Ritüel tersmi tepti acaba
Ritüel yaptım dönmesi için döndü barıştık tekrar ayrıldık aradan çok uzun süre geçti kimse girmiyor hayatıma
Ritüel yaptım dönmesi için döndü barıştık tekrar ayrıldık aradan çok uzun süre geçti kimse girmiyor hayatıma
Cevap
1Cevap
öyle şeylere inanma
Hangi ritueli cabuk de
Ocağa kaşıkla tuz tutuyorsunya o işte tuz ritüeliydi galiba
Anaa o doğru muu kii ama büyüye gorer o
Ritüel diye geçiyor büyü olsa yaptığım kişi bana ömürlük bağlanırdı
E yine bağlanmış işte. Nasıl yaptın anlatır mısın detaylı asko
Kız bağlanmadı bağlansa bırakır mıydı😂
Dönsün diye yaptım döndü ritüel işe yaradı yani o kadar bağlansın diye yapmadım
Olsun se anlat nasıl yaptın jdjxjd
Tiktokta youtube de detaylı anlatımı var
Ben ordan baktım yaptım rüyasına girmişim istek attı, yazdı barıştık
Bulultuğumuzda rüyama girdin deyince ben orada anladım ritüelin tuttuğunu birde seviyor gibi değilde ritüel sayesinde barıştığımızı çok hissettim😀
Bi bakayım canım sağ oll
Ritüel ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ritüel işleri bazen ilginç sonuçlar verebilir, ama unutma ki aşk ve ilişkiler büyülü kelimelerle değil, zaman ve doğru insanlarla şekillenir. Ritüelden sonra tekrar ayrılmanın ve yeni birinin girmemesinin farklı sebepleri olabilir. Belki de şu an kendine odaklanmak ve ne istediğini anlamak için bir ara vermen gerekiyordur. 💭
Belki de hayatına yeni birilerini çekmek için enerjini açman gerekiyordur. Sosyal etkinliklere katılabilir, yeni hobiler edinebilir veya biraz seyahat etmeyi düşünebilirsin. Belki de Orçun'un yemek workshoplarına katılırsın, kim bilir orada biriyle tanışırsın! 😄 Hayat sürprizlerle dolu, bu yüzden kalbini ve zihnini açık tut. ✨ Peki sen, yeni birilerini tanımak için neler yapmayı düşünüyorsun? 😊