Sizce güzel bir gönderme yapmış mıyım?

Üniversitede okuyorum ve alt sınıfımdan ilk görüşte hoşlandığım bir kız var. Sene başında o sınıfın WhatsApp grubuna " Ben sizin arkadaşınız değilim, abinizim. Bana " Abi " deyin " diyerek bana " Abi " demelerini söylemiştim. Ama sonra o sınıftan bir kızdan hoşlanmaya başladım ve o kız için birkaç iyilik, jest yaptım; hatta geçenlerde o kız ve yakın arkadaşları için disiplin cezası aldım ve az kalsın uzaklaştırma cezası alacaktım. Ama kız bana " Abi " diyor ve sanırım yaptığım tüm bu iyilikleri de bir " Abi " olarak yaptığımı düşünüyor. Ben de biraz önce okulun İnstagram'daki itiraf sayfasına " Keşke üniversitelerde öğrencilerin birbirlerine " Abi, abla " gibisinden kelimelerle hitap etmeleri yasaklansa. Sene başında, okuduğum bölümün bir alt sınıfındaki öğrencilere bