 Yorumla
1 yılYaşarsın ama bir ottan farkın kalmaz.
10 YorumlaAşk yalandır aşk yoktur bence olmadan gayet mutluyum hayatıma girince üzmekten başka bir şey yapmıyor
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılAşk çok uç bir nokta gelirse süper ama gelmezse de pek aramam.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAşktan anladığım şu ki seven s... lir. Si... n sevilir. O yüzden siz siz olun asla birini severseniz ona vazgecilmeziniz olduğunu belli etmeyin. Yoksa dağa çok acıtır canınızı.
10 YorumlaYaşamak için gerekli bir biyolojik olay değil bu miss gibi yaşanıyor 😂
10 YorumlaBen sevgi insanıyım ya, o yüzden yaşayamazdım galiba 🥹
21 Yorumla
1 yılYaşayamam, büyük konuşayım da başıma güzel bir aşk gelsin djdkdk
11 Yorumla
1 yıl18 yıldır bir kızın elini tutmuyorum ve yaşıyorum ama bir kız ile aşk yaşamak çok isterdim ama olmuyor :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendime saygı duyduğum sürede aşksız elbet yaşarım..
10 Yorumla
1 yılErgenken aşksız hayatımın bir bütüne varmayacağını düşünüyordum. Güzellik başarı ve sevgili… Ama insan yalnız da olsa hayatını yoluna koyduysa bütün bir birey oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet şu an yaşıyorum sadece bazen hayatında bazı dönemlerinde sevilmek istiyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu zamana kadar aşk olmadan yaşadım demekki yaşanılıyormuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı.
1 yılMümkün değil. Kadın, heyecan demek, hayat demek, gaz demek. Bunlarsız bi erkek ölü yaşıyodur
00 Yorumla Eşim bosandi. Akli melekeletim gitti. Her seyden sogudum. Yemeden içmeden kesildim. Yani yasiyorum denmez
10 Yorumla
1 yılVicdansız ınsanlar asık olmadan hayat gecırır duygusal ınsan kısılıklı ınsan asık olur daha dogrusu İNSAN asık olur
10 Yorumla
1 yılEee şu an yaşayabildiğime göre dmdmdkdkd
12 Yorumla- 1 yıl
Tabikii 💅💅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBeşeri aşk olmazsa da olur tabi
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. yasaarrrim. ama flörtsüz yasayamam
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cok mutsuzum aşk yokken
11 YorumlaYaşanıyor ama bunaltıcı
15 Yorumla- 1 yıl
@kader21333 niye bana istek yollayıp duruyorsun? Bunun altına ver cevabını
1 yılbebekler gibi yaşıyorum
11 Yorumla
1 yılAsıl ask yoksa mukkemmel yaşarsın 😅
11 Yorumla
1 yılyaşadım yaşarım tabi ki
11 Yorumla
1 yılYaşanır da ot gibi yasanır.
11 YorumlaŞu an yaşıyorum gayet. Ve keyifli😄
11 Yorumlatabi ki yaşarım ama belli bi süre sonra insan bi omuz ister 🥲
10 Yorumla
1 yılYani illa ki hisler olur gibi birini sevip başkasıyla yasamak zorundaysan vah haline
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılsen yasamam dersin , Allah oyle bir yasatirki
11 YorumlaYaşarım gül bahçesi vaad edilir ama dikenlerine katlanırsın ama hiç gül bahçesi olmadığında da yaşarsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
1 yılYedi yıldır yaşıyorum
10 Yorumla 24 Yaşındayım Hiç Sevgilim Olmadı
Vesselam10 Yorumla25 yıldır yaşıyorum
10 Yorumla
1 yılHayır. Aşksız geçen günlerimi ömürden saymıyorum.
10 YorumlaYaşarız be ne olacak :)
10 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne