Saç düzleştirici aldım. Markası Braun ama bir şeye yaramıyor. 5 dakika sonra yine eski haline dönüşüyor saçlarım. Bana en iyi saç düzleştirici markası önerir misiniz? Sizce en iyi saç düzleştirici markası nedir?en iyi saç düzleştirici önerileri neler?
Düz saç kullanmayı çok seviyorum. Çevremde kuaför çok fazla bu yüzden birçok saç düzleştirici deneme fırsatım oldu. En iyi saç düzleştirici markaları listemi sizinle de paylaşmak istiyorum. Listemi hazırlarken en iyi saç düzleştirici yorumlarına da bakarak karar verdim.
En iyi saç düzleştirici hangi marka diyorsanız, benim tercihim DysonAiwrap Saç Şekillendirici yönünde. Aşırı ısı olmadan saçlarını düzleştirme imkanı sunuyor. Ayrıca bu özelliği sayesinde saçları da yıpratmıyor. Güç seçeneği ile saç tipin ne olursa olsun istediğin şekli vermeyi sağlıyor. Benim saçlarım ince telli olduğu için zor şekil alıyor ve hemen modeli bozuluyor. İnce telli saçlarda da oldukça iyi olduğunu deneyimledim. Saçlarım bozulmadan uzun süre dayandı.
En iyi saç düzleştirici yorumlarında adını sıkça duyuyordum. Gerçekten en iyi saç düzleştirici markaları arasında. Uzun yıllar kullanmak için oldukça ideal.
2. Babyliss saç düzleştirici
babyliss saç düzleştirici
En iyi saç düzleştirici markası arasında Babyliss markası var bence. Saçları yıpratmadan düzleştirme imkanı sağlıyor. Saçlarımı düzleştirme ya da dalgalı yapma imkanı sunuyor. Bir zamanlar bu markanın saç düzleştiricisini kullanmıştım. Karşılaştırmalı kullanıcı yorumları için:Saç düzleştirici olarak babyliss mi? yoksa philips mi?
3. Rowenta saç düzleştirici
rowenta saç düzleştirici
En iyi düzleştirici markaları arasında Rowenta da var. Saçlarını istediğin gibi düzleştirmeyi sağlıyor. Tercih edilebilir saç düzleştiricileri arasında bulunuyor. Yeni modelleri de kullanım için oldukça ideal.
4. Remington Saç Düzleştirici
Nemlendirici ve bakım bileşenleri içeren Remington saç düzleştirici 234 dereceye kadar ısınabilmektedir. En çok kullanılan saç düzleştiriciler arasına girmektedir. Özellikle saç düzleştiriciye çok ödeme yapmak istemeyen kişilerin ilk tercihidir diyebiliriz.
remington saç düzleştirici
Önerdiğimiz tüm saç düzleştiricileri Hepsiburada, N11, GittiGidiyor, Trendyol gibi online alışveriş siteleri dışında Vatan Bilgisayar, Teknosa, Media Markt gibi fiziki tekno marketlerden de satın alabilirsiniz. Karşılaştırmalı kullanıcı yorumları için:Saç düzleştirici arzum mu remington mu?
5. Philips ProCare Keratin Saç Düzleştirici
En iyi saç düzleştirici markası
Saç düzleştirici en iyi markalar arasında Philips markasının ProCare Keratin saç düzleştiricisi de yer alıyor. Keratin katkılı seramik plakaları sayesinde saçların ısıdan alacağı hasarı en aza indiriyor. ''Sonic'' özelliği düzleştirme sırasında saçlara titreşim vererek her bir telinin aynı etkiyi almasını sağlıyor. Kullanıcı değerlendirmesi için:Saçlarınıza Kolayca Şekil Vermenizi Sağlayacak Philips ProCare Keratin Saç Düzleştiricisini Değerlendiriyorum!
Selamlar, Saçlarımız şüphesiz en değerli hazinemiz. Onları korumak için canla başla mücadele ediyoruz. Her gün tarıyor, şekiller veriyoruz. Zararlı ısılardan ne kadar koruyabiliyoruz dersiniz? İşte tam da bu yüzden imdadınıza yetişen, bir teknoloji harikası olan Dyson Airwrap'la tanışmaya ne dersiniz? Dyson' un bu büyüleyici özelliklerini tanıyınca tercih etmemeniz için maddi açı dışında başka bir neden olacağını düşünmüyorum. Hadi bakalım, bu özellikleri tanımaya gidiyoruz. En İyi Saç Düzleştirici Markası Dyson!
