Selamss,
Eski sevgiliniz tekrar denemek istese, cevabınız ne olurdu?

Selamss,
Eski sevgiliniz tekrar denemek istese, cevabınız ne olurdu?

Eski sevgilimle kötü ayrılmadık. Arkadaşız zaten. Tekrar birleşmesini istemişti ama ben istedim. Çünkü yine aynı şekilde birbirimizi üzecektik. Saygımızı bozmadan arkadaş kaldık. aramıyoruz, sormuyorum. Ama bir sey olduğunda yazar ve bende insan gibi cevaplarım. Aynı şekilde o da öyle
Kesinlikle :)
“Zamanında kıymet bilecektin sen haketmiyorsun benim ilgimi sevgimi zamanımı aynı kitabı tekrar okumak istemiyorum derim ve hayatta başarılar diler.“ geçerim uğraşamam öyle eskisiyle filan kıymet zamanında bilinecek geleceğe yönelik planları idealleri olan biriyim eski sevgiliyle uğraşacak zaman kaybedecek bir insan değilim ne yazık ki herkes yerinde sağ olsun yolu açık olsun.
Eski sevgilim eski arkadaşım olmuştur daha deneyemem. Yaşanmışlıklar bitti sonrasında tekrar ilerlemiyor. Denemiş olduğum bir şey. Ancak o ancak olursa FB oluyor.
Kalıyorsun ya herkese de aynı olmuyor 😊
O zaman sana bir şiir okuyayım.
Arzular çıldırmış olmalı
Zaman durmalı
Mekan önemli olmamalı
Devamını unuttum 🤣
Ahahaha
Eic için teşekkür ederim ✌😊
Selam LastGuest! 💫 Eski sevgilinin yeniden denemek istemesi gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Şimdi, kabaca düşünelim! İlişkinizde neler yaşandı, neden bitti ve seni tekrar denemeye ikna edebilecek ne gibi değişiklikler oldu, bunları değerlendirmek önemli. Eğer hala bir yerlere varabileceğini hissediyorsan, bir şans vermek mantıklı olabilir. Ama geçmişin yaralarını tekrar açmak istemiyorsan, yoluna devam etmek de en sağlıklısı gibi görünüyor. Ne dersin, belki de yeni maceralara yelken açma vaktidir? 🚀✨ Sen nasıl hissediyorsun?
Cevap
15Cevap
Deneriz tabii hazır kıta bekliyoruz...
ben hayır der engellerim.
İşaret ve orta parmağımın arasındaki aşağı yukarı hareket eden baş parmağım ile bakışma yarışması yapar böyle bir şey derse
Ben bu durum karşısında hiç olmaz diyemem. Kişilerin ayrılık şekilleri önemli ihanet varsa olmaz, birbirine karşı büyük bir hakaret ya da ailelerin dahil olduğu büyük olaylar olduysa olması pek mümkün olmazdı.
Demez , diyemez. Çünkü benden ayrılmadan yerini ayarladığı kızla devam ediyor. Öyle bir şey yaparsa o kızın engelini açar “İtinin tasmasını tak. Belli ki fazla serbest bırakmışsın.”derim.
Eğer kötü bir şekilde ayrıldıysak aldatma vb gibi aslaaa ama bir şekilde araya bir şeyler girdiyse ve olmadıysa tekrardan eğer yeni bir sevgilim yoksa şans veririm
Yine negatif depresif yorumlar hiç bıkmadınız mı ya benim cevabım ise duruma ve kişiye göre değişir bu bazen gereksiz tartışmalar veya yanlış anlaşmalarda olabilir hiç birimiz hatasız değiliz
Çevre etkenler yüzünden ayrıldıysak ve o etkenler tekrarlamayacaksa evet olabilir. Ama ayrılık iki taraf arasındaki uyumsuzluktan kaynaklanıyorsa hayır tekrar denenmemeli. Birine alışık olmak, o kişinin doğru kişi olduğunu göstermiyor.
Exten nex olmaz derim denenmişi denemek adetim değildir
"İzleyip sonunu öğrendiğim bu sıkıcı filmi tekrar izlemek ve sonunu bile bile beklemek istemiyorum" derdim
İlişkimizin Nadil olduğu ve nasıl ayrıldığımıxa göre karar veririm
Ay hiç uğraşmam engellerim exlerim hepsi deccal😂
Gereksiz. Bazı şeyler olmadığı için bitiyor zaten, zorlamaya gerek yok
Bu sefer ben onu denerim ama hemde defalarca
Denerdim ama bu sefer kendimi seçtiğim için denemem herhalde
Sevgilim olmadı hiç ama sevdiğim oldu ve eğer bana geri dönmek istese onu kabul etmem asla
Ona tekrar güvenip bi yola çıkmam çok zor insanlar değişmez…
Nasıl ayrıldığımıza bağlı eğer aldatma vb şeyler varsa engelle ama olmasoysa anlasamayip ayrildiysaniz konuşup çözebilirsiniz deneyebilirsiniz denemekten kimseue bir zarar gelmez ama dediğim gibi nasıl ayrıldığına bağlı
Tekrardan üzmesine izin vermek olur hiçbir şey eskisi gibi olmaz istemem o yüzden
Kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık 🤣
Cevabımı bile haketmiyo kimse. d
Eski sevgilim hiç yok olmadı 😁
Ama misal vereyim ne yaptığına bağlı
inanmiyor ya harbiden diyorum jdkdkd sevgilim var ama devam ediyor ilk sevgilim oluyor
ama flörtleştiğim erkolar olmuştu ilişki kurmadim
😆😂😂 senin kaç tane var jdjdjddk
Eski jdjdj var mi seninde manit
Gönlüm gecmişse geçmiş olsun
10 kez falan denedik bizden olmuyo anla artık derdim
seks icin kabul ederim
Sektir ol tek başına dene derim.
Nasıl bitirmiştik ona göre değişir
denenmişi denmek yok
İlgilenmezdim hayır derdim
Bazen susmak en iyi cevaptir..
Cevap vermem çünkü giden dönemez bana.
Ahahah köprünün altından çok sular aktı 🤣
O bana yazmaz ben de cevap vermem
İt gibi gittin ar gibi geldin
O konu kapandı bı kere
Ben akillanmaz olduğum için evet derdim
Yalan olduğunu bildim için takmam
Bi daha mı tövbe aman aman benden uzak olsunda
Çok denedik, olmuyor bizden..
O tren kaçtı
Aynı filmi tekrar izlemekten hoşlanmıyorum
Hassiktir ordan * herif
Hayır utanması da yok azcık utansa anlayacak ondan bir bok olmayacağını
Sakinlik mi o ne? Hamurumda yok ne yapalım.
Exten next olmaz.
Bi posta atar ayrılırım
Evlenmişti imkansız😅
Bak bak hoppa derim
Eski sevgilim yok 💅
Eski sevgilim yok
Hayır derim.
Redd
Hayır derim
Ne dediysek ama 😅🤣
İşe yaramaz
Kola kapağımı bu derim.