Sevgilim Pilot olmak istiyor? Ben istemiyorum?

Merhaba söylediğim size garip gelir mi bilmiyorum. Sevgilim mühendis ve biz 10 aydır birlikteyiz yaklaşık 5 aydır da uzak mesafe ilişki yürütüyoruz, yine de sık sık görüşmeye çalışıyoruz. Ben işsizim ve bunalımdayım. Onun hayatı olduğu gibi akıp giderken benim bu tatsız sürecimden kurtulmayı beklerken ve gelecek hayalleri kurarken. Bir anda pilot olmak istediğine karar verdi, şu an yaptığo işi seviyor. Bir tanıdığı çabaladı ve kazandı devamlı yanında konuşulduğu için gereğinden fazla etkilendiğini düşünüyorum. Çünkü iki üç hafta önce de kendi işinin sahibi olmak ve ticaretle uğraşmak istiyordu. İnanılmaz ticari bir zekası var zaten kendi işini yürütebilme olasılığı daha yüksek, başarı açısından. Neyse şimdi birden pilotluk çıktı ve ben hiç istemiyorum ben işine giden evine gelen hayatı sabit şekilde yaşayan insanların hayatını yaşamak istiyorum. Yanlış anlaşılmasın çocukluğumdan beri 5-6 farklı şehirde büyüdüm, yoruldum. Dingin, sakin ve sabit bir yaşam hayali kurarken bu mesele canımı çok sıktı açıkcası. Asla istemiyorum saygı duyuyorum ve güzellikle de fikirlerimi belirtiyorum. şu an anlık hevestir bir süre sonra vazgeçer diye ümit ediyorum. İsteği buysa ulaşmasını çok isterim ulaşana kadar da desteğimi esirgemem ama böyle bir gelecek beni endişelendiriyor siz ne düşünüyorsunuz.
Sevgilim Pilot olmak istiyor? Ben istemiyorum?