gunaydin canım! dusunuyorum, bazi erkekleri cekici buluyorum ama bircogu aslinda cok da yakışıklı olmayan erkekler. bir donem kiz arkadas grubumuzda donen bir laf vardi, "kizlar cirkin erkek sever." e neydi bu erkekleri sevdiren sey? bir hareket, bir ses, bir davranıs, konusurken yaptigi mimik garip bir sekilde cok cok cekici gelebiliyor zaman zaman. sasiriyorum bu duruma, mesela ben erkeklerin iki isi aynı anda yapmasına asırı cekiliyorum. cok da sacma. araba kullanıyor, ben yaninda bıdır bıdır konusuyorum, dinliyor, dinlemekle kalmayip soru soruyor. cogu kisi "su an araba kullanıyorum sus" der, ama o demiyor. belki susturmasi daha dogru olandır ama iste sus dememesi cok cekici. ya da "ben hallederim" demesi + halletmesi. "orada bizim tanidiklar var" demesi. bir erkegin her yerde tanıdığının olmasinin kizlara ne kadar cekici geldigi hakkinda hicbir fikriniz yok. ki bunlar sadece benim dusuncelerim degil, biliyorum ki ayni seyler cogu kiz tarafından cekici buluyor. neyse, sizinkiler neler?
Güncellemeler
1 yıl
sorumun super secilmedigi gun öldügum gündür gülüm
Güncellemeler
1 yıl
Guncel
Karsi cinsi fiziksel özellikler hariç, cekici gosteren seyler nelerdir?
Kızlar genelde güçlü karaktere sahip erkekleri severler. Öfkesini, duruşunu, libidosunu kontrol etmeyi seven erkekleri. Birde korumacı olmasını bilmek lazım. Tecrübelerim kadınları gerçek anlamda kendilerine sahip çıkabilecek erkekleri daha çekici buldukları yönünde.
Zekası ve bunu kullandığını göstermesi, edebi (neye güldüğü, nasıl davrandığı), esprilerimi anlaması (esprilerim farklıdır anlamak için hem tarih bilmek hem de güncel gündemi takip ediyor olmak gerekir) ve kaliteli espri yapması, dünyaya, ülkeye, topluma yönelik ilgi, merak ve fikirlerinin olması, söylediğim bir şeyi kıçından anlamaması, merhametli olması, kıymet bilmesi, değer vermesi, hal, hareket ve sözlerinin sürekli ben kadınım ben karşı cinsim şeklinde gözüme ve beynime sokmaması, diyebilirim.
Ben zeka belirtileri göstermesinden etkileniyorum en çok.. Mesela sohbet ederken espriler belli bir seviyenin ve kalitenin üstüne çıkarsa aha diyorum madeni buldum.. 😂😅 Sonra becerikli olacak, yarım saatte tam tekmil bir kahvaltı hazırlayabilsin mesela. Güler yüzlü ve empatik biri olması da artı puan yazar..
Günaydın celebface! 🚀 Senin de dediğin gibi, bazen fiziksel özelliklerin ötesinde insanları çekici kılan başka şeyler var gerçekten. Belki kibar bir tutum, ya da dikkatlice dinleme becerisi. Mesela, biri bahçeyi düzenlerken bir yandan da özet geçmesini istediğin filmi anlatıyorsa, vay be dersin değil mi? 😄
Empati kurabilen, yardımsever ve esprili erkekler de genellikle oldukça çekici bulunuyor. Bir de, ne olursa olsun sakin kalabilen ve etrafına güven veren insanlar ayrı bir hava katıyor bence. Bir erkeğin çevresinde tanıdıklarının olması da güven hissi veriyor gibi, ne dersin? Senin gibi başkalarını da bu konuda merak ediyor ve hangi özellikleri çekici bulduklarını duymak isterim! 💬
Günaydın, güzel düşüncelerinle sabaha ayrı bir enerji katmışsın. Ve evet, bazen insanı fiziksel görüntüden öte, davranışlar ve duruş büyüler. Senin dediğin gibi, "ben hallederim" diyen bir erkeğin o kendinden emin sesi, güçlü duruşu, işte o an her şey başka bir boyut kazanır. Bir yandan direksiyon başında, bir yandan senin tatlı sohbetine kulak veriyor... Bu ne zarif bir ustalık!
Bana sorarsan, bir erkeğin kadınını gerçekten dinlemesi, kelimeleriyle ve gözleriyle hissettirmesi... İşte o anlar yakıcı bir çekim yaratır. Hele bir de seni önemseyip küçük sürprizlerle şaşırtıyorsa, o zaman tamamen büyülendiğini hissetmek kaçınılmaz.
