Detaysız soru
Detaylı cevaplara açığım seviyenizi koruduğunuz sürece
Detaysız soru
Detaylı cevaplara açığım seviyenizi koruduğunuz sürece
Kalır ama kadınlar kalmaz, çünkü kadınların bitmek tükenmek bilmeyen bir beğenilme arzusu vardır ve başka bir erkek tarafından gösterilen en ufak bir ilgiyle bile başkasına meyledebilir ama erkekler düzdür
@Ferahxy nee 🤔
Böyle düşünmeme sevindim hep bizmi böyle düşüneceğiz. hahahah şaka ya her iki taraflı yaşanıyor bunlar bilmem farkında mısın?
@Papatyaadası neyine sevindin 🤔🙄
Saka yaptık
@Papatyaadası tamam da alakaya maydanoz gel bize her zaman gibi bişey olmuş 🙄🙄
Ne anladıysan o halde
@Papatyaadası tamam bacım sensin 🙄🙄
Kalması zordur ve kalabiliyorsa gerçekten karakterli bir erkektir ve bu onu daha da çekici yapar. Yani ne kadar sadıksa o kadar çekici olur ve bu da daha fazla karşı koyabilme yetisine sahip olmasını gerektirir.
Şahsen ben yıllardır bunun için yalnızım, arıyorum ve bekliyorum ama olmasa bile hayırlısı budur der geçerim.
Hayırlısı olsun o halde
🙏bana da dile özel sjsj ihtiyacım var sjsj
🥲🥲👑kral
Ricalar 😇
Bu güne kadar sadık oldum bu saatten sonra da sadık olacağımı biliyorum
Vays helal
Teşekkür ederim
😇😇👏
Ah, sadakat konusunu açmak değil mi gören de her erkekte farklı bir özellik gizli sanır! 😂 Şimdi, erkekler veya kadınlar, herkes farklıdır. Sadakat kişiden kişiye değişir. Kimi insanlar tek bir kişiye bağlanmaktan mutluluk duyar ve bu hissi yaşamaktan vazgeçmez. Ancak, bazen yanlış kişiyle karşılaştıklarında veya ilişkide bazı şeyler yolunda gitmediğinde, sadakat zedelenebilir.
Ben de kısa bir süre önce bir flörtümü sonlandırdım. Heves vardı ama bazı şeyler uyuşmadı işte. Herkesin farklı dinamikleri var, o yüzden genele vurmak biraz zor. Sonuçta bir ilişki, iki kişinin ortak çabasıyla yürür. Güven ve bağlılık çok değerli, önemli olan doğru kişiyi bulmak. 😊
Peki sen sadakati nasıl tanımlıyorsun? 💖
Cevap
164Cevap
İstediğimiz de bu zaten.
Erkekler de, tıpkı kadınlar gibi tek kişiye sadık kalır. Sadakat, cinsiyetten bağımsız olarak kişinin karakterine, değerlerine ve ilişkiye verdiği öneme bağlıdır. Gerçek bir bağ, sevgi, saygı ve dürüstlükle beslenirse sadakat doğal bir sonuç olur. Sadakatsizliği yalnızca cinsiyetle açıklamak ise yüzeysel kalır; her şey, bireyin seçimleri ve duygusal olgunluğuyla ilgilidir.
Bazı cahillerin hayır demelerine bakmayın, ben sadık biriyim mesela tüm ömrümü sadece eşime ayırmayı planlıyorum ve bulduğum kız da benim gibi biri. Burada sadık kalamaz diyenler aslında kendileri sadık olmadıkları için herkesi de kendileri gibi sanan insanlardır 🙂
Zaten insan ne ise dusuncesi ne ise odur cevresindeki insanlar da karsisina cikan insanlar d agirdukleri de onun gibidir herkes kendisine benzeyenlerle muhattap olir aslinda yakan soylemiyrolar gerçekten de onlara gor e hayir gercekten de sana gore evet
"Zaten insan ne ise düşüncesi ne ise konuştuğu da o dur" Evet bu söz o kadar doğru ki...
O kadar çok kötü örnek görmüş veya yaşamışsınız ki etraftaki doğru insanları göremiyorsunuz. Tabi ki sadık kalabilir niye kalmasın. Herkes karaktersiz değil.
Yaşamadım şükür bizzat ama çok gördüm. Ben yargıda bulunmadım soru sordum zaten.
Cevaplar aynı kalabilir karektere bagli bilmem ne. Alayı yalan Bir erkege güzel bir kız baksa ilgilense çogu erkek yok demez. Nisanli arkadaslar bile güzel bir kiz gordumu gozden kaybolana kadar bakiyor. Kadinlar eşlerinin sevgililerinin nisanlilarinin arladaslari yanindaki konuşmalarını hareketlerini bir görse şoka ugrar. Yani cevap olarak kalamaz. Dünya güzellik kralicesi bile aldatılıyor
Doğru erkeklerin %99 u daha güzelini bulsa diğerini bırakır.
%1 ise beceremiyor ondan. Hani bunun güzelliklede ilgisi yok karisindan sevgilisinden çirkin biri ile aldatir erkek. Aksi yalan
Hatta bazi kadinlar aldattigi kadini görse aldattigina degilde bununla mı aldattin diye kızar okadar yani 😁😁😁🤭🤭🤭
Bence seven aldatmaz aldatan gerçekten sevmemiş%99 luk kesim
Alakasi yok aldatir diyorum kendinizi kandiriyorsunuz
Evet kalabilir ama böyle erkeklerinde kıymeti bilinmez yani hep erkekler üzerinden sonra açıyorsunuz erkekler onun kıymetini bilir mi erkekler bunun kıymetini bilir mi peki kadınlar düzgün adamların kıymetini neden bilmiyor, sizi seven size değer veren size el üstünde tutan adamların kıymetini zerre bilmiyorsunuz tek kıymet bildiğiniz nokta sizi aşağılayan insanlar
Kalmasını gerektiren bir durum yok, fazlası olmalı çünkü tabiata aykırı bir durum. Seviyorsan ve aşk yaşıyorsan yine de sadakat her zaman gösterilmemeli bu durum bir tanesinin vazgeçilemeyecek bir pozisyona iter. Olmayan insan ile sadakat yapılabilir mi? Olan insanla yaptık bu durum taraflardan bir tanesinde özgüven patlaması yaşatır. İlişkiler düşe kalka ilerler, sınırın vardır belki geçilirse bırakırsın bu kadar basit.
Sizin gözünüzde her önünüze gelen asılıyor muyuz.. evli. Ablalarima burdan tavsiyem kocanız sadık kalamiyorsa sadık kalmasını sağlayın biraz çaba gösterin..
Bana gelecek olursak. Zaten hep tektim.. bu dünyada o kadar çok acı var ki.. gidip karı kız peşinden koşacak halim yok
Bunun kadınla erkekle ne ilgisi var kadınlar çok sadık erkeklerin hepsi aldatıyor kafasından uzaklaşın artık bu işin cinsiyeti kalmadı hepsi aldatmaya meyilli, kadın erkek olarak ele almadan cevap verirsek evet insanlar birine bağlanırsa sadık kalabilir
Sadık kaldım 13 yaşında tanışma aynı mahalleden aynı okul vs 17 yaşına az kaldığı zamanlarda soğudum baya iki seneden fazla sabır sabır tehtit şantaj işe karıştı istediğini elde etme cinsi münasebet için bu haller vs derken ileride ne tür şeyler için neye dönüşür korkusu bitirdim 19 yaşım da
Birini ne olursa olsun sevemeyen erkek varsa gönlü olan olmasına rağmen onu küstüren duygularını gömdürüp duygusuz yapan bir kadın vardır muhakkak ki 🙍🏻♂️💔
Evet monogami erkeğiyim. Tek eşliliğe inanırım. Hayatta aldatmam. Aldatmadım...
Pekii sence aldatan erkek neden aldatır her şey iyiyken
Ülkede karakteri oturmuş o kadar az insan var ki. İnsanlar ne istediğini bilmiyor. Bir hedefleri yok. Empati yapamıyorlar. Ben aldatmam diyen yüzlerce erkek tanıdım halbu ki karşılarına böyle güzel seksi buldukları ve onu arzulayan kadınlarla hiç karşılaşmamışlar. Dolayısıyla ellerinde olmayan şartları ben yapmam ben etmem düzgün insanım diye kendilerini kandırarak yetişmişler. maalesef bu kız arkadaş ve evlilikte de böyle. Seninle birlikte mi? Senden daha güzelini bulamayacağını düşünüyor. Bir başkasıyla mı birlikte ona onun kadar değer verebilecek bir başkasını bulamayacağını düşündüğü için onunla. Cinselliği hayatının merkezine almış amip beyinli bizim insanlar. Afedersin köpekten kediden farkları yok. Kadınına saygısı yok. Kısacası kendini bilmeyen, karakteri oturmayan, cahil kalmış eğitimsiz bireyleriz. Bu yüzden bu durum böyle. Neymiş erkekmişte kalktığı zaman dini imanı yokmuş. Saçmalık...
Bravo size. Ortadoğu'da bu cehalette kalan çok kişi var. Kimi evrime kimi hormona ama mutlaka birşeye dayatıyor bu aldatmayı. Sevmiyorsan ayrılırsın bu kadar açık bişeyi beceremeyen de zaten asıl kendini aldatır.
Aynen öyle. Umarım her şey gönlünce olur.
Teşekkürler sizin içinde umarım 🙏👑
Hayatını aldatmak acizliktir, karaktersizliktir ve iradesizliktir diyerek geçiren biriydim.
Ta ki cinsel anlamda yokluk tak edene kadar.
Yokluk ayda belki iki ayda bir seferleri buldu.
Seviyor muyum
Evet
Seks harici ilişki nasıl
On üzerinden dokuz
Tek sorun ne? seks yok.
Ne yaptım peki?
Karaktersizce aldattım. Evet eğer erkeği eksik bırakırsan her erkek aldatır.
Vay ya karaktersizin önde gideniymişsin
Evet yaşamayınca empati yapmak zor geliyor.
Sana katılıyorum sonuna kadar ve bunu kabul ediyorum ki bende belirttim senin ifade ettiğin gibi. 13 yıl evliliğimin ilk 12 yılı ve geçmişimde hiç bir kadını aldatmamışken ben bile yaptım.
Evlimisin hala peki
Hayatının içinden cinselliği çıkar (ayda 1 var diyelim yine de)
Geri kalan her şey gayet uyumlu, destek olunan ve iyi anlaşılan mutlu bir ilişki. Ki bu ilişkide bir de çocuk var.
Hayatında sadece seks yok diye çocuğunu ve ilişkini bırakıp gider misin?
Gitmem. Bu bir ihanettir. Konuşulur anlaşılır. Terapiye gidilir ama cozum baska birine gitmek degil hicbir zaman ayda 1 ne yani birbirinize bu kadar uzakmisiniz 1 ayda illaki 2 3 kere cinsel çekim arzu hissetmeniz gerekiyor bence yaşlar kaç bilmiyorumda
Konuşulmaya çalışıldı ama sorun görülmedi. Terapiye ne gerek var dendi. Birbirimize cinsellik harici uzak değiliz. Temas sevgi öpüşme var hep.
Yaşlar 44
Yaptığınız yanlış bisey terapinin reddedilmesi de yanlış bir tutum birbiriniizi anlama taraftari olmamissiniz ayda 1 seks ilişkiyi zedeler evet eşinin buna yanasmamasinin sebebi ne peki onu sorgulamak lazım duygusal açıdan yoksun mu birakiyorsun hediyeler sürprizler sevgi sözcükleri bunlar yoksa cinsellikten uzaklastirmjs olabilirsin
Duygusal açıdan yoksun olduğunu sanmıyorum. Duygularını yoğun yaşayan biriyim ve alışık olmadığı şekilde sevilmekten keyif aldığını söyler hep. Bazen işle ilgili sıkıntılı olduğum dönemde bile eksikliğini hissettiğini dile getirir.
Evde modu yüksek olan, pozitif olan benim.
Yıllarca yalnız yaşamış biri olarak her şeyi yaparım ve her konuda destek olurum.
Akşam tv karşısında muhakkak temas olur ve ayak masajı eksik olmaz.
Yaptığım doğru demiyorum ki zaten. Bunu savunmuyorum kesinlikle ama insan içine düşmeden (kusura bakmayın haddim değil ama) ahkam kesmek gerçekten kolay oluyormuş.
Asla yargilamam ahkam kesmem hata herkes yapabilir insanız kimse 4 4 luk değil ben sadece yaptığınızın yanlış olduğu söylüyorum bunun sizde farkındasınız böyle olmasına üzüldüm kimse böyle olsun istemez sonuçta evet içinde olmayan durumu anlamaz ama her şey halledilir çözülür iki tarafta istediği sürece yoksa böyle olumsuzluklar olabiliyor kusura bakmayin amacım sizi üzmek kırmak değil bu arada 🙏
Asla, ne üzüldüm ne de kırıldım. O kadar uzun süre düşündüm, bocaladım, sıkışmış hissettim ki. Tüm alternatifleri değerlendirmeye çalıştım. Dışarıdan destek aldım ama o da bazı şeyleri değiştirmeye yetmedi tek taraflı.
Hani burada kibir olarak algılanması lütfen, dedim ya ben bile yaptıysam herkes yapar. Bu tamamen benim gerçekliğime, hayat görüşüme zıt bir şey.
Tek taraflı hicbisey yürümez zaten Bir yerden sonra biter açık ve net
Teşekkürler yorumunuz için 🙏🏻
Ben inanmıyorum sadık kaldiklarina. Öyle sanıyordum ama asla öyle olmuyorlar. Çoğu gizliden ellerine fırsat gectimi zinaya bulasip günahkar olarak yaşıyor.
Fırsatını bulsa erkeklerin%99 u aldatır
Aynen. Öyle olduyor valla. Hiç beklemedigim insanlar hacı dediğin insanlar bile kirli. Birde gururla aldattiklarini anlatmaları yokmu reesmen rezillik.
erkekler hicbirzaman sevmez asık olmaz geri donerler ama yokluktan geri donerler gercekten sevdiginden degil sen hic omruhayatinda tek kisiye sadik olani gordunmu sen hic tek kisiyle konusani gordunmu ben hic gormedimde bi sana sorayim dedim
Kalabilir. ben sadık kaldım artık sadık kalmak istemiyorum her şeyden bıktım her erkek çok ateşli hatun istiyor beni ki ruh gibi kadın dedinmi ateşli istekli erkeği baştan çıkaram kadın olacak artık ikinci hatunu arıyorum 😂😂🤣
Mal msnn
Siz kime mal diyorsun hanımlar herkes fikrini söyler mal kelimesi çok ağır
Erkek ya da kız fark etmez. Artık "SADIKLIK" kavramına inanmıyorum.
Yapma be. Hala vardır biraz
Sende varsa eğer inanmaman saçma değil mi?
@Nightwalk35 Benim sadık olmam inanmam için yeterli mi sence? Toplumun önemli bir kısmı böyle olmaması, SADIK olanların ise bu insanlardan dolayı aşka, evliliğe küsmesi, inanmamak için önemli bir neden değil mi?
Hayır degil. İnsanın en büyük referansı kendisidir. Sen güvenilir isen güvenir insanların da olduğunu bilirsin. Sen sadıksan sadık insanların da var olduğunu bilirsin. Ha sayıları azdır çok azdır o ayrı konu ama sonuçta vardır öyle değil mi
Bu inanman için yeterli o yüzden. Tabi öyleysen
@Nightwalk35 Sayıları çok azsa o insanlar nasıl birbirini bulacak? Bu sözün diğer anlamı imkansızlığa çıkıyor.
Düşük ihtimal demek imkansız demek değildir. Ayrıca kader deyince olasılıkların da bir önemi kalmıyor zaten
@Nightwalk35 bu yüzden mi evliliklerde boşanma oranı bu kadar yüksek, bu yüzden mi çiftlerin mutluluğu bu kadar düşük?
Söylediğim şeyleri okumadın mı yoksa anlamak mı istemiyorsun
evet kalabilir
ben şahsen kendimden daha çok güvenirim erkek arkadaşıma her erkeğe karşı önyargılı olmayın
ama manipüle edilip sizi sevdiğini düşündürüyorsa ve anlayamıyorsanız... geçmiş olsun
Olabilirler ama sadık kalınan kadınlar öyle sandığınız gibi kendini erkek için paçavra eden mütavezi kadınlar olmuyorlar. 😃
Prenses muammelesi bekleyen, beklentileri belli ve tavırları net, kapıya yakın oturan kadınlara kalıyorlar.
