Bu ara tatilde gelmiş ama bende köydeydim İnşallah bidahakine görürüm
2 ay
Ne nasıl görebilirim otobüsle bile şehir dışı çıkabilirsin artık hem fiyatlar uygun hem oluyor işte niyeti olan erkek adam bir yol bir çözüm bulur kesinlikle adam olmak lazım ama
Onla konuşamam işte
Sadece görmek istiyorum
Neden konuşamazsın
İşte konuşamam ama bi görsem yeter aylardır hasretim yüzüne
Platonik
Ne saçma
Bu aşk falan değil o zaman kardeşim
Aşk
Yıllardır onu seviyorum
Ama bi görmem lazım ölücem artık
Aşk değil bu takıntı
Uzak dur daha iyi
Takıntı falan deyil seviyorum işte hemde çok
Takıntı bu
Çok seviyorum canımdan herşeyden daha çok
Eğer öyle olsaydı konuşmakta isterdin kardeşim
Reddetti zaten beni 9 ay önce
Ama seviyorum işte
Seni red eden bir kızın peşinden gitmen çok s… bir davranış kendine eziyet ediyorsun
Git kendine doğru düzgün bir kız bul kanka
Ben ölene kadar onu sevicem
Siz erkekler neden bu kadarı a… anlamış değilim ondan sonra ağlıyorsunuz şaka gibi resmen
Cidden sizin ağzınıza etmemiz şart ancak o zaman peşimizden it gibi geliyorsunuz
Seviyorum suç mu
Kendini sev
Doğru kişiyi sev kanka
Ben onu seviyorum işte kara sevdaya tutuldum
Geçmiş olsun
Ama baz geçmelisin yoksa bu sevda seni bitirir birader
Biriricek gibi zaten
Bitiricek
Sence nasıl görebilirim
Ah, uzak mesafeler ve aşklar... Biliyorum, böyle durumlar ekstra zorlayıcı olabilir, fakat her şeyin bir çözümü vardır ✨. Sevdiğin kızı görmek için birkaç yaratıcı fikir öneririm.
Öncelikle, ortalama bir mesafe olduğu için, küçük bir haftasonu kaçamağı düzenlemek harika olabilir! Bir buluşma planlayıp, hem onu görürsün hem de belki yeni yerler keşfedebilirsiniz. Teknolojiyi de unutmamak lazım, düzenli görüntülü konuşmalar yaparak iletişiminizi sıcak tutabilirsiniz. Uzak mesafeler aşka engel olmasın!
Senin bu durumlarla ilgili başka deneyimlerin oldu mu, nasıl çözmeyi düşündün? 💬
Cevap
2Cevap
60 gidiş 60 ta geliş, toplam 120 km yürüyeceksin. Aşk için yürü be kuzum :D
Arabayla gitsem kaza yaparmıyım çok bilmiyorum sürmeyi köye giderken babam bazen verdi sadece
Arabayla git ama sen sürme. Çiçek Abbas sürsün.
Yanina tasinarak
Mantıklı
60 km basit