3 aylık güzel bir birliktelik düşünün kızlar. Tamamen tesadüf bi tanışma ve akıcı bi düzen. Adam biraz agresif, pat diye sona demesi gereken şeyleri başta söyleyip herşeyi bok ediyor. En son bi kıytırık mesajla "ilişkimiz yürümüyor, sen çok iyi birisin ama ben anlaşıldığım yerde olmak istiyorum"diyor ve 3 hafta ortada yok. Kız asla tepki vermiyor. Paylaştığı bi fotoğrafa,3 hafta sonra yazdığı yorum"o kafeye kimle gittiğini öğrenebilir miyim 🙄" kızdan ses yok. Sonra aramalar başlıyor. Kızdan tık yok, asla cvp vermiyor. Bu defa mesajlar yarı hakaret yarı iyi ki bitmisli hâle dönüyor. Ve 10 gün böyle devam. Sonra yine sessizlik.
Bikac gün önce kız sakin kafayla, kalan eşyalarını almak istediğini yazıyor ve o da sakince evet alabilirsin diyo. Buluşup biraz sohbet ediyolar veee bombaaa adam çok pişman, hatalarını anlatıyor, sevdiğini, özlediğini belirtiyor, tekrar barışalım diyor. Kız, emek vermen gerekiyor çünkü öfke geçiyor ama kırgınlık kalıyor diyo. Adam da telafisi olur diyor. Adam şehir dışına gideceğini 1 hafta olmayacağını belirtiyor.(izinliymis) gelince konuşalım mı diyor? Kız da gez dolaş kafanı dağıt geldiğinde hâlâ aynı kafadaysan konuşuruz diyo.
Bana bı profil çıkarırsanız sevinirim kızçeler 😅🙏🙋🏼
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer