Aşk İlişkileri 2 ay Zayıf diye kızı sevmekten vazgeçer misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir kız güzel karakteri de güzel ama sadece biraz zayıf diye onu sevmez misiniz Zayıf diye kızı sevmekten vazgeçer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Merhaba,Ben zayıf seviyorum valla! 😅Kilolu balık etli sevemem hayatta! 😅 2 0 Yorumla
s Valera_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seveceği varsa sırf zayıf diye sevmekten vazgeçmez. 1 0 Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Ben zap zayif seviyorum zaten. Mesela 1.60 boyfa 40-43 kg. 1.58 boyda 48 kg.Zayiflik daha güzel daha cok yakisiyor bayanlara. 1 0 Yorumla
anonim_birii_00 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 2 ay Zayıflık bana gore kusur değilBenim guzellik algim Zayıflık Ince bacaklar ince bir bedenMankenn gibi 2 7 Yorumla Soran 2 ay Nasıl yiaa çubuk kraker diyorlar bana 😭 Yorumla OzkannK 2 ay Çubuk kraker dlehdoeudoehsoehlxbeodueodbe Yorumla anonim_birii_00 2 ay Iltifat olarak algılamalısın Yorumla Alidossantos0007 2 ay Bencede ince bacak, inceck vücut daha güzel. Boyunuz ve kilonuz kac acaba Yorumla Soran 2 ay @alifossantis0007 1.60 boy 43 kilo Yorumla Alidossantos0007 2 ay Gayet iyisin bence hata 1.60 boya 40-44 kg ideal buluyorum sakin kilo alip bozma fizigini zayifligini. Degisim. istiyorsanda 40 kg cok yakisirdi sana. Yas kac. bu arada? Yorumla Alidossantos0007 2 ay @anonim_birii_00 senin boy ve kilon kac peki Yorumla
günes121212 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Böyle düşünen bir erkeğin akıl sağlığından şüphe ederim gerçi çoğu sorunluda neyse 1 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Karakteri güzelse 2 0 öndedir 1 8 Yorumla Soran 2 ay Karakteri çok iyi ama sadece zayıf Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 2 ay Zayıf olsun. Zaten kadınlar zayıf olmak istemiyor mu Yorumla Soran 2 ay Çok zayıf ama Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 2 ay Kaç kilo Yorumla Soran 2 ay 43 kilo Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 2 ay Boyun kaç Yorumla Soran 2 ay 1.60 Yorumla _-_-_Öcüü-_-_ 2 ay Çok zayıf değil bence. Zaten kadınlar biraz yas olduktan sonra fiziği oturuyor Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 848 cevap paylaştı. Kilo aldirmaya calisirim 1 0 Yorumla
Yaleleyyalelee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zayıf makbul hayatım 0 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 2 ay 50 kilo un çuvalı taşıyamayan kadınlar olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Hayır zayıf olan favorim dir 1 2 Yorumla Soran 2 ay Ama çok zayıf bu kız:( Yorumla Cevap sahibi 2 ay Olsun sorun değil Yorumla
benalhan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı. Meyvanin hami.. zayifin... mi 0 0 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Anorexia ise evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Merhaba,
Ben zayıf seviyorum valla! 😅
Kilolu balık etli sevemem hayatta! 😅
Seveceği varsa sırf zayıf diye sevmekten vazgeçmez.
Ben zap zayif seviyorum zaten. Mesela 1.60 boyfa 40-43 kg. 1.58 boyda 48 kg.
Zayiflik daha güzel daha cok yakisiyor bayanlara.
Zayıflık bana gore kusur değil
Benim guzellik algim Zayıflık
Ince bacaklar ince bir beden
Mankenn gibi
Nasıl yiaa çubuk kraker diyorlar bana 😭
Çubuk kraker dlehdoeudoehsoehlxbeodueodbe
Iltifat olarak algılamalısın
Bencede ince bacak, inceck vücut daha güzel. Boyunuz ve kilonuz kac acaba
@alifossantis0007 1.60 boy 43 kilo
Gayet iyisin bence hata 1.60 boya 40-44 kg ideal buluyorum sakin kilo alip bozma fizigini zayifligini. Degisim. istiyorsanda 40 kg cok yakisirdi sana. Yas kac. bu arada?
@anonim_birii_00 senin boy ve kilon kac peki
Böyle düşünen bir erkeğin akıl sağlığından şüphe ederim gerçi çoğu sorunluda neyse
Karakteri güzelse 2 0 öndedir
Karakteri çok iyi ama sadece zayıf
Zayıf olsun. Zaten kadınlar zayıf olmak istemiyor mu
Çok zayıf ama
Kaç kilo
43 kilo
Boyun kaç
1.60
Çok zayıf değil bence. Zaten kadınlar biraz yas olduktan sonra fiziği oturuyor
Hayir vazgeçmem. Aksine zayıf kadınlardan hoşlanırım
karakteri zayif olmasin da
Kilo aldirmaya calisirim
Zayıf makbul hayatım
50 kilo un çuvalı taşıyamayan kadınlar olmaz.
Hayır zayıf olan favorim dir
Ama çok zayıf bu kız:(
Olsun sorun değil
Zayıf daha çok hoşuma gidiyor zaten
Meyvanin hami.. zayifin... mi
Anorexia ise evet
İskelet gibi değilse tatlıdır
Ne alaka
keşke konuşabilseydim seninle
Karakteri zayıf olmasında kilo alınır
Hayır