At gibi kadın sözünden ne anlıyoruz?
İlk görsele bakarsak bir çoğumuzun anladığı şey aynı olacaktır..
Uzun boylu, iri kemikli, fiziksel görüntüsü gözleri alan bir dişi...
Peki, 'at gibi kadın'
Buradaki at ve kadını ayrı ayrı ele alıp, yeni bir anlam kazandırsak ortaya nasıl bir çıkacak deneyelim...
Türkler yani atalarım Atı ilk evcilleştiren topluluktur, evcilleştirme sonrasında hayatlarının vazgeçilmez değerli bir parçası haline geliyor. gücün, kuvvetin, asaletin, zarafetin, zenginliğin, zaferin, dostluğun, yoldaşlığın, güvenin, özgürlüğün
daha bir çok "iyi" evet burayı özellikle toynak içine alarak vurgulamak istedim çünkü iyi ve güzel sözler dışında atlara değinilmez!!
Yalancı dünyâya geldim geleli
Bir atı severim bir de güzeli
Değip on beşine kendim bileli
Severim kır atı bir de güzeli
Aslında at ve kadın bir adam için hayatın vazgeçilmez ve en değerli parçası olarak tam bir tamamlanma söz konusudur...
Hatta
At avrat silah sözü de bunu destekler niteliktetir şiddete, şiddetle karşıyım o nedenle at avrat şiir olsun orası😀
Bir adam için at nedir diye sorduğumda bir adam için kadın nedirin cevabına ulaşınca bende farklı bir anlam kazandı...
At gibi kadın...
Bir yiğitin yoldaşı hayat arkadaşı, sırdaşı ve her zaman onun cesaret kaynağıdır...
( Hayatında ki kadın gibi..)
Hayata karşı meydan okurken, seni sırtından vurmayacak! Ne olursa olsun yanında olacak o güçlü duruşunun destekçisi olan kadınlar dışında kimseye bu tabiri uygun bulmuyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer