selam 🫶🏻 simdi size cok onemli bi sorum var, ben solucana dönüşsem beni sever miydiniz yoksa ıyyy mı derdiniz? bir gun sevgiliniz/flortunuz ya da yakin kiz arkadasiniz size boyle sorular sormaya basladiginda lütfen onu azarlamayin, ona kotu davranmayin. zaten bu ihtimaller gercekte olabilecek seyler degiller, (gregor samsa haric, o bir sabah aniden bocege dönüsmüstü) siz yalnizca "evet, seni o zaman da cok severdim, seni kavanoza koyup her yere yanimda götürürdüm" seklinde cevap vermelisiniz. kizlari mutlu etmek hic zor degil. peki sence ben guzel bir kiz miyim ve benim icin nelerden vazgecerdin? sence ben kafa bir kiz miyim, sence dunyadaki en mukemmel kiz ben miyim yoksa ben degil miyim? yuvarlak bi cevap istemiyorum. (bu bir soru degil, sizi hayata hazirliyorum, kizlara soru öneriyorum)
Güncellemeler
1 yıl
Guncel1
Erkekler, kizlarin onlara sorduğu sorulardan bunalıyorlar mı?
Not: Ben bu kadınlara hayranım, zekalaranına ayrı fiziklerine ayrı hayranım bunu baştan söylemiş olayım..
Flört aşamasında, ilk sevgililik günlerinde kadınlar (sadce az bir kısmı hariç😀), erkekleri bazı testlerden geçirirler. Aşama aşama planlarını işletir ve en sonda bombayı patlatarak bir final sahnesi oluştururlar ki, bir çok erkek bu final sahnesine şahit olmuştur.
Bu sorular çok masum, bir tür yemeleme soruları diyebileceğimiz, erkekleri örümcek ağına takan ve sonrasında leziz bir ava dönüştürecek sorulardır.
"Evet" cevabı veren ve herseyden habersiz bi şekilde örümcek ağına girmiş bulunan erkekler bir sonraki aşamada "ben hasta olsam ve senin ailen de bizim eve gezmeye gelmek istese, onlara ne dersin?" gibi vsvs, bi sonraki aşamada " biz annenlere gitsek, bana sofrayı kur falan der misin? Ya da babama su getir falan? gibi vsvs bi sonraki aşamada "ben hamile olsam ve senin kız kardeşlerin veya annen bizim eve gelseler, bana yemek yap der misin?" gibi vsvs sorularla erkek artık istenilen kıvama getirilir ve ağın tam ortasına çekilmek suretiyle ve dee attığı imzanın neticesinde birdenbire bu gayet masum hanımefendinin eşi olmaya layık olmuş ve çocukları olmuştur.
Finalde ise; Yok ben bacılarina gitmem, yok onlar gelmesinler. Sen daha bacına şu lafı diyemeyen adamsın, yok abi abi dedigin böyle bi adam işte, ya onlar ya ben... elfâtiha 😅
Hepsini anlatamam yorum bölünmesin. Siz şu an az çok final sahnelerini gözlerinizde canlandırabiliyorsunuz zaten. Ben yine hayır duamı yapayım, Allah hepsini mutlu mesut etsin 😀 Evlilikte olur böyle şeyler az biraz idare edin birbirinizi yani hsjsjjsjs
Harbi bu soruyu her kız sorabiliyor, çok iyi tanıdığımı sandığım bir kız vardı hayatta bu tarz sorular sormaz diyordum hatta ( ne olur bir daha sevemezsem ya da gelipte yine seni seçemezsem ne olur bir daha gelemezsem bunu yoluna hayalleri seremezsem diyebileceğim bir kızdı) bir gün ansızın eğer piton olsaydım beni sever miydin sorusu geldi geçiştirdim bende, diğer gün gelen soru, arı olup sana iğne batırsaydım yine beni sever miydin oldu çok ilginç abi nedeni ne yani bu soruların anlayamıyorum
Ama tadını tutturamadım istediğim gibi maalesef, şekline çok odaklanınca şekli dubai çikolatası gibi oldu ama vermek istediğim çip köfte aromasını çok tutturamadım
Ben çok detaycı bir insanın her iey istediğim gibi olsun istiyorum genelde yaptığım şeylerde o yüzden haftaya tekrar yapıcam bu sefer tadına da dikkat edicem
Bir kadın bir erkeğe bu soruları soruyorsa sevgisinden şüphe etmem. Tipik seven kadın sorusu bunlar. Asıl bir kadının bu soruları sormaması sıkıntı, o zaman sevgisinden şüphe ediniz...
Bazı erkekler, özellikle sorular sürekli olarak ilişkiyle ilgili, duygusal ya da zorlayıcı olduğunda bunalmış hisseder Diğerleri ise açık fikirli ve sabırlı olup, bu tür soruları bir iletişim fırsatı olarak görür Özetle, her bireyin farklı sınırları ve duygusal tepkileri olduğu için bu durum kişiye özel bir deneyimdir.
"askim komodo ejderinin derisi zehirlidir ama sen komodo ejderi olsan da ben sana sarılır, son nefesimi sana sarılırken verirdim" diyeceksin bu sorunun dogru cevabı bu hahahah
daha ilk gunden aşk kuşları mi olucaz guzelim dedirtecek bir soru bu fkhdjdjdj bugun ne gordum biliyor musun? bir çocuk tuval indirip depoya bıraktı. birisini getirip ona gostercekmis. merakla ondan once bakayim dedim. cocuk tuvale pastel boya ile dikkatini çekiyorum guaj yagli boya vs degil pastel boya ile benimle cikarmisin güzelim? yazmis djhdjsjs benimde romantikligimin bu liselinin seviyesinde olduğunu fark edince güldukten sonra halime acıdım ya. ayrildiktan sonra manitle barismak icin ona mim hazırlayıp yollayip barisma teklif edip reddilmistim. bizden olsa olsa karga olur ölüm olan yerlerde öteriz djdhhdjr
senin bu oversharing beni cok gulduruyor ya hshfjd cikma teklifi tedavulden kalkmamis miydi ya hala var miymis 🤔 exim bana miim hazirlasa ben de affetmezdim muhtemelen parfum kokulu bi ask mektubu daha ii olurdu gak gak