Hayatimizda gerceklesmesini cok istedigimiz birseyin pesinden kosup ugrasirsak mi gerceklesir yoksa hic umursamayip oluruna birakirsak mi?
Cevabın nedir?
+1 yılTabikide ugrasmalisin cabalaman gerek. Hic bisey kendiliginden olmaz. olsada istedgiin gbi olacagindan emin olamazsn. Ama eger cabalarsan ve olursa bu buyuk bir mutluluk. Ama ya olmazsa. Bunu da dusunmelisin. O yuzdrn hayallere kapilmadan elinden geleni yal ve bekle!
08 Yorumla
Soran+1 yılBasardiginda ck mutlu oluyorsun ama basariI oldugunda versigin emeklere uzuluyorsun oyle degilmi?
- +1 yıl
Hayr ben uzulmuyorum ciddiyim. Çünkü herseye tecrube hayat tecrubesi diye bakıyorum. Yanilmadan gerçeği bir cirpida bulamazsn ki. Ozmn her çalışan basarsa hemen istedigini elde etse insanlar inanki ilimde bilimde hic biseyde gelisemezdi. Tecrübe demek bilgine bilgi katmak demek aslnda. Yanilgilarda bir tecrübe
Soran+1 yılYa haklisin ama bir yerde yoruluyo insan.
- +1 yıl
Ama hayat öyle napabilirsinki kural bu. Ya oyunu oynarsin ya da oynarsin. Ölecek deilsin ya :)
Soran+1 yılHaklisin aslinda en fazla mutsuz olursun en yakin arkadasinla bir bulusmaya bakar moralini duzeltmek :D
- +1 yıl
Aynen olayi gözünde fazla büyütme. Bunu yapmak senin elinde. Insan kendi kendinin doktoru
Soran+1 yılAl benden de o kadar bazen cok kaptiriyoruz kendimizi sonra en kucuk seye bile uzuluyoruz cokdacma halbuki.
- +1 yıl
Aynen öyle birak kendi halineee
En İyi Cevaplar
+1 yılBir şeyi istediğimde ALLAHtan isterim ve dua ederim. Eger hayirlisiysa hakkımda o olsun isterım.. Yok eger hayırsızsa olmasın daha iyi...
02 Yorumla
Soran+1 yılALLAH dileklerimizun ve isteklerimizin hakkimizda hayirli olmasini nasib eylesin 🙏🙏
- +1 yıl
AMİN cümlemizin...
+1 yılikisi de sana bağlı pozitif enerjili olursan kesinlikle gerçekleşir çünkü istek dolusun ama negatif olursan tüm işlerin rast gitmezz onun için mutlu olmalısın ki tüm işlerin iyi gitsin :) :) ikisi de sana banaaa
124 Yorumla
Soran+1 yılIse yariyormu olumlu dusunce gercekten?
- +1 yıl
bak sana bir hikaye atayım bir muharebe de karşı taraf 2 katı kadar daha fazlaymış askerler yenileceğini anlamışlar ama komutan kalkmış ayağa ve şöyle demiş başka tercihimiz yok yazı tura atacaz yazı gelirse savaşacaz kanımızın son damlasına kadar yeneceğiz çünkü tanrı bize yardım edecek tura gelirse geri çekilecez komutan atmış parayı yazı gelmiş ve askerler büyük bir cesaretle ayağa kalkmış ve düşmanı büyük bir yenilgiyle yenmişler ve komutana söylemişler ya tura gelseydi diye komutan parayı göstermiş iki tarafı da yazıymış :) işte inanç ve olummlu düşünme böyle bir şey üsstüne gidersen yapamayacağın bir şey yok
Soran+1 yılCok tesekkur ederim cok etkilendim gercekten samimi söyluyorum ( ayiptir söylemesi gaza geldim) 👍
- +1 yıl
bak kaderi iki paralel çizgi olarak düşün sen ortasında başlayacaksın bu çizgilerin başlangıcı doğum bitişi de ölüm ve bu çizgilerin ortasında da bir çizgi var gizli bir çizgi işte sen sağı olumluluklar (mutluluklar sevinç falan) soluysa olumsuzluklar (üzüntü sıkıntı falan ) ve sen bu çizginin içinde koşuya başlayacaksın önemli olan sağ taraftan sapmamak :) kısacası kaderinin dışına çıkmadan olumsuzlukların ve olumlularını kendin belirleyeceksin şekilde anlatayım
-------------------------------------------------------------------------KADER
Olumlukların
sen burdasın doğdun koşuyon... Tercih çizgin
Olumsuzlukların
-------------------------------------------------------------------------KADER - +1 yıl
mesaj atabilirsin terapi yapabilirim...