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Siz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Düzleştiriciler biz kadınların en büyük yardımcılarından biri olabilir. Evde saç şekillendirme konusunda saç düzleştiriciler adeta elimiz ayağımız. Peki saç düzleştirici seçerken nelere dikkat edilmeli gelin beraber bakalım. Saç düzleştirici seçiminde dikkat edilmesi gerekenler
Saç düzleştirici seçiminde ilk adım saçınızı doğru tanımak olacaktır. Saç tipiniz ne? İnce telli mi kalın telli mi gibi soruların cevabını biliyor olmanız gerekir.
Sonrasında düzleştiricinin en önemli özelliği plakalarının hangi maddeden yapıldığıdır. Bu konu çok önemli çünkü bu plakalar saçımıza direkt temas edecek.
Sonrasında bu plakaların şekli ve genişliği de dikkat edilmesi gereken unsurlar arasında yer alıyor. Eğer çok gür ve hacimli saçlarınız varsa ince plakalı düzleştiriciler ile işiniz çok uzun sürebilir. Oysa geniş plakalı düzleştiriciler alarak saç şekillendirmeye ayırdığınız süreyi kısaltabilirsiniz.
Düzleştiricinin kaç dereceye kadar ısındığı da önemli özellikler arasında yer alır.
Tüm bunlara dikkat ederek tercih edeceğiniz düzleştiriciden memnun kalmama ihtimaliniz az olacaktır. Böylece göz alıcı düz saçlara ulaşabilirsin 😉 Ancak ne yazık ki bu ısılı saç şekillendirme cihazları saçı çok yıpratıyor. Saçı şekillendirirken zarar vermemenin bir yolu olsa diye düşünürken geçenlerde bir video gördüm. Influencer Rachel Araz Dyson Saç Şekillendiriciyi anlatmış. Buraya da ekleyeyim.
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici saçları aşırı ısı olmadan şekillendiriyormuş, bu sayede saçlar zarar görmüyormuş. Hem de saçları çok güzel şekillendiriyor. Saç şekillendirme aşamamızı oldukça kolaylaştıran bir teknoloji :) Aslında böyle bir saç şekillendirici hepimize lazım, hem saçlarımız zarar görmesin hem de istediğimiz tüm saç modellerini aynı şekillendirici ile yapalım :)
Babyliss kullanıyorum.İyi bir marka ama ne olursa olsun her düzleştirici saça zarar verir.Ben haftada bir saçlarıma zeytin yağı sürüyorum.Yarım saat bekleyip yıkıyorum.Hem saçları güçlendiriyor hem de daha canlı ve parlak durmasını sağlıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
4 yıldır evkur da çalışıyorum.en iyisi nedir kullanıcıya göre bilmem.bir bayan geldiğinde alışverişe yanında arkadaşları ile ne kadar övsek de braunu arkadaşları önermiyor.ismi var başka işe yaramaz diye.tek gelebilenlere satıyoruz.bir de Remington ile alakalı bir sorun hiç çıkmadı bukadar.yalnız başka çalışan arkadaşlara denk geldimi bilmiyorum.
düzleştirici saçı yakar canım ona veda etmen lazım birkaç ay. benim de denizde tıprandı saçlarım yoğun bakım kremleri kullanıyorum şu an bir de maske yapacağım yumurta zeytin yağı badem yağı ile ama müsait olamadım. şimdilik kendi hallerinde düzelmeye başladılar
Saç duzlestiricisinin ütüden farki yoktur.. saçların hasar gormemesi mümkün degildir. Zamanla uçları sararir. Kiriklar oluşur. Saçını kestirmek zorunsa kalırsın sadece ucunden degil üstelik, yukarilardan itibaren. Sen hiç bulaşma canim benım. Ne kullanirsan kullan mahvediyor
yıllar önce ilk çıktıkları zaman almıştım bir tane, ayda yılda bir toka takarım da izi kalır dışarı çıkmam gerekir o durumlarda kullanıyorum, o da çok acelem varsa yoksa 5 dk da eski haline dönüyor.Zaten düz olan saçım için neden almışım bilmem ergenlik özentisi işte...
Babyliss 5 saniyede isiniyor butikten almistim yaklasik 160 TL ama 5 senesini doldurdu aralikta ve maasALLAH hala çok iyi, adisini alip her sene degistirmektense iyisini al yillarca kullan hem bi saat isinmasini da beklemezsin 5 saniyede isiniyor hemen
Remington S9950 - cok harika .. yaklasik 230 derece falan.. Istedigin dereceye + ve - ile ayarliyorsun. Saclari yipratmadan düzlestiriyor.. Sac lotionu gibi birsey var bunun icinde, bunlarla sacini düzlestirdiginde özel bir parlama veriyor saclara.. Harika birsey ben zamaninda 70 euro ya falan almistim simdi ucuzlamis 30 euro .. Kesinlikleeeee tavsiye ederim.. 2 senedir kullaniyorum.. Hic bir kusuru yok
bende düzelştiric almayı düşünüyorum saçlarım böyle keçe gibi oluyor yıkanınca karşıyıor birbirine ütleriyor anca düzleştirmeyle güzel bir görünüm sağlayabilirim.Fakat saçımı yıpratmasını istemiyorum.Remington nasıl bu konuda saçı yıpratıyor mu?
ben rowentanın premium care liss & curl ürününü aldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum elektriklenme de yapmıyor ve doğal dalga da yapabiliyorsun bir de baya hacimli durdu benim saçım ince telli olmasına rağmen kızlar bayıldım ben arayan varsa koşun derim :)
link en baştaki philips saç düzleştiriciyi 4-5 yıldır kullanıyorum oldukça memnunum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
babyliss-st95e-pro230-sac-duzlestirici kullanıyorum 4sene once 200 tl ye almıstım fıyatıda ıyıymıs kesınlıkle bunu al en superı bu bence cok memnunumm ayrıca rowentaymıs braun mus bu markalar yan ürün olarak satıyo duzlestırıcıyı ama babylıss sadece sac için üretilen bir marka denemeni tavsıye ederım pişman olmazısın
5 yıldır aynı düzleştiriciyi kullanıyorum.Arzumun ince modelli olanından.Tüm düzleştiriciler yakıyor saçları.Kuzenim saçlarım kötü olmasın diye braunun sözde iyonik teknolojilisi olanından aldı yine aynı yine aynı.Duştan sonra kullanılan saç kremleri belki biraz daha azaltır durumu.
Önceden hiç üşenmeden neredeyse her gün yapardım. Tabi saçlarım mahvoldu kırık içinde kaldı. Bunun sonucunda upuzun saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. Aklım başıma geldi bi daha hayatta yapmam ayda yılda bir anca. Sana tavsiyem doğal saçını kullan.
remington kuaförlerinde tercih ettiği marka gerçekten profesyonel, ben de hem maşası hem düzleştiricisi var, diğerlerini de zamanında denedim ama bi remington etmezler ;))
braun en iyisi .. fakat artık düzleştirmiyorum çünkü saçı 1 kere düzleştirirsen 20 kere fönlemiş olursun çok yakıyor saçı o yüzden bıraktım . 1 düzleştirmek = 20 fön
benim de bir philipsim vardı 1 ay sonra bozuldu üstelik geri de almadılar o yüzden alma dedim arkadaşın gitmiş 120 tl vermiştir o philipse ama braunun 40 tllik makinesi philipsin 120 tllik makinesine bin basar bence.
hayır kullanmadım düzleştiricini bırakırsan kendine gelir eğer istersen kullanabilirsin belki çabuk kendini gösterir ama ben kullanmadım kendine gelmişti yani
kesinlikle öneririm yıllardır kullanıyorum ama sana tavsiyem bu maşaları her gün kullanma saçlarım çok dökülmüştü eskiden her gün o sıcaklığa saç dayanmıyor
ewet sanada babyliss almanı tavsye ederm düzleştrici bnde kullandm saçımı düzleştrmiyo bildiğin yakıyo ve çok uğraştırıyo maşayla en fazla 20 dk da tamamen düzleşiyo
Dark lovely moısture plus araştır bence süper ürünü isteyen varsa elimde var kapıda ödemeli kargo dahil 80 TL ye gönderiyoruz Bir paket ürün yaklaşık 4-5 defa kullanılabilir her uygulamada 2-3 ay gibi süreyle etkilidir 4 kez yaptığımızı düşünürsek yaklaşık ortalama 10 ay gibi bir sürede bir paket ürünle Saçlarınızı Capcanlı Dümdüz kolay şekil alabilir bir hale getirebilirsiniz
link daha farklı şekillerdede var burayı incelemelisin birde limon suyunu saçının diplerine sürüyosun sonra yıkıyosun hiç kepek kalmıyo diyolar ama denemedim
En İyi Cevaplar