Bazı kötü olaylar yaşamış diyelim ki siz destek olmaya çalışıyorsunuz ama bu durum bir süre sonra sizi yoruyor. Açık açık psikolojik destek almasını bile söylüyorsunuz ama yinede kabullenmiyor böyle bir durumda onu üzecek olsa bile kendi iyiliğin için ayrılmak mantıklı mıdır?
1 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her insan kötü dönemlerden geçiyor kimsenin hayatı mükemmel değil, zor zamanlarında yanında olurum, destek çıkarım. Ama sürekli sürekli bunu yinelerse ve tavsiyelerime kulak vermeden şikayetlenmeye devam ederse evet ayrılırdım
Ayrılırım. Ben zaten depresifim. Onun bana hayat enerjisi vermesi lazım. Yoksa gidelim intihar edelim ikimiz de
Ben enerjiğim aslında ama yetişemiyorum artık kara delik gibi beni de içine çekiyor çok karamsar bir gün nihayet iyi diyorum diğer gün yine aynı
Ben düzeltirim seni
Hayatı seven biriyim benim gibi hayatı seven biri olmalııı
Aynını yaşadım biliyor musun 2 yıl geçti halen bile kendi kendime düşünüyorum destek olmaya çalıştım ama istemedi yinede vicdan azabı çekiyorum acaba onu o halde bırakmasamıydım diye
Sana davranışlarıyla ilgili seni seviyo mu değer veriyo mu yoksa bu depresif durumu seni de depresif bi hale sokuyo mu. Eğer çok olumsuz etkiliyorsa tabi ki ayrılman daha mantıklı.
Seviyor değer de veriyor ama sürekli depresyona girmeye hazır ben çıkarayım diyeceğim ama bir iki üç beş yıldım artık
Ayrıl gitsin hayata bi kere geliyoruz bi de melankolik tiplere mi katlanıcaz tekrarı olmuycak bişeylerin
Bende aynı düşünüyorum yeter artık
Hiç ayrılmayı denedin mi konuştun mu bu konuda onunla
Ya ayrıldım aslında ama geri döndü bir şekilde ikna etti bende seviyordum ve dünden razıydım. Ama artık yapamıyorum.
Biz kızların en büyük sorunu bu işte karşı tarafın bize bişey katmayacağını toksikliğini farkediyoruz ama kolay manipüle ediliyoruz
Maalesef sevgiden gözümüz kör oluyor ama ileriyi göremiyorsak ne anlamı var ki
Kesinlikle katılıyorum
Sarı avokado çok doğru dediklerin
Zaten TC kadinlari da hep serseri tipleri , kendini sevmeyen ve zarar verenleri seviyorlar bende anlamadım gitti
ayrılmam herseyi beraber hallederiz biz onunla
Nasıl olacak ben o kadar güçlü değilim maalesef
nasıl yaklasiyorsun mesela ona
Ya yanında olmaya çalışıyorum ama bana sormadığım sürece anlatmıyor
kibar bir şekilde konuşsana bu durumu
Cımbızla laf almaya çalışıyorum ağzından ama bu yoruyor bir süre sonra
bu şekilde benimle konuşarak beni yoruyorsun bana ayrilmaktan başka bir çare birakmiyorsun ama ayrılmak istemiyorum seni cok seviyorum bu sorunu lütfen berabr çözelim gibi sözler kurabilirsiniz
Bebeğim o inanılmaz depresif bşr gün iyi öbür gün kötü bende etkileniyorum bu konuyu daha önce de konuştuk ama olmuyor gücüm yetmiyor artık
askım o zaman yapacak bişi yok
Evet ayrilirim insan in omrunu yer
melankolik depresif insan sevmem
Ayrılırdım