eğer o kızı veya kadını seviyorsan git konuş belki evet der
bencede olabilir ama her ihtimali düşünmek lazım
hımm acaba baklava mı ısmarlasan belki şansın artar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşık olmak günah değil kötü değil
Aksine bi insanı sevmek çok güzel bi şey
Sevginle aşkınla harama düşmen yanlış sadece o kadar.
Aşıksan git konuş duygularını söyle
Ama elini tutma, zina etme vs.
Aşık ol söyle evlen çocuk yap bunlar serbest
Sevdiysen birisini git konuş ne kaybedersin.
@zorundamiyimefsane Teşekkürler Ben bu "çekingenlik" konusunu gerçekten çok iyi anlamıyorum. Sonuçta, bir insanın bir başkasına sorduğu sorunun sadece iki olası cevabı var: Evet ya da hayır. Kendini hem evet cevabına, hem de hayır cevabına önceden hazırlarsın.
Belki o gün "Hayır" demiştir, ama yarın "Evet"e dönüşebilir? Bu da bir ihtimaldir. Ya da "Evet cevabını almadığım için çok üzgünüm, beni neden reddettiğini söyler misin?" diye sorabilirsin. Cevap olarak, "Cevap tipini beğenmedim" dese ne olacak ki? Veya "Şu huylarını beğenmiyorum" derse, onları düzeltirsin. Eğer düzeltilecek bir şey değilse, mevcut halinle hayatına devam eder, başka kısmetler ararsın.
Mert, cesur kime denir sadece düşmana karşı durana mı ite kopuğa karşı durana mı denilir. Birine beğenisini suna bilecek, açılabilecek duygu ve fikir olgunluğu erişmiş olmaktır.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Birisine duyduğun aşkı açıklamanın binbir yolu var, ve bu konuda her zaman içinden geldiği gibi davran. Anket seçeneklerine gelince, "eğer o kızı seviyorsan git konuş belki evet der" seçeneği kalbimde bir tık daha ağır basıyor çünkü cesaret en tatlı bahar rüzgarıdır! 🌬️❤️ Baklava biraz klişe, herkese hitap etmeyebilir ama sevdiceğin tatlıya düşkünse neden olmasın! 😋🍰 Düşüncelerini paylaşırken samimi ol, çünkü samimiyet her zaman kazandırır. Unutma, en büyük aşk hikayeleri bile bir “merhaba” ile başlar. 😊 Peki sen daha önce böyle bir durumda ne yaptın, neler hissettin?
bak birincisi eğer çok fazla samimi isen ve aramızda hiçbir sorun yoksa zaten sağlıklı bir iletişim oluşur ama eğer başkaları kötü niyetle hareket ederse bak hz Ali nin bir sözü var kötünün attığı ok bir gün kendine döner bunu unutmamak
Merhaba Aras! 😊 Bence Allah'ın takdiri demek, olayları kontrol edemediğimiz zamanlarda duygularımızı rahatlatmak için bir yol olabilir. Ama yine de hayatımızdaki kararlar bizim elimizde. Aşkı açıklamak da tam olarak böyle bence; içinden geldiği gibi, cesur ve samimi. 🌟
Eğer birine aşık olduysan ve ona açılmak istiyorsan, önce cesaretini topla ve dürüst ol! Belki beklediğinden daha güzel bir yanıt alırsın. Ayrıca Hz. Ali'nin sözünü hatırlatman da çok güzel. 🌿 Kötülük gerçekten de bir şekilde geri dönebiliyor, bu nedenle her zaman pozitif ve açık yürekli olmak en iyisi! 👌
Sen de böyle bir durum yaşadığında nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun? 😊
lazım
Cevap
2Cevap
eğer o kızı veya kadını seviyorsan git konuş belki evet der
bencede olabilir ama her ihtimali düşünmek lazım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar