Cocukken bi olay yaşadım. O zamanı hatirlatacak seyler yasadıgımda 10 15 dk boyunxa nefesim daraliyor kalbim carpiyor agliyorum sonra sakinlesmeye calisiyorum benım neyim var
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
geçmişi düşünme bence
Normalde hiç olmuyor sadece bu olaya özel böyle hissediyorsan muhtemelen travma sonrası hastalıklarına bağlıdır
Panik atak değildir dimi
Panik atak gündelik meselelerde de ortaya çıkardı. Bugüne kadar hiç olmadıysa değildir. Örneğin bir ortamda gerginlik, kavga varsa yine böyle oluyor musun?
Hayır yine ürperiyorum ama genede aile içindeki olaylar dhaa cok etkiliyor
Alanda uzman olan teşhis eder ama bence panik atak değil. Emin olmak için git tabii uzmanına
Travma sonrası stres bozukluğum ya da panık atagım var hangisi anlamaya calisiyorum psikologla konusmak istemiyorum kendim icin biseyler yapmaya calisicsm
Psikoloji ile alakalı mevzuları kendine çözmeye çalışırsan muhtemelen zararlı bir süreç olur
Önceden psikologa gitmeyi düşünüyordum. artık düsünmüyorum her seyi anlatip bastan yasamayı istemiyorum
anksiyete sanırım veya travma sonrası stres bozukluğu
Panik atak olamaz dimi
bilmiyorum
Ne yaşadığını bilmeden herhangi bir fikir üretmeyiz yanj sende
Panik atak ve travma sonrasi stres bozuklugu benzer hastalıklar mı
Benzer stres panik atağı tetikliyor çünkü benim kardeşimde bu durumda
Tedavi görüyor mu
Çoçuk olduğu için ilaç yazarız dediler ailem dedi olmaz kriz geçiyordu ondan tedavi oluyor
Umarimm iyilesirr🥺💕
Amin amin 🤲
Belki sizin bilmediginiz bir şey yaşamış olabilir taciz zorbalık tarzı seyler umarım iyi olur onun icin dua edicem
Yoğ yav bu küçükken biz oyun oynuyorduk siyah poşet bunun yüzüne yapıştı bir korktu bir korktu dedim kalp krizi geçiyor ondan dolayı
Ahshahsha kıyamamm ya
Aynen peki sen ne yaşadın
Kayıtlarını Dilmen gerekiyor
Hı?
Silmen
Anlat anlatabileceğinnkadar
Tansiyon olabilir belki
Travman var
Anksiyete belki ya da panik atak
Hangisi onı anlamaya calisiyorum psikologla konusmak istemiyorum kendim icin biseyler yapmaya calisicsm
Tam olarak neler hissediyorsun biraz bahset
Nefesim daraliyor kalbim aciyor vucudum titriyor ağlıyorum. bunlari ailem icinde tartısma oldugu zamanlar ortam gerildiginde hissediyorum
Bak bendede buna benzer bibsorun var benimkine benziyor sorunum çekingen kişilik bozukluğu biraz googlede araştır bı bak istersen ben tanımadığım insanlarla iletişime geçince korku heyecan nefes daralması kalpte çarpıntı gibi belirtileri var elde seste çok gerginsem kafamda segirmeler oluyor topluluk önüne çıkmaktan korkuyorum
Belirtilerimiz benzer ama sorunumuzun aynı oldugunu dusunmuyorum gecmisinin verdigi travmaları kabullensemde Unatamadım henuz bir şey tetikleyince böyle oluyorum. aileminde bu travmalarımın icinde olmasi her seyi tekrar hatirlatiyor bana. ailemden uzaklasıcam o zaman gecer umarım
Senin için üzücü bir durum bencede uzaklasman lazım sende travma etkisi yaratmissa kesinlikle doğru düşünüyorsun kaldıkça kendini kötü hissedersin özeldir diye sormuyorum senin adına üzüldüm
Umarım ikimiz de iyi oluruz. Psikologla görüştün mü
Görüştüm sürekli soru soruyordu tavsiye öneride bulunmuyordu bende gitmeyi bıraktım
Neler yaşadın?
Kimseye anlatmak istemiyorum