Bugün benim doğum günüm ve benden hoşlanan çocukla kavga etim eve gidiyorum şimdi?

Gezmeye çıktık kiliseye gitik orada video cekti benide cekti bende tatli dile uyardim bidaha bana sormadan izinsiz beni cekme sil dedim sildik tamam dedi sonra. kafeye gitik kahve ictik pasta yedik, sonra bara gitik , orada da çıkardı teli video çekiyor ve yüzümü cekti yine bende bagardim ben sana beni çekme izinsiz demedimi diye terk etim orasını peşimden geldi sokak ortasında bagardim ve sen bana saygı duymuyorsun sınırlarıma, 1 saat önce seni uyardım tekrar aynı şeyi yaptın hayatında böyle birine beni sürekli sinir edecek sınırlarıma saygısı olmayacak birine ihtiyacım yok bidaha benle görüşme seni engeliyorum şimdi dedim , hayir sana sürprizim vardı evde hazırlamıştım doğum günün senin bugün dedi bende sm. Doğum gununede sanada senden hicbsiey istemiyorum artık seninle arkadaşlık kurmakta istemiyorum dedim kovdum , şimdi eve gidiyorum tramvayda, bu o kolye veren çocuk yine , bu son şansındı sürekli senle uğraşamam dedim haklı mıyım
Bugün benim doğum günüm ve benden hoşlanan çocukla kavga etim eve gidiyorum şimdi?