İlgi manyağı mı oldum anlamadım?

Ailem beni sevmiyor. Bunu şu anda kötü halde olduğum için söylemiyorum. Gerçekten sevmiyorlar. Geberden tutun eldivenle sevilecek çocuksuna kadar. Neyse bu sene de sınav senem. En büyük dileğim istediğim üniversiteyi kazanıp bir an önce gidebilmek. Ama içimde böyle delicesine birinin beni sevmesi isteği var. Hiç sevgilim olmadı bu zamana kadar. Hiç doğru biri çıkmadı karşıma. Bu yaşta alkolik küfürbazlardan ibaretti. Neyse ister istemez okula her gün bakımlı şık gidiyorum. Gerçekten giyime öneme veren biriyim bu kendimi bildim bileli hep böyleydi. Ama bu sene bir tık abarttım gibi. Dış görünüşüm ile alakalı her şeyi kafaya takıyorum. Birinin beni kişiliğimle seveceğine inanmadığım için dış görünüşümü öne çıkarmaya çalışıyorum. Ama kendimi hep yetersiz hissediyorum. Daha doğrusu kendimi her zaman çirkin hissediyorum. Kendimi sürekli seni sevgi kurtarmayacak, dersini çalış diye uyarıyorum. Ama içimdeki o dürtüye engel olamıyorum. Bu sevgi ilgi manyaklığı gibi. Yanlış anlaşılmasın pick me değilim. Sadece birinin beni gerçekten sevmesini istiyorum. Bu ilgi manyaklığı gibi geliyor bana. Not: Tesettürlü değilim ama açık giyinen biri de değilim. Şıklığa önem veriyorum. Yani aklınıza çok açık giyinen bir kız oluşsun istemem.

İlgi manyağı mı oldum anlamadım?