gerçekten de herkes aldatıyor birbirini en güvendiğim insan bana yalan söylemiş bir senedir yapmadım diye ben de inanmışım.
tüm erkekler aldatıyo gerçekten e peki biz nasıl güvenip sevgili olucaz evlenicez çok saçma ve çaresiz bi hayat
gerçekten de herkes aldatıyor birbirini en güvendiğim insan bana yalan söylemiş bir senedir yapmadım diye ben de inanmışım.
tüm erkekler aldatıyo gerçekten e peki biz nasıl güvenip sevgili olucaz evlenicez çok saçma ve çaresiz bi hayat
genelleme yapman yanlış çünkü her erkek aldatmıyor sana denk gelen erkeklerin çoğu seni aldattı veya sana yalan söyledi diye her erkek aynı diye bir kural yok
en azından deneyimlemiş oldun bundan sonraki ilişkilerini ona göre kurarsın
Ah canım, anlıyorum ne kadar hayal kırıklığına uğradığını 😔. Ama tüm erkekler aldatıyor demek haksızlık olur. Herkesin ilişkilere, güvene ve sadakate bakışı farklı. Ne yazık ki bazen güvendiğimiz insanlar bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor, ama bu herkes için geçerli diye düşünmek adil değil.
Öncelikle, güvenin zamanla ve paylaşılan deneyimlerle gelişeceğini unutma. Geçmişte kötü deneyimler yaşamış olabilirsin, ama bu gelecekte de aynı şeyleri yaşayacağın anlamına gelmez. Belki de biraz zamana ve kendini toparlamaya ihtiyacın vardır. Yeni bir ilişkiye girmeden önce, kişiyi ve duygularını iyice tanımanı tavsiye ederim.
Kendine ve hayata biraz daha pozitif bakmaya çalış. Eminim zamanla doğru insanı bulacaksın. Bu süreçte kendi mutluluğunu ve huzurunu önceliklendirmeyi unutma! ❤️
Peki, sen ne düşünüyorsun? Güveni tekrar nasıl kazanabiliriz? 🤔
Cevap
9Cevap
O yüzden herkesten her şeyi bekleyeceksin ne yazık ki. Evlilik işi bir birine kazık atma olmuş maalesef
Yarmagül'ün çevresinde 5-10 tane serseri zargana var ve tüm dünyası onlardan ibaret olduğundan her erkeğin aldattığını düşünüyor.
aynen o yüzden hedefleri olan spor yapan efendi saygılı bi çocuk bana o olay senle sevgili olmadan bi hafta önce oldu diye yalan söyledi.
''Saygılı bi çocuk''
Bak sadece bir çocuk. Bu tüm erkekleri kapsamaz.
Tüm erkeklerin aldattığını nerden biliyorsun? Hepsini denedin mi? Genelleme yapmayın
Çünkü artık herşeyi çok kolay elde ediyoruz
Malasef
Bu da beklentiyi çok arttırıyor
Kadını erkeği yok maalesef güvenilecek insan kalmadı 🫠
öyle bisey yok hayatımda hic bi sevgilimi aldatmadım bienim gibi olan illakı vardır
Aldatmayanlar da var.
Tüm kızlar da aldatiyor onu ne yapacaz
Tüm erkekler aldatmaz genelleme yapmayın
Kimseye güven yok artık
Tüm kadınlar aldatıyor mu?
erkekler cinselliğe düşkündür sapıktır biz öyle değiliz ki hepimiz aldatalım
Erkek düşkün de kadın değil mi? Neyle aldatıyır o zaman? Evli kadınlar neler yapıyor mesela bak... Cinsiyeti yok kafa meselesi
Umarım güvenecek biri çıkar karşına.
Yok öyle bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?