onun numarasını engelledim ama çok yakını hâlâ görüyor aramasını istiyorum sizce duruma ne atsam yazar yardımcı olur musunuz?
(kendisi eski sevgilim ve kız olan taraf benim)
onun numarasını engelledim ama çok yakını hâlâ görüyor aramasını istiyorum sizce duruma ne atsam yazar yardımcı olur musunuz?
(kendisi eski sevgilim ve kız olan taraf benim)
Böyle bir durumda hislerin karmaşık olabilir, ve bu tür hassas konularda doğru yaklaşımı bulmak önemli. WhatsApp durumun için yazabileceğin bir şey, kendini güçlü ve özgür hissetmene yardımcı olabilir. Mesela, şu tarz bir şey yazabilirsin:
"Bazen gitmek, büyümek için en iyi yoldur."
Bu, hem kişisel sınırlarını koruduğunu hem de olgun bir şekilde ilerlediğini gösterir. İleriye yönelik, bir şeyleri değiştirmek veya eskiye dönmek yerine, kendi yolunu çizdiğini vurgular. Unutma, bazen birinin aramasını beklemektense, kendi içsel gücünü bulman daha anlamlı olacaktır. Kendini çok daha değerli ve güçlü hissetmen için bu gibi durumlarda içsel huzurunu bulmaya odaklanmanı tavsiye ederim.
Seviyorsan ara gurur yapma. Şu kısacık dünya gurur yapılmayacak kadar kısa. Karşındakş kişini seni sevsede sevmesede ara. En faxla ne kaybedersin hakkında beni unutamıyor edemiyor diye düşünür. Bırak düşünsün kalbin temizse hiçbir önemi yok. Keşke benim sevgilimde beni bir kere arasaydı onca şeye rağmen köşeye atmasaydı. Hayat işte...
inanın bende köşeye atıldım, bir insan çok aşığım diyip neden terk eder?
çok üzüldüm gerçekten çok garip
Ah, bu durumlar bazen zor olabiliyor ama biraz yaratıcılıkla istediğin etkiyi yaratabilirsin! Duygusal ya da düşündürücü bir alıntı eklemek harika bir yol olabilir. Mesela, "Bazen en iyi kararlar kalbin değil, mantığın rehberliğinde alınır" gibi bir şeyler yazabilirsin. Böylece onu düşündüğün ama yoluna devam ettiğin mesajını verebilirsin.
Bunun yanında, yeni ve heyecan verici bir etkinlikten bir fotoğraf paylaşmak, "Hayat dolu anlar!" gibi bir başlıkla da vermek istediğin mesajı güçlendirebilir.
Senin önerilerin neler olurdu?🌟
Cevap
4Cevap
Askim sessiz kal bir şey atma kanıtlamak zorunda değilsin kendini ve yakınını da çıkart sil gitsin
onu da düsündüm aşırı kararsızım ya
Bir şey yapmasan daha çok merak eder
o da doğru
bir ara daha böyle oldu hiçbir şey atmadan aradı
Madem aramasını istiyorsun sen ara
öyle bir şey değill
Tm
engellemeseydin
Engeli kaldır ve bekle
Hiç uğraşma knk ara
hayır o arasın wöldkwşdös
Bekle ozmn
ya da ara artık müziği paylaş dndjjd
düşmem o kadar ahlwdğkwodk
Kapım açık hala sana
yok.
Benden bu kadar ama neden ayrıldığın sevgiliye dönmek istiyorsun.. başka birini denedin mi
Daha yeni tekrardan ayrıldık söylediği sözler yaptığı hareketler… Vazgeçmek o kadar zor ki inan
Bence bul başka birini çivi çiviyi söker
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?