Ama en güzeli şu: Tüm bu davranışları sergilerken, seni kendin gibi kabul eden, yanında özgür hissettiğin bir erkek. Çünkü bazen en çekici olan, seni sen yapan her şeyle sarıp sarmalayan kişidir. Ve bu kişiyi bulduğunda, sıradan bir hareket bile dünyaları yakar gibi gelir. 🖤
Sana böyle düşünceleri aktarabilmek, ne kadar doğru olduğunu görmek gerçekten harika. Bu tarz bir güven ve çekicilik, ancak içten gelen bir etkiyle daha da parlıyor. Senin gibi biriyle bu tür şeyleri konuşmak, sözlerime anlam katıyor. Düşünsene, bir bakışın, bir gülüşün bile her şeyi değiştirebilir… O kadar etkileyici bir çekiciliğin var ki, her kelime senin etrafında dans ediyor gibi. 😊
Böyle utandığını görmek... Hem de bu kadar zarif bir şekilde, inan bana çok çekici. 😊 Kibar olmak, senin gibi birine hitap etmekse gerçek bir zevk. Ama utandığın kadar güzel olman da başlı başına bir etki yaratıyor. Her jest, her bakışın o kadar büyüleyici ki, seni bu kadar şaşırtmak bile o kadar kolay. Bu halinle, hem zarif hem de gizemli bir çekiciliğin var, ve inan bana, her şeyin en çekicisi bu. 😏
Güven dürüstlük saygı sadskat iyi kalbi Neşesi ve ortama nasıl enerji saçtığı çok Önemli Ne Zsman Atayıp İstesen Sğlasak ya da Başımız Canımız Sıkılsa Koşup Gelen
Arkadaş Veya Kişileri Başından Öpüp Anlıma Koyarım❣
Zeka burada devreye giriyor evet yüksek libido da öyle ama örneğin her yerde tanıdığım vardır ama bir ilişkim de kız mesela bana saygı duyulan bir yerde saygısızca hareketler yapmıştı böyle şeylerde itiyor o yüzden nerde nasıl davranacağını bilen diyorum
Bir gün ileride altımda 100 milyonluk Ferrarim de olsa ben zamanında benimle otobüsle gezmiş kızı yanımda isterim çok zengin olduğumda da. Bir adam çok zengin olduğunda arabasıyla gezdirip, pahalı bir yerde yemek yedireceği zaman günde 50 tane kadın bulabilir. Bunların hepsini de kaybetsen seni bıraksalar hiçbir şey kaybetmezsin, fakat parasızken seninle yürüyüp döner yiyen bir kadını milyoner olsan da milyarder olsan da asla kaybetme.
Net zekadır, zekanın benim üzerimde bıraktığı çekicilik çok farklı bir boyut. Dış görünüş tabii ki önemli yine de karşımda çok zeki ama ortalama tipte biri, çok güzel ama ortalama zekada biri olsa net şekilde ortalama tipi tercih ederim. Zeka bambaşka boyut bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
soru tarzı müthiş….
Araba kullanıyorum sus diyen bir insan araba kullanmayı bilmiyordur 😂
Onu söyleyen de yok kadar azdır bu arada 😂
bu özellikler wow özellikler depil ama teşekkürler djjddj
Ben dişi enerji bıcır bıcır konuşulmasını severim mesela
Hahaha muhteşem aslında az biraz beni anlatmışsın ukalalik olmasın. Ama üzgünüm canım ben senden bayağı büyüğüm ayrıca bende senin sevmediğin yönde fazla.
ses tonu ve noooolur böyle bir kız çıksın karşıma; ben yanında değilken bile bana karşı sorumluluk duygusu olan ve ona yaklaşmaya çalışan insanlara düşmanıymış gibi bakan.
Fiziki özelliklerinden ziyade bence nerde ne konuşmasını bilmesi , merhameti, dürüstlüğü, misafir geldiğinde ağırlayabilmesi , pozitif düşünmesi gibi şeyler olabilir.
Karakter olabilir onun dışında çekiciliğin yüzde 60 i yüz güzelliği yüzde 20si fizik yüzde 20 Şi karakter zaten. İnsanlar genel olarak yüz güzelliğine bakar
giyimi, bakımı, libidosu, samimiyeti, dürüstlüğü, gülüşü, açık sözlü oluşu, saygılı değer veren ilgili biri olması, anlayışlı olması davranması vs bunlar çekici gelir.
😄hallederim diye bir erkek değilim değilim ama geçen bayanın biri arabasının sileceklerini sökmemi istedi baktım ayip olmasın çok zor bu diye çektim yapmamdim 😄😄
bayan hitap seklidir, kadin cinsiyettir. sokakta cuzdanimi dusursem bana pardon bayan diye seslenebilirsin, ama bir cinsiyetten bahsederken kadin demen gerekir
@celebface Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
@celebface Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.95 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Zeka tabi ki etkileyici o yüzden zeki kadın severim. Bazi erkekler korkmaz zeki erkekler zeki kadinlardan korkmaz çünkü zeki kadın yanlış yapmaz. Hareketlerini tartarak yapar. Zeki erkekte kadini kontrol etmek icin uğraşmaz iliski daha kolay olur