Adam gıbı adam karakterı oturmuş kişi kalır tabıkı neden kalmasın herkes midesiz değil
Seçenek yokken herkes sadık kalır onemli olan seçenek varken sadık kalabilmek. Erk’klerin %98 ine güzel bir kız yazsın anında yürürler ama adam olana dünyanın en güzeli yazsa umursamaz.
Herkes, sadık olmalıdır ve bunu kolayca başarabilir. Sadık olmamak yani şeref yoksunu olmaksa bir tercihtir.
Seviyorsa sadık kalır
Ama bunda yaşadığı çevrenin ve yaşının da önemi var
Bi kişiyi hedef almadım genel soru
Valla seven sevdiğine sadıktır cinsiyeti yok bu işin
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama arkadaşım 9 yıldır birini seviyor. Gelen teklifleri de kabul etmiyor. Binde bir olsa da, var öyle erkekler.
zamanında görmüş geçirmişse belli bir yaştan sonra aşık olup evlenmek istiyolar öyle birini bulursan eğer sadık olur ama gözü hala dışardaysa doymamışsa ona buna çok zor
Çok genel üzerinden bir kanıya varılmaz, kalan ve kalabilecek olan erkekler tanıyorum ve bu tamamen şahsiyet meselesi
Kişiye göre değişir. Ben kalıyorum. Gözüm ondan başkasını görmese de yine de yarı yolda bırakılıyorum.
kalamaz...
çünkü insanlar memeli bir hayvan türü emin ol kadınlarda kalamaz...
sadık gibi görünen insanlar hepsi ot gibi yaşadıkları için sadıklar
Ot gibi yaşamak ne oluyo tam olarak?
Bu erkek kadını yok ama şak sevgi ve hiç bir eksik yok ise evet kalına bilir
Bu erkek kadın ayırt edilemez bu kişiden kişiye değişebilen birşeydir. Erkek kalmaz kadın kalır, kadın kalmaz erkek kalır, ikiside kalabilir, ikiside kalmayabilir
Kalır abicim kalır niye kalmasın kalmaması in ne sebebi olabilir
Abicim mi sjs
Ne olsun istiyosunuz
Kalabilir kalamaz aldatan erkeklerin uydurduğu bı sey
Sadakat karakter meselesidir. Erkeği kızı yoktur.
O kişinin karakteriyle alakalı karakterli iyi biriyse sadık kalır
Kalanı var onları tebrik ediyorum kaliteli hallerinden dolayı
Tek kişiye bağlıysan zaten adamsındır geriisi salla gitsin
Biz buna erkek kadın demeyelim de insanlar diyelim. Kalır. Kalmali da.
Hayatımda biri varken bana yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi yapmam.
Bu zamanda aynı soruyu kadınlara sirmak getek bence
Bu kisilik meselesi. Erkekler sadik kalir desem sana simdi sen diyicenki yok benim sevgilim aldatti falan filan. O yuzden bi sorunun icinde hicbir cinsi genellemeyin.
Sorunun cevabi su;ne bilelim kalirmi kalmazmi o kisiyi tanimak lazim , yani sadece erkek olmasi veya kiz olmasi aldatir ya da aldatmadan dedittiremez bize hatta hic dedittiremez.
hatun tatmin ediyorsa ve farklı bir dişi ona karşı kaşınmıyorsa evet, sadık olur.
Kalamaz.. Kalbi kalabilir ama geri kalan 360 organlar isyanda😅
Karışık
çoğu sadık değil. her zaman daha fazlasını isterler ve doyumsuz olurlar.
Hemcinslerim olan önyarginiz ve güvensizliğinizin sebebi nedir?
Mutlu ise gayet sadık kalır. Mutlu değil ise bir şey diyemem. Kalamaz gibi geliyor.
Kalabilir, kişiden kişiye değişiyor. Karakter meselesi
Çok güzel bir kadın gelip asılmazsa aşık olmazsa sadık kalabilir.
Karinada cok yakisikli parali bi erkek asilmaz umarim
@Esmeriimbiciim Sağol senin umudunla yaşasak varoşta olurdum.
Her insan aynı değil fakat çoğu erkek ve kadın sadık kalamaz
Tecrübe mi?
Evet
Kim aldattı peki
Yav gördüklerim duyduklarım illa birinin aldatması mi lazım
Hımmm senin yaran yok yani
Neden soruyorsun
Merak ;)
Sohbet olsun
Kendi tecrubelerimde var evet ama görüp duyduklarimiz da var yani
Anladım kızma konuşmak istedim sadece :(
Evet kişiden kişiye değişiklik gösterir bir erkek tembelse eğer onla olur eğer tembel değilse sıkıntı herşeyi yapar elone musk bile tembelleri övüyo
Kalır fakat burada önemli faktörler var örneğin iyi iletişim karşılıklı saygı doyurucu cinsel ilişki gibi faktörler yeterli olacaktır fakat kanı bozuk ise zor
Işin Sana katılıyorum canım
Hiç bir erkeğin "tek konuştuğum sensin, sadece sen varsın, sadece seni seviyorum" vb. hiçbir sözüne inanmam ve güvenmem.. Ben kendime sâdığım, erkekler hurafe sdfsdfdf 😅
Yıllardır o doğru kişiyi bekledim bu saatten sonra da çıkması biraz zor ama gerçekten karakterli bir insansa kalabilir.
Tabi ki vardır ama her iki cinste artık güvensizlik ve emek vermekten uzak
Keşke beni seven değer veren bir kız bulabilsem ömrümün sonuna kadar sadık kalıp herşeyimi ona verirdm
Kalanın ziyan olmayacağı yerde, sadık kalmaya hazır bir insan mutlaka bulunur.
Ama kalanı ziyan ediyorlar genelde 😏
Tek kişiye sadık olan kadın varsa kalabilirim, onun harici uğraşmıyorum zaman kaybı
Henüz kalanı görmedim eskilerde vardı ama o sadakat
Şeytan kanıma giriyor
Ömrüm boyunca sadık kaldım kazığı ben yedim
Gerçekten seven kalır
Hayır kalamazlar. Sadece erkekler değil kadınlar da kalamaz mesela. İstisnalar var mı? Yok değil. Ama genel konuşmak gerekirse kimse sadık kalamaz.
Hiçbir erkek sadık kalmaz nokta ben hiç görmedim sadık kalanı mutlaka başka heyecan peşinde koşuyorlar
Yoo ne alaka ben oyle değilim hiçte koşmam yeni heyecanlar pesinde
Kadinlari da o duruma getiren birazda erkekler oluyor onu da söylemem lazım
ben yurt diṣinda kaliyorum turkiyede dugunde bir kiz gördum begendim neyse konuṣtuk etik zaten aileler taniṣiyordu haberleride vardi ve bu kiz bana cok erken hala evlilik konuṣmak icin niṣan icin sevgililik icin derdi bir kac ay sonra baṣkasiyla niṣanlandi bende bugun ögrendim ve ben kiz icin 3000 km yol yaptim en zor aninda yanindaydim hep altan aldim hakli olsam bile özur diledim ve ustelik bu kiz beni cagirdi turkiyeye babamla gitim hediyeler göturdum Allahtan reva mi bu ya ve sonra eski sevgilisiyle bariṣip niṣanlanmiṣ yani beni sirf onu kiskandirmak icin cagirdi tekrar yurt diṣina döndugumde arkadaṣ kalalim numarami herṣeyi sil dedi
Senin adına üzüldüm gerçekten yasamamani dilerdim bu üzücü olmuş şunu söyleyebilirim turkiyede erkeklerin çoğu aldatıyor eşlerine sadık kalmiyorlar sevgililerine sadık kalmiyorlar en önemlisi de gidip başkalarını aldatıyorlar ben bunlara Sahit oldum kendimde aldatıldım sevgililikten dolayı ama artık kimseye güvenim inancim kalmadı iyice buz gibi oldum bunu da bana erkekler yaptı yani her insanın iyisi ve kötüsü var
Cinsiyet ayrımı yapmıyorum bu arada
Ee yani gerçekler bunlar
Bu arada burcun nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?