- 2 ay
Bekliyorum
'Yolların ölüm olsa yine sana gelirim' diyecek kadar seviyorum onu
Biz birbirimizi çok sevdik ve biz birbirimize aşık olduk Aylar sonra evli ve çoçuklu olduğunu öğrendim ama yine de aşkımdan vazgeçmedim Çoçukken babasını kaybettiğini yıllarca baba hasreti çektiğini yıllarca aile baskısı gördüğünü ve özgür olayım derken yanlış bir evlilik ettiğini söyledi Bu yanlış evliliğe devam etmeyeceğini ve benimle evleneceğini söyledi Babamı kaybettim seni de bırakmak istemiyorum senin sevgin bana güç veriyor diyen sevgilimden vazgeçemem ki Evet ama evli bir kadın ile olmaz boşanman lazım dedim tamam boşanırım dedi Ama her geçen gün daha da kötü oluyordu her gün kavga ediyorlardı her gün ölüm tehditleri alıyordu Can güvenliğim yok gel beni kaçır diye bana yalvarıyordu Biz de ortak bir karar aldık Onu kaçıracaktım ama biz aynı evde yaşamayacaktık onu sığınma evine teslim edecektim onunla boşandıktan sonra yanıma gelecekti Kaçırdım sığınma evine teslim edecektim ama vazgeçti kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye ailemin evine gitmek zorundayım dedi Belli bir zaman sonra sosyal medya da Kocam ve ailesi benim aileme zarar vermesin diye çoçuğu babasına teslim ettim dedi belli bir zaman sonra da Ben yokum diye çoçuğum yemek yemiyor ben de onlarla aynı ev de yaşayacağım ama merak etme karı koca gibi değil iki yabancı insan gibi ben yokum diye çoçuk yemek yemiyor ailem de sen gel ama çoçuğunu getirme diyer ben çalışıp çoçuğu kreşe de veremem çok küçük dedi ben de tamam dedim Sen onun ne kadar kötü bir insan olduğunu bilmiyorsun ben onunla aynı ev de kalmaya o kadar acılara katlanıyorsam sen de beni beklemeye katlan zamanı gelince ondan boşanıp seninle evleneceğim ve bir ömür birlikte olacağız dedi ben de ne olursa olsun seni bekleyeceğim diye söz verdim İki ay oldu hiç konuşmadık ailesi diyor kocası telefonu elinden almış bizimle de konuşmuyor
Sence ne yapmalıyım
04 Yorumla- 2 ay
Şimdi, bu iş başından problemli başlamış. Kadın belli ki zor bir hayat yaşamış, sana sığınmış, seni sevmiş. Sen de insansın, duygularına yenik düşmüşsün, ona sahip çıkmaya çalışmışsın. Ama abi, mevzu şu ki: Kadın hâlâ evli. O evlilik kağıt üstünde devam ettiği sürece, sen ne kadar sevsen de bu ilişki seni yıpratır. Sana yalan yok, ortada ciddi bir kaos var. Bu kadın iki aydır kayıp gibi davranıyor, telefon yok, haber yok. Ailesi, kocası falan diyip duruyor ama net bir hareket yok. Böyle bir ilişkide hem kendini hem de onu heba edersin. Sevgi başka, ama şu an mantık lazım. Beklemek istiyorsan kendi bileceğin iş, ama bu işin sonu sağlam olmaz gibi. Düzgün bir şekilde "boşandım, artık serbestim" demeden o iş ciddiye binmez. Bu kadar açık.
- 2 ay
Bana 1 yıl bekle sonra boşanma davası açıp seninle evleneceğim dedi 1 yıl beklememi istedi sence beklemeliyiz?
- 2 ay
Bana 1 yıl bekle sonra boşanma davası açıp seninle evleneceğim dedi 1 yıl beklememi istedi sence beklemeliyim mi?
- 2 ay
Abi, bir sene beklemek riskli bir iş; kadın seni sevdiğini söylüyor, ama hâlâ aynı evde yaşıyor ve işler belirsiz. Eğer gerçekten boşanma sürecini başlatıp somut adımlar atıyorsa, beklemek senin kararın, ama bu süreçte işler yolunda gitmez ya da vazgeçerse, sen kaybeden taraf olursun. Gözünü dört aç, somut hareketler görmeden hayatını belirsizliğe bağlama.
En İyi Cevaplar
- 3 ay01 Yorumla
- 3 ay
Oha dkdkkdkdkdkd
- 3 ay
senin problemin derim :D
13 Yorumla- 3 ay
Çok iyi cevaptı kskslskdks
- 3 ay
Teşekkürler
- 3 ay
Rücalar efem
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Evli birinden böyle duygular duymak gerçekten zor bir durum olabilir. Özellikle ilişkilerde dürüstlük ve sadakat çok önemli. Evli biri seni sevdiğini söylerse, önce kendi sınırlarını belirlemek ve bu kişiye duygularının hoş olmadığını nazikçe belirtmek iyi bir adım olabilir.
Duygularımız karmaşık olabilir, ama sağduyumuzu kaybetmemek en iyisi! Unutma, asıl suçlu sevgi değil, sevginin yanlış insan üzerinde yoğunlaşması. Peki, sen böyle bir durumda neler hissederdin veya nasıl bir yol izlerdin? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ay öldürme kız, napcan bu genç yaşta hapislerde.. 😱😱
03 Yorumla- 3 ay
Hapis hayatı yaşicam
- 3 ay
Sıkılmam
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende beni seviyorum 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Evli birinin sevgisi yalandır
20 Yorumla- 3 ay
- 10 sene önce evli kadın aşık olduğunu söyledi. Onu istemeyince iftira attı.
- Bir akşam kafede arkadaşla otururken bana sürekli bakan garson evli kadın kapanışa doğru masamıza gelip tam benim önümde o geniş ve dolgun kalçalarıyla yerden bşy alıyormuş gibi yapıp domaldı. Kalkıp geri döndü ve nasıl g0tümü beğendin mi der gibi bana bakarak gülümsedi. Yıllar geçti hâlâ bakıp bakıp kur yapar.
- En son bu yaz da normal muhabbetim olan başka bir evli kadın yahu sen benim aklımı karıştırıyorsun konuşmayalım dedi ve konuşmuyor benimle 😄11 Yorumla Geçen gün bi abla, baktım yazmış " dün gece kocam rahatsızlandı falan ben de baya soğudum şey oldum " diyee
Dedim ablacım bi sg noluyoo yaa 😅
Git dedim adama bi çay çorba yap, bi hastaneye götür bisey yap dedim öylece gitti. Bu nasıl bisey anlamadım valla sjsjskkssjsg
Ama sorunun cevabına gelince, evli biriyse öldürebilirsin, ama boşanmış biriyse, güzelce ya kabul eder ya da reddedersin..
12 Yorumla- 3 ay
Yaa kadına bak
Karısına ispitlerim.
Toplumda hele de evli erkek kesminin aldatması çok normal görülüyor neden ise. Artık kimse şaşırmıyor evli bir erkek ona buna asılınca. 🙄
Hani evlilik demek ben ölene kadar bu insanın hayatındaki tek eş olmak, yoldaşı olmak istiyorum demek. Böyle anlamlı bir şeyi nasıl böyle anlamsız ve basit bir şeye dönüştürebildiniz?20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir , lakin ben öncelikle kendime sonra sana karşı saygım olduğu için kabul edemem adama büyük haksızlık olur burada empati devrede olmalı kadını kullanıp boşanma seviyesinde terk etmek değil gerek de yok
10 Yorumla- 3 ay
Zamanında böyle bir hata yaptım iletişimde olmamayı tercih ediyorum
12 Yorumla- 3 ay
Aaa aslan şaşırdım
- 3 ay
Düşmez kalkmaz bir Allah 😬
- 3 ay
Hadi oradan bak başına aşk oldun vfhvfjgfbfgcd keşke erkek olsaymışım ben diyince olmuyor yaaaaaa
11 Yorumla- 3 ay
Kskdkdksk
- 3 ay
Bir erkek bunu bir kadına içinden böyle bir duyguyu beslese bile kolay kolay söyleyemez. Eğer söyleyebiliyorsa karşı taraf ona bu cesareti verecek davranışları bilerek ya da bilmeyerek sergilemiştir.
10 Yorumla - 3 ay
Engel atarım. Gerçek hayatta olursa da yüzüne tokadı basarım. Böyle haysiyetsiz, karaktersiz insanların asla yüzüne bakmam. Allah muhafaza öylelerinin.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Valla gidip eşine kaynanasına çoluğuna çocuğuna baksın benden uzak olsun
20 Yorumla- 3 ay
Hepinizi öyle diyorsunuz ama bazen kader öyle güzel yazar ki size sadece oynamak kalır o yüzden öyle sahnelerde oynanam deme ins gelmez öyle bişey de
10 Yorumla - 3 ay
Evindeki kadına saygı duymayıp bana böyle bişey diyenin... neler neler derdim karisina yapan bana da yapar seviyorum diyen hiç bi lafina inanmam çünkü yalan tabiki öule diycek bana sadece benden istedigini alana kadar seviyorum sonra hadi babam karısina koşucak bende onun eksik yanını tamamlamış egosunu tatmin etmiş olcam hiç girmem o topa beni sevecegine karinim kiymetini bil otir adam ol derim
10 Yorumla - 3 ay
Hayatım boyunca evli olan hiçbir kadınla samimiyet kurmadım kırmam, hatta sosyal medya üzerinden ekleyen kişileri bile sildim ve onaylama yapmadım. Bu yüzden mesafe olursa hata olmaz.
10 Yorumla - 3 ay
Her seviyorum diyeni öldürseydik oho 😀 birinin sizi sevmesi sizden bağımsız bir eylemdir çok fazla yorum yapmamak lazım...
20 Yorumla - 3 ay
Kanıtı eşine atarım ne yapacağım. Aldatmaya tahammülüm yok, sizin de olmasın. Zaten birini nasıl kazandıysan öyle kaybedersin.
20 Yorumla - 3 ay
Söyleten çok oldu hepsi de evliydi içincen biriyle iyi arkadaşım
30 Yorumla - 3 ay
kibarca uyarır red ederim ısrar ederse yavaş yavaş tempomu yükseltirim. yine devam ediyorsa ağzına salıncak kurarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk işim anneme anlatmak olur sonra da elimde delil varsa eşine yazarım. Ama bu durumlarda eşleri karşıdaki kadınları suçluyor tabi
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)3 ay
Nedense bunu evli kadınlar yapınca kimsenin bir şey dediği yok. KS de bile evli olup eşini aldatan 10 larca kadın gösterebilirim. Neyse kimseyi ifşa etmenin anlamı yok. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyelim biz. 😆🤣😂
10 Yorumla - 3 ay
direk gider bunu o kisinin esine söylerdim, esinin nasil biri oldugunu bilsin diye
20 Yorumla - 3 ay
Her yerden engellerim, bir de boşanacağım falan diyorsa şehrine bile yaklaşmam
20 Yorumla Aldatılırım napıcam başka?
Kocayı benimle aldatan, beni de bi başkasıyla aldatacaktır net 😂20 YorumlaHayır derim uzaklaşırım uzaklaşdım ddanışan isterse uzak. durur durdurur
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)3 ay
Hoşuma giderse sıkılana kadar takılırdım genelde birden fazla adam ile aldatıyor evli kadınlar kocalarını diye düşünüyorum mantar falan dikkat etmek lazım ardaşım evli kadından mantar kapmış
10 Yorumla - 3 ay
diyen oldu da b*k suratlılar gidin karınıza diyin yallah
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Telefondan söylüyorsa ss alır aile grubuna atarım Allah yardımcısı olsun 😂
10 Yorumla- 3 ay
Merhabalar hanımefendi
Hemen yanından uzaklaşırdım...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Aramızda bir şey Olmayacağını söyleyip kendimden uzak tutardım 🎈
10 Yorumla- 3 ay
Engellerim. Çevremin tanıdığı biri ise herkese durumu söylerim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Gitsin kocasını sevsin, Evli birinin başkasını sevmesi kadar kötü bişey yok.