Soran+1 yılNickname'nin hakkini veren tek insansin ayakta alkisluyorum gercekten psikologmusun?
- +1 yıl
hayır ama kişisel gelişim kitapları çok okurum ilaçlara bulaşmam çünkü ilaçlar beyni dondurur önemli olan terapidir terapiyle güzel konuşmayla insan oğlu her işi yapabilir yeter ki istesin.
Soran+1 yılHah iste sen = ben! Psikolog ile psikyatrinin farkini cokguzel anlatmissin tebrik ederim bu arada psikolog olmak istiyorum :)
- +1 yıl
umarım olursun bu iş kitap okumakla sabırla ve dinlemekle bitmiyor önemli olan sevmek ve en önemlisi karşındakinin sorununu kendinde görmektir ayna gibi hissetmen empati yapman :)
Soran+1 yılBen cok kitap okumam ama insanlarin sorunalrini dinliyorum zaten anlattikca ve biriyle konustukca insan kendi buluyor derdine dermani.
- +1 yıl
aynen öylee dinlemekten sıkılma çünkü yüzde yüz mutlu insan yok herkesin sıkıntısı vardır emin ol
Soran+1 yılInsan kendi kendini mutlu eder degilmi aslinda kimseye ihtiyaci yoktur?
- +1 yıl
İnsan kendini yalnız mutlu edebilir ama bu kısa süreli olur çünkü insanlar her türlü birbirine ihtiyaç duymak zorundadır yani bir ip düşün düğüm olmuş ve ipin başlangıcı bitişine bağlanmış böylece insanlar bu karmaşık dünya da birbirine ihtiyaç duymuştur ama önemli olan kıstas bu uğurda kendini ezdirmemek olumsuzluklara kaptırmamak ve o iplikte kaybolmamaktır..
Soran+1 yılHepimiz birbirimize muhtaciz yani
- +1 yıl
tabi ki :)
Soran+1 yılTamam öyleyse baska bir konuda görusmek uzere :)
- +1 yıl
umarım görüşürüz tanışmak isterim sizinle...
Soran+1 yıltabi tanisiriz neden olmasin.. Sohbetinizi sevdim
- +1 yıl
murat. altayyy@yandex. cm ekleyin...
- +1 yıl
o yu unutmayın :)
Soran+1 yılhaha nerden ekleyecegim? ben burdan konuruz diye dusnmustum.
- +1 yıl
buraya pek girmiyorum facebooktan ekleyebilirsiniz..
Soran+1 yılgecici olarak hesabi kapttim yalniz acar acmaz eklerim sizi.
- +1 yıl
umarım bari buradan mesaj atın da konuşalım :)
+1 yılDünyada ki tüm istediklerimiz onlardan beklentiyi kesince gerçekleşir bu hayatın bize sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
36Cevap
Uğraşmazsan daha iyi derim çok uğraşınca olmuyor bide çok istediğin halde olmadığı için üzülüyor insan
111 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle oyle ama o umut varya o unut ugras diyo sana vazgecirmiyo fakirin ekmegi diye bosuna dmemisler. :/
Soran+1 yılYa iste insan surekli gordugu ya da en azindan varligini biildigini bir insani bile bosveremiyor kaldi ki oluruna birakmak.
Soran+1 yılInsanlar cok yanar doner biliyor musun gozunu bir aciyorsun surekli dibinde bitiyor bir kapatip aciyorsun ki sana metrelerce uzak seni tanimiyormus gibi sen bile farkina varmiyorsun.
Soran+1 yılKisilikleri demekki ayni kardesim tanisikliginiz var yani samimyet seviyeniz nerede tam olarak?
- +1 yıl
Oni sevdiğimi biliyordu konuşuyorduk olacak sandım mutluydum sonra konuşmasi tavırları değişti anladim sordum arkadaş olarak görüyorum dedi konuşmayi kestik sonra başkasıyla çıktı onu aldatmis ayrılmışlar tekrar konuşmak istedigini öğrendim gururumu diri diri gomdum aşkımdan hemen atladım sazan gibi yine başlarda iyiydik bu sefer olcak dedim sonra yine tavırları filan değişti anladim yine arkadaş olarak görüyorum dedi şimdi selamlasiyoruz filan :D
Soran+1 yılBizimki biraz daha karisik ne ben söyledim ne cocuk baslarda belli etmemeyw calisiyorsum bana karsi biseyler hissettigini dusunmeye basladigumdan beri belli ediyorum oda bellli ediyor kiskaniyor falan bana karsi daha seviyeli hareketleri diger kizlara göre. Ama ikimizde söylemiyoruz birsey oldugunu ama birbirimizi kiskandigimizi birbirimize belli ediyor hesap soruyoruz yalniz cocuk bir gun cok sicak bir gun hic yok yani beni tanimiyormus gibi yapiyo facede falan da yaInca soguk konusuyor canlida görsen divimde hep anlamiyorum ben onu :/
Soran+1 yılNasil yani kararsizdir?
ALLAH hayirlisini dilemek en iyisidir. Unutmamak lazımki verende alanda ALLAH' tır.
20 Yorumlaönce çok istersin sonra elinden geleni yaparsın sonrasını akışına bırakırsın
10 YorumlaAkışına bırakmak gerekir bazen ne kadar istesen de istediğini belli etsen de karşındakinin tepkileri ile sınırlı kalırsın akışına bırak
03 Yorumla
Soran+1 yılHep bir adim daha atmak istersin ta ki karsindaki butun unutlarini tek bir hareketiyle yikana dek!
Soran+1 yıl''Aşktan yana yaşadıklarımı bilseydin eğer, halen sevebiliyor oluşuma Aşık olurdun..''
(Elif Şafak)
oluruna bırakmak daha mantıklı benim olsun hırs yapıyoruz daha sonrada neden olmadı diye yakınıp duruyoruz oluruna bırakmak sakinlik dinginlik demek olursa olur olmazsa olmaz gibi rahat yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılKafaya tamiazsak uzuntusunu de yasamayiz haklisin aslinda boyle dusunmemistim huc tesekkurler!
Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Istedigin sey her neyse; hayirlisiysa olur. Olmuyorsa ya zamani degildir, ya da hayirki degildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılALLAH 3 sekilde cevap verirmis kuluna ,
Tamam der istedigini verir,
Bekle der daha iyisini verir,
Hayir der en iyisini verirmis.
"Ne zaman bir şeyden vazgeçseniz, vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir.''
Murphy Kanunları10 YorumlaBirşeyi çok istediğinde değil, peşini bıraktıktan sonra gerçekleşir. Bu tıpkı hayatın, " sen bakarken soyunamıyorum" deme şeklidir.
03 Yorumla
Soran+1 yılCem adrian. Cog dogru demis.
Soran+1 yılBazen bir soz okuyorsun hic bosey anlamiyoraun sonra ayni sozu birseyler yasadiktan sonra tekrar okudugunda bu benim icin yaIlmis ya diyorsun.
hiç belli olmuyo ki. en güzeli üstüne düşeni yapıp sonra oluruna bırakmak.
"barış söyler kendi bir ders alır mı"00 YorumlaGenelde çok ısrar etmeyin akışına bırakın derler ama bence istemek ve sabretmek en iyisi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. aşk meşk olayıysa birşey demeyeceğim yok bir başarı hikayesi yazmaksa çok isteyip ateletini kırıp harekete geçmekle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılKirik bir kalpte ask, dislanmis bir insanda arkadas bulma cabasi, sisman bedeninden mutlu olmayan kizin zayiflama diyetleri, universitede istedigi bolum icin her gun sabahlara kadar calisan ama ineklen ogrenci , bazen gelmeyecek birini bekleyen umutlu biri gibi hersey yani ozetle!
Çok çok basit oluru olan şeylerin dahi hayalini kurunca olmuyor lanetlendiğimi düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBirseyi cok cabalayip vazgectigimiz anda gerceklesiyir hep bu hayatin bize sen bakarken soyunamiyorum deme seklidir!
Soran+1 yılCem adriana ait bana degil :) seninki harikaymis bu arada!
Olacaksa öylede olur böylede olmayacaksa ğıççınıda yırtsan değişmez😉
10 Yorumla
+1 yılşans bu kimi çok ister olur kimi çok ister olmaz oluruna da bıraksan olmuyor hiç kader kısmet şans olacak insanda
03 Yorumla
Soran+1 yılSansa inaniyirmusun? Bence insanoglu kendi sansini kendi olusturur.
- +1 yıl
inanırım ama şansı yaratamıyorsun maalesef elinde değil o şans da
Soran+1 yılBence elimizde
Birseyi cok istersen olmaz genelde oluruna birak olursa sevinirsin :))
00 YorumlaÇok isteyincede olmaz oluruna bıraktınmıda o istediğin şey zaten aklında oldumu erya da geç oluyor muhakkak
00 YorumlaBirşey nasip değilse ağzınla kuş tutsanda olmaz ama bisey senin için hayirliysa bağdatta bile olsa gelir bulur seni kader hayirlisi
00 Yorumla
+1 yılen çok istediğin şey en az beklediğin zmanda olur, bu söze bir çok kez şahit oldum.
12 Yorumla
Soran+1 yılHic beklemedigin anda da oluyor bazen boyle bir bakiyorsun dunyanin en mutlu insani sen olmussun :)
- +1 yıl
aynen öyle.
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Oluruna bırak gitsin. Inceldigi yerden kopsun. Hayat güzel boşver
00 Yorumlaoluruna bırakırsan olacağı varsa olur çok isteyince bekliyorsun olmuyor olmayınca daha çok üzülüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen pozitifte yaklaştım negatifte her türlüsünü denedim. Kader kısmet afedersin bir taraflarını yırtsan yine olmayınca olmuyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolacağı varsa olur, iste ya da oluruna bırak fark yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım aşk olayı için dert etmemeliyiz bir şekilde gelir seni bulur ama başarı için savaşmak şart https://i.hizliresim.com/4ZpZBA.jpg
00 Yorumlaİki şekilde de olmaz. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha aynen yaa 👍👍
Çok istersen olmaz. Oluruna bırakman lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok isteyince olmuyor oluruna bırak.
00 Yorumla
+1 yılKonu dışı yorum yapabilir miyim?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe söyleyecegine bagli. (Su an yapmis oldun zaten bir nevi)
- +1 yıl
Resimde çok hoşsun.
Soran+1 yılGit uyu kanka :D
- +1 yıl
Tamam
çok istedim hiç olmadı
03 Yorumla
Soran+1 yılHic istememwyi dene.
Soran+1 yılYa tamamende vazgecme tabi
+1 yılben ne zaman vazgeçsem istediğim o zaman oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şekilde olmuyor heri.
00 Yorumla
+1 yılİkiside olmaz , yerinde sayma uğraş canım
00 Yorumlaoluruna bırak her neyse geçer
020 Yorumla
Soran+1 yılHayata zulm edip uzulmeye mi deger?
Soran+1 yılGun dogsun hele bir :)
Soran+1 yılBildigin duet yaptik abi ya :D
Soran+1 yılAmatör olarak gitar calmaya calisiyorum diyelim siz?
Soran+1 yılYanflut calmak cok havali bence ya
Soran+1 yılhuzur veriyo klarnet de öyle ney de tabi
Soran+1 yılklarnet en zoru degilmi?
Soran+1 yılben bilmiyordum neyin de zor calindigini
Soran+1 yılflutten farki ne peki?
- +1 yıl
bana göre en bariz fark notaları kapatmak flütte daha kolay neyde daha zor bir de yanlış bilmiyorsam eğer ney insan sesine en yakın sesi veren tasavvufi bir ensturiman yan flüt kalsik müzik enstürimanı klasik müzik derken betoven çaykowski falan... ve ney de daha çok nefese ihtiyacın var o yüzden diyaframını kullanabilmek çok önemli :)
Soran+1 yılwaow derim ben buna guzel anlattin :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Oluruna bırakma olması için çabala
016 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman da cabalarinin bosa gittigini farkettiginde cokuyor insan.
Soran+1 yılYa giderse?
Soran+1 yılYa hic bir olumlu etki yoksa bosa gitmedigine dair?
Soran+1 yılHep basa sariyor gibi hissediyorum ama surekli ayni sarkiyi dinlemek gibi bana kattigi tek sey sozlerini ezberlemek tecrube yani!
Soran+1 yılBu dahaki seferde bir sonraki sefer de olacakmi diye suphelerinse oluyir ama:(
Soran+1 yılO kadar cok olumsuzuluk yasadim ki bardagin dolu tarafini bile bos goruyorum dusun yani.
Soran+1 yılHer zaman yapiyorum yapacagim da :)
Soran+1 yılBeni bir tanisan varya surekli gulmemden sikayetci olursun :D
+1 yılOlursa olur olmazsa kader.
00 YorumlaOlacagi varsa istesende oluyo istemesende
00 Yorumla
+1 yıloluruna bırakmak en iyisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey kısmetse olur ancak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnu istemediğinde olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. olmuyacak duaya amin deme yeter karşim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİste uğraş yıl vazgeç
00 Yorumla
+1 yılpekı tesadufe ınanıyormusun :)
045 Yorumla
Soran+1 yılKonuya bagli :)
- +1 yıl
sadece soru sordum yanı :)
Soran+1 yıltesaduf degil de kadere inaniyorum sanirim.
- +1 yıl
ruh halımsın desene uyuz :)
Soran+1 yılRuh halimsin :D
- +1 yıl
hahahaha uyuzsun yaw:)))
Soran+1 yılBana bilmedigim birsey soyle ;)
- +1 yıl
cehememı bılıyormusun :))
Soran+1 yılSoru sordun su an ama biraey soylemesin :D
- +1 yıl
nasıl yanı yaw :)
Soran+1 yılBana bilmedigim birsey soyle dedim soru sordun birsey söylemedin :D
- +1 yıl
mırtıf :))))
Soran+1 yılEndeb :)
- +1 yıl
o ne la uyuz :)))
Soran+1 yılSeninkinden :D
- +1 yıl
nasıl benım soyledıgım lafın anlamını bılıyormusun :))
Soran+1 yılHayir sen benimkini biliyormusun? :)))
- +1 yıl
yok yaw bılmıyom nedır :)
- +1 yıl
gıcıksın yawww :)
Soran+1 yılSeninki ne? Söyle söyluyum anlamini :)
- +1 yıl
mırtıf cıngene demek senınkı :)))))
Soran+1 yılGipsy diyorsun yanii bana öylemi :D
- +1 yıl
harbıden delı edıyorsun ınsanı yaw senın soyledıgın cumle ne gundiiiiii :)))
Soran+1 yılBendenin tersiydi :)
- +1 yıl
yaw bşey demıyorum sana :)
Soran+1 yılCingene dedin ama :D
- +1 yıl
kotu nyetle soylemedım valla :) az once gundı de dedım :)
Soran+1 yılNerelisin sen merak ettim?
- +1 yıl
buralıyım turkye:) sen
- +1 yıl
uyuzz?
Soran+1 yılHangi sehirlisin anlamaninda sormustum ama :D
- +1 yıl
sana yakınım ya sen pekı :)
Soran+1 yılsana yakinim ya :D
- +1 yıl
kedı kendıme guluyom bılıyormusun :)))
Soran+1 yılSasirmadim delisin :F
- +1 yıl
asılda sen benı gulduruyorsun :) guldurdugun için teşekkür ederım sana ( delıyım ama ıyıyım :):) sende gıcıksın uyuzsun :)
Soran+1 yılBiliyorum 😂
- +1 yıl
blmene sevındım uyz hanım
Soran+1 yıladimi cikardin uyuza bu nedir ya :D
- +1 yıl
uyuzda guzel ısım senın ozel var mı :)
Soran+1 yılnasil?
- +1 yıl
nasıl falan fılan yaw
- +1 yıl
buralardamısın uyuz
Soran+1 yılvarim ama yokum aslinda bir kalabalik arasinda.. :)
- +1 yıl
o zaman kendını bana bırak o kalabalık arasında cıkartayım :)
+1 yılne istediğine bağlı her iki durumdada olabilir
00 Yorumla
+1 yılOluruna bırak
00 YorumlaOluruna biraksan daha iyi olur bence
00 Yorumla
+1 yılOluruna bırakırsan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok istersen olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılGel dersin gelmezx sev dersin sevmez bu aci bitmez😕 bu sarkiyi animsattin bana
Her türlü olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHic olmayacak mi yani?
Sana bagli
05 Yorumla
SoranNasil yani?
Soran+1 yılAbi cok denedim artik yoruldum oluruna biraktim.
Soran+1 yılDeneyecem.
+1 yılNe istedigine bagli.
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı de sus.
00 Yorumla
+1 yılolacağı varsa olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılOluruna bırak.
00 Yorumla
+1 yılPesinden kos
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?