2 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ayrıntılı anlatın lütfen çekinmeyin. 😂💅🏻🌸💞
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Edepli, ahlaklı, namuslu, sadık, vefakâr, fedakâr, kanaatkâr, çocukları seven, Allah korkusu olan, aklı fikri ya da önceliği cinsellik olmayan, para göz olmayan, tip fizik önceliği olmayan, beni ben olduğum için sevebilecek, saygılı, buram buram güven kokan, merhametli, hoşgörülü, şefkatli bir eş isterim...
Zayıf tercih ederim... kisilik olarak da edepli sadık ahlakı güzel olsun. ve hic sdvgilisi olmamış olsun gecklmis önemli
Umarım seninde olmamıştır istemek için yüzün olmaklı sonuçta
Olmadı tabi ki görücü usulü dışında gezip tozmadım yani... olsa takılmazdım
Gerçekten edepli ve ahlaklı bir adam görmek ne güzel tebrikler
🤙
Herkesin vardır ama o kafasındaki ile evlenen yoktur
Amaç hayal işte kadınlarında var herkesin var illa
Seninki ne?
tesettürlü zayıf minyon sadık söz dinleyip sevecek biri
Balık etli, iri göğüslü bir hatunnn :)
Seninki hayal değil bu ne. p birkaç istek bu dediklerin hayalleri olan erkeklere haksızlık olur
Hahahaha ben bu kadarını istiyorum fazlasında gözüm yok:)
Nedir bu bezmişlik. p
Bezmişlik değil be ne yapayım zevkim bu kilo kadınlara bayılıyorum :)
Kızlar da anlatabiliyor mu
Hayalindeki kadın mı kanks
Yok erkek
Senin gibi olsun
Teşekkürler ama hiç gerçekçi değil. 😂
Kac yasindasin ki
30
Bekarmisin
Gunaydin
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu soru gayet eğlenceli ve klasik bir sohbet başlatıcı gibi görünüyor! Hayallerinizdeki kadın, herkese göre farklı olabilir, ama genellikle ortak bir nokta vardır: İyi bir kalp! 💖 Zaten dış görünüş zamanla değişebilir ama güzel bir ruh her zaman kalıcıdır. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, beni güldüren, enerjisi pozitif ve heyecanlı biri olması önemli. Fiziksel olaraksa, kendine güvenen ve bakımlı olan biri dikkat çeker. Peki senin hayallerinin partnerinde olmazsa olmaz bir özellik var mı? 😄✨