10 Yorumla- 3 ay
Bu hiç uygun değil ama teşekkür ederim derim böyle kibarca 🤣
10 Yorumla - 3 ay
Saçma sapan konuşma der gider karısına söylerdim bu adamla olmaz diye
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dedi zaten bi de çapkınım dedi. Dedim yok sen sapkınsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı. Oğlum bak önüne sen evlisin la n bırak yakamı derdim
10 Yorumlas
3 ayAnlayış ile karşılarım. Demek ki auram yetiyormuş etkilemeye derim kendi kendime 🤣
10 YorumlaAnladığı dilden karşılık veririm ki bir daha cesaret edemesin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ona o yüzü vermem… bana yapılsın istemediğimi… herkes sınırını haddini bilsin..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Nazikçe teşekkür eder ve eğer ki ilişki istiyorsa olmayacağını net bir kararla reddeder mi
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)3 ay
Sevmeyi bırak ilişkiye tesvik eden oluyor BİM’de çalışıyorum günde binlerce kadın girip çıkıyor 🤷♂️
10 Yorumla - 3 ay
Karısını sevememis biri beni nasıl sevsin yalllaaah derim
11 Yorumla- 3 ay
Çok mantıklı
ay hussttt köpek belediye zehirlemedi mi seni derim ahshsjxhdf
01 Yorumla- 3 ay
Skkskskskskd
- Gizli Üye(36-45)3 ay
söyleyebilir bu hayatta her şey olur gönül bu evliyede konar bekarada büyük konuşmamak lazım
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 ay
"Allah bir yastıkta kocatsın bacım" diye mistik bir cümle kurup oradan ayrılırım.
10 Yorumla - 3 ay
sacini basini yolarim
22 Yorumla- 3 ay
Beraber yollalım
- 3 ay
olur askiim
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. İğrenirdim! Empati yapmak gerek! 🤷
14 Yorumla- 3 ay
Empati mi
- 3 ay
Hmm böyle empati
- 3 ay10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende evliyim derim 😂
16 Yorumla- 3 ay
Oha oha bay Brawo
- 3 ay
Evli biri başka biri ile konuşmaz amaaaa
- 3 ay
E ama abi kardeş gibi ve her gün konuşmuyoruz. Benim demek istediğim hoşlanacağını bile bile biriyle konuşmak.
- 3 ay
Daha önce kimse demedi sevinirim🤧
17 Yorumla- 3 ay
Sen şu sitedeki kıza açıldın mı 🤣🤣
- 3 ay
Hangisinee
- 3 ay
Bir tane diyordun dayanamayacağım açılsam mı diye hoşlandığın vardı
- 3 ay
Ben asllaa tek bir kızdan hoşlanmam
- 3 ay
Senin yatacak yerin yok
- 3 ay
Oha ksksksldld
- 3 ay
Yioo var
- 3 ay
Allah'ına kavustururum
15 Yorumla- 3 ay
Skkkdkdkskdkkskkd
- 3 ay
Bu soru nasıl süper soru seçildi Allah'ım çıldırıyorum fittiriyorum sksnsmsl
- 3 ay
Çaktırma bende şoktayım kskskdks
- 3 ay
Belli oluyor sksksk
- 3 ay
Kskdkdkd
Eşine söylerim hemen adamdan kurtulmasını sağlar karıya ben nikah basarım
20 Yorumlam
3 ayYolu bahtı açık olsun
01 Yorumla- 3 ay
Olmasın
evli birisi kocasından kaçmak için insan arıyordur sevgiden değil
10 Yorumla- 3 ay
Hayatımdan def ederdim karısına da söylerim istemem yani
10 Yorumla - 3 ay
Valla karısına söylerim direk
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Söylemişti zaten ama sadece ben duymuşum 🤣
10 Yorumla- 3 ay
Ağzına ederim bunu söyleyen kişinin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı. söylediği ile kalır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Saol canım derim
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?