AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Saçmalama bebegim. Ne gerek var? Ayrıca begenmezse begenmesin. Her kes her kesi begenecek diye bir sey yok.
Kötü olur o seni beğenmiyorsa onun için değişmek mantıksız kendin için eğer şişmansan kilo ver sağlığın için onun için verme değmez
Bunu onun için değil kendine saygın olduğun için yap. Obez bir insan olarak yaşamak en başta kendi vücuduna saygısızlık.
Obez olmak zorunda değil ki bazı erkekler 60 kiloyu bile şişman buluyor. Bence adamın peşini bırakmalı öz saygısı için
@berilmutsuzolanhanii Boya göre değişir ama 60 kilo sağlıklı bir görüntü için sınıra yakın. Adamı zaten bıraksın sorun yok ama kilo vermekteki amacı o adamı pişman etmek değil kendi iyiliği için olmalı.
Hayır kesinlikle değil 160 boy için 70e kadar normal bence aşırı zayıf olmak sağlıklı değil
@berilmutsuzolanhanii Eğer sporla uğraşmayan bir kadınsa ve 1.60 boyunda 70 kiloysa kesinlikle sağlıksız bir görüntüsü olacaktır. Kendinle barışık olma adına sağlıksız vücutlara gereksiz övgü yağdırmanın manası yok, kendini kandırmak yerine geliştirmek üzerine yaşanmalı.
160 boyunda 50 kilo çok mu sağlıklı görüntüye sahip oluyor. İnsanların beslenme düzenini bilemezsin kimisi sürekli tereyağ tarzı şeyler yiyip kilo alır kimisi zayıftır makarna yer hep bu sağlıkla alakalı değil ve siz diyetisyen değilsiniz
Ayrıca bu ne biçim photoshop ank
İnsan obez olmadığı sürece kendiniyle barışık olmalı. Asıl kadın 50 kilo olmalı diyerek kadınların psikolojisini bozan bence kesinlikle sizlersiniz çok zayıf kadın bile daha zayıf olmak istiyorum
@berilmutsuzolanhanii Takmışsın 50 kiloya. Ben diyorum ki sana önemli olan kas ve yağ oranı. 70 kilo yağ oranı yüksek bir kadının sağlıklı bir görüntü de olması olması mümkün değil. Kısacası obez oluyor. Benim yazıklarımı düzgün okuduğunu sanmıyorum çünkü ben kadın 50 kilo olmalı diye bir ifade kullanmadım.
Ne obezi diyetisyenlere göre 77 üzeri obez ne saçmalıyorsunuz ya bir şey biliyormuş gibi konuşma doktor falan değilsin obezite 80 civarında başlar
@berilmutsuzolanhanii Ne photoshopundan bahsediyorsun, profil fotoğrafından bahsediyorsan dümdüz basit filtre dışında oynama yok. Olmadığım biri gibi görünecek bir tip değilim merak etme.
Ayrıca bu tiple 70 kilo bir kadın sana bakmaz emin ol
Doktor olmayan herkes doktor olmuş bu günlerde kendini geliştirmek istiyorsan eğitimine yatırım yap
@berilmutsuzolanhanii Merak etme güzel bir mesleğim, eğitimim ve hayatım var. Aşağılık psikolojisinin vücut bulmuş hali gibi obezite savunuyorsun. Önce kendi eğitimine yatırım yapmalısın.
Obezite diyor adam ya kafanız güzel herhalde obezite ne onu bile bilmiyorsunuz dümdüz cehalet sizinki diyetisyenlere göre değil senin gibi eğitimsiz birine göre olsa ne olacak bilimsel bir şeye de karşı çıkmayın kardeşim. Doktor olacağım ve mühendislikle alakalı engin fikirler sunmayacagim çünkü bilmiyorum
@berilmutsuzolanhanii Kimlerin bakacağına sen karar vermiyorsun ve görüşlerinin boş olduğunu kanıtlamam iki dakika mı alır. :)
Siz de koskoca diyetisyenlerin fikirlerine karşı çıkacak seviyede değilsiniz k yüzden susun
70 kilolar bakmaz 100 kilo belki bakar bu tipe
@berilmutsuzolanhanii Diyetisyenler 1.60 boyunda 70 kilo kadınlara iyi mi diyormuş vay be. :D
@berilmutsuzolanhanii Yok ben ucubelerle ilgilenmiyorum merak etme radarımın çok dışındalar. Sen hayatını bilmediğin kişiler hakkında yine çok yorum yapma bence utanırsın :)
Hayır ama obezite seviyesi demiyor 63 üzeri kilolu 77 üzeri obezite sayılır fahri diyetisyen
Eminim öyledir
@berilmutsuzolanhanii Tamam sen sarkmış, her yeri selülit ve göbekli vücuduna iyi diyerek kendini avutmaya devam et. Dışarı çok aç köpek var sizlere de bakacak, bulursunuz sizi övecek insanları.
Şişman olduğumu söylemedim ki selülit ne alaka 18 yaşındayım bir yerim sarkamaz ve beni senden yakışıklı insanlar da övüyor merak etme ki çoğu öyle zaten
Fahri diyetisyen ben de senin gibi Fahri estetisyenim
@berilmutsuzolanhanii Bu kadar fazla obeziteyi savunan bir insanın iyi bir vücudu varsa çok şaşırırım.
@berilmutsuzolanhanii Valla benim yorum yapabilecek kapasitede tecrübem ve vücudum var. Diyetisten diplomam yok ancak çoğundan daha sağlıklı ve iyi bir fiziğe sahibim.
Obezite diyor Allah'ım ya diyetisyenlik diplomanız nerede. Ayrıca emin ol çok güzel bir yüzüm var.
Ben bir kadın olarak hemcinsimi savunurum kardeşim özellikle obez bile değilse
Ben de Jose Mourinho yum biliyor musun
@berilmutsuzolanhanii Birinin obez olduğunu anlamak için sence diplomaya ihtiyacımız var mı? Meselemiz yüz güzelliği değil, sağlıklı ve iyi görünen bir kilo ve vücuttan bahsediyoruz.
@berilmutsuzolanhanii Ben hemcinsim haksızsa savunmam çünkü sizin gibi boş cinsiyetçilik yapmıyorum. Doğru olan neyse onu savunur söylerim.
Size ne peki milletin kilosu size ne senin sağlığın mı sana ne senin de tipin güzel durmuyor birinin sana tipsiz demesi yanlış ama sen obez olmayan birine obez diyorsun. Her şey vücutla bitmiyor biraz da güzellik lazım
Cahille tartışmayacagim ama obez dediğin kadınlar sana bakmaz bunu bil
@berilmutsuzolanhanii Ben obez olan birinin suratına gidip sen niye obezsin kilo ver falan demiyorum. Normal yaşamda umurumda da değil kendi rezil hayatlarını yaşayabilirler. Burada görüş belirtilmesi istenen bir durum var ve yorumlara açık. Tamam ben tipsiz olayım sana göre ama gerçekleri hepimiz biliyoruz ve konuşmakla değişmeyecek. :D
Kendi rezil hayatı güzelmiş ama 70 kilo güzel bı kadını senden daha çok begeniyorlar bu durumda kimin hayatı rezil oluyo
@berilmutsuzolanhanii Herhangi bir konuda bana cahil diyebilme vasfına sahip değilsin. Sana cevap vererek saygılı bir şekilde konuşuyor olmam bile senin için iyi bir seviye.
Gerçek bellidir evet iyi akşamlar
Sen diyetisyen olmadan eleştiri yapabiliyorsun bu da beni bu vasfa sahip yapar
@berilmutsuzolanhanii @berilmutsuzolanhanii Tamam sen ve çevrendeki arkadaşların kendinizi övüp kandırmaya devam edebilirsiniz ama gerçeklerden kaçamazsınız bunu bilin. Bir gün gelip kendini kandırmanın ne kadar boş olduğunu ve değişimin şart olduğunu anladığında umarım geç kalmazsın. 18 yaşındaysan umarım önce bir güzel meslek sonra da iyi bir hayat yaşamak için gerekli adımları atarsın.
kendimizi kandırmıyoruz ama bence sende problem var git işine amca uğraşamam daha fazla senle akşam akşam
@berilmutsuzolanhanii Peki. Aynaya bakıp ben obez değilim dersen olmazsın, bu kafayla devam et.
En azından aynaya bakabiliyorum
O kadar güzelim
@berilmutsuzolanhanii Tamam öyledir, çok güzelsin, harikasın.
yerinde olsam engeller geçerim. kalbini sevmeyeni neden sevesin ki.
Ya kendini nasıl beğeniyorsan öyle yaşa saçma olur erkeğin beğenisi için
yo insanlara göre davranıyorum
Diyelim ayrıldınız başka biri çıktı balık etli seviyorsa kilomu alacan 🙂
alırım
Ozaman erkekleri çok seviyorsun
Sen nah zayiflarsin bu kafayla
onun için uğraşmaya değmez
Onun için yaptigini düşünür
Sanırım biraz sinirlenmiş
Saçmalamış olursun
Zargana gibi olmuşsun diyip gene beğenmez
Banane dese büyük g-ot olacağın olay 🤣