Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:(?

Arkadaşlar merhaba 4 senelik sevgilimle 1 haftadır tek kelime konuşmadık ana avrat çok büyük bir kavga ettik başlamasının sebebi benim ben hatalıyım benden ayrıldı beni sevmediğini bile söyledi wp ve aramadan darladığım için engelledi arkadaşına kadar aradım çünkü bir sinirle her neyse daha önce benzer kavgalar yaşandı ve barıştık çok çirkin kavga edildi çok çirkin sözler söylenildi daha önce de olmuştu ama sanırım doldu artık araya 4 ay bile girdi ne kavgalar zorluklar yaşadık da barıştık daha önce şu an ben hatalıyım ve çok seviyorum bu yüzden toparlama ihtiyacı hissediyorum en son 1 hafta önce yüz yüze görüşelim dediğimde benimle kesinlikle bir daha bir araya gelmeyeceğini söyledi istersen dünyayı yık yak istediğini araya sok istemiyorum dedi baya kesin bitiş yaşandı gibi konuştu ayrıldı ama Instagram’da hala fotograflarimizi duruyor takipleşiyoruz storylerimi anında izliyor kimseyi takip etmedi yarın yüzyüze görüşmeyi teklif etmeyi planlıyorum sizce gelir mi barışır mı barışmak için ne yapmam gerek :(
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:(?