Eskiden sevgili olduğum biri üniversitedeki en yakın arkadaşım için de devamlı o nasıl , ne yapıyor diye sorup kızın tüm fotoğraflarını beğeniyordu. Aralarında bir şey olmadığına eminim. Çünkü arkadaşım yürüse kesin derdi ve ben devamlı sorup durmasından rahatsız olduğum için o eski sevgilimin arkadaşıma numarasını silmesini ve instagramdan çıkarmasını istedim. Yaptı da ikiletmeden. Onun için arkadaşımdan değil de o eski sevgilimden şüphe duyarım illa birinden şüphe duyacaksam. Zaten ben onu kabul de etmeyecektim. Arkadaşım devamlı aklıma girmeye çalıştı üçümüz birlikte takılırken bende gözü olduğunu fark edip. Üçümüz birlikte takılırken de gayet iyiydi ama bana en baştan sinsi gelmişti. Benim düşündüğüm gibi de çıktı kabul edince ve ayrıldım çok geçmeden.
Tabii ki olmaz yani benim sevgilim olacak insan sadece benimle ilgilenir yani gerek bakmak olsun gerek konuşmak olsun biri hakkında bir şey soruyorsa bu o kızla ilgilendiği anlamını taşıyor bence kimse kimseyi yoktan yere sormaz ki zaten belki ben mağara kadınıyım böyle düşünüyorum ama arkadaşımı merak edecekse gidip onunla olsun ilgi alanları benim dışında herkes olabilir
Kızın sevgilisi hakkında baskalari anlatılmaz ama nedense anlatıyorlar. Anlatsa da sevgilisine " arkadaşlarıma senden bahsettim" denmez. Kendini düşünsün. 🙂
Ah, ilişkilerde merak unsuru bazen biraz fazla olabiliyor, değil mi? 😄 Sevgilinin kız arkadaşlarını merak eden bir erkek, aslında iki şeyden biri olabilir: Sosyal çevrenle gerçekten ilgileniyor olabilir veya biraz kıskançlık devrede! İlk seçenek gayet sevimli bence, çünkü kim hayatındaki insanın dünyasını tanımak istemez ki? 🌍💕
Ama tabii, işin kıskançlık boyutuna kaymaması önemli. Eğer bu merakı abartılı buluyorsan, açıkça konuşmalısın. İlişkilerde sınırlar ve güven önemli! Peki sen önceki ilişkilerinde böyle durumlar yaşadın mı? 👫💕