Hakkımı helal etmiyorum Allah beni görür duyarmı?

1 yıldır evli kaldım şuanda çekişmeli boşanma sürecindeyım boşanma nedenimiz her gece dışarı çıkardı eşim olacak adam sabaha karşı 6 7 gibi geliyordu ben neden benimle ilgilenmiyorsun diyince beraberiz ya diyordu birgün benle diğer gün dışarıda vakit geçirelim diyince gider cips koka alır evde kanepede oturarak Netflix izliyoruz sonra uyumaya giderdik yatağa bile çok az geldi diyebilirim TV başında sürekli uyurdu bana bir kaç defa şiddet uyguladı o her akşam beni evde bırakıp hazırlanıp süslenir kapıyı çeker giderdi bende hep arkasından ağlardım neden böyle yapıyor diye Allah'tan hep düzelmesini istedim olmadı trip attım anlasın diye anlamadım gitme dedim beni kisitliyorsun dedi sustum çekilmez birisin dedi ve sonunda karşıma geçti boşanmak istediğini söyledi

İçim çok acıyor 24 yaşındayım eşim dediğim adam benim kızlığımı aldı namusumla ve hayatım mahvoldu gibi hissediyorum hiç mutlu olamicam gibi bu yaşta dul kaldım benim hayal kurduğum evde umutlarımı hayallerimi yıktı Allah'ım orayı ona nasip etme diyorum yanlismi yapıyorum canım yanıyor çünkü 💔

Hakkımı helal etmiyorum Allah beni görür duyarmı?