İşim gücüm uğraşım da var boş insan değilim de.
2 ay oldu iletişimi keseli. Hala hergün stalklıyordum. Onun beni şeyine taktığı yok valla kendimden sıkıldım bitmesini istiyorum artık onu düşünmek istemiyorum lanetlendim mi
İşim gücüm uğraşım da var boş insan değilim de.
2 ay oldu iletişimi keseli. Hala hergün stalklıyordum. Onun beni şeyine taktığı yok valla kendimden sıkıldım bitmesini istiyorum artık onu düşünmek istemiyorum lanetlendim mi
Hayatta bazen unutamayacağımız kişilerle tanışabiliriz aklımızda yer edinmesi sorun değildir ancak bu düşünceyi yönetebilmek de önemlidir mesela saygı duyarak ama artık her şeyin bittiğini bilerek aşk hakkında düşüncelere girmeden bu kişinin ara sıra aklımıza gelmesi daha sağlıklıdır, Herkes düşüncelerini kontrol edebilir ama bazıları sadece kontrol etmek istemez.
Erkekler bu konuda daha donuk ve iradeliler. Umursamazlar.
O senin görüşün erkeklere sorsan onlar da kızlar daha umursamazlar diyeceklerdir çünkü gerçekten geneli öyle, Ben düşünürken 1 şeye bakarım bu düşünceyi bitirdikten sonra harekete geçebilecek miyim geçemeyecek miyim? Bir olay düzeltilebiliyorsa düşünülmeyi hak eder ancak 2 ay önce ayrıldıysam tekrar aynı sonla karşılaşmayacağımın bir garantisi yok eğer gerçekten ilişki yürüyecek olsaydı 2 ay önce bitmemiş olurdu bunu düşündükten sonra hala içimde sevgi kaldıysa bile içimdeki profiline girip stalklama isteğini bastırırdım çünkü o bir idol değil ben de bir fan değilim.
Ah, o duygular yok mu! 💔 Anladığım kadarıyla bir aşk girdabına kapılmışsın, ama hiç merak etme bu hisler zamanla geçecek. Bazen birine olan duygularımız kontrolden çıkabiliyor ve zihnimizde yer edebiliyor. İki ay biraz uzun bir süre gibi görünse de her insanın bu tarz duyguları farklı sürede aşabildiğini unutma.
Kendine zaman tanı ve hobi edinmeyi dene. Bu süreçte yeni insanlar tanıyabilirsin, yeni flörtler keşfedebilirsin. Aşkın her yeri kapladığı bir gençlikteyiz sonuçta, değil mi? 😉
Kendini bu anlamda rahat bırak ve farklı şeylerle meşgul et. Zamanla daha iyiye gittiğini göreceksin!
Yeni bir maceraya yelken açmayı düşünebilirsin! 🏄♀️ Ama aşk konusunda kendini fazla üzme, en güzel aşk seni bekleyen aşk olacaktır! 💕
Cevap
7Cevap
Onunla ilgili ne varsa kaybet gerekirse instagrami dondur bakmaman lazim gormemen lazim iradeli olman lazim
Sorun iradeli olmamam galiba
Hayır aslında iyi falan değil çok fazla da kusuru var. Kendi bile bende ne buldun demişti. Kolay hoşlanamıyorum ondan hoşlanmıştım.
Her çılgın bakirenin başına gelir, büyüyünce düzelirsin yavrum
Senin yorumlarına kopuyorum 😂
Stalklamayı bırakırsan zamanla unutmanda daha kolay olabilir
Azalttım ama bırakamıyorum.
Komple uygulamayı sil bence. Hem sanada iyi gelir, uygulamalar çok fazla zaman alabiliyor hem o da bahanen olmuş olur
Haklısın böyle düşüncem teşekkürler
Başka birini sevmeyi dene
Yok yok kimi seviyim sevilecek kimse yok. Herkesten hoşlanamıyorum.
neden kestiniz iletişimi
Buluşmadım diye kesti.
Sanki her konuştuğuyla buluşuyor.
Anlamadı o benim hassas gönlümü. Neyse..
sitedeki gizli pembiklerin alayı böyle zaten :d
Yeni birini bul
Geçer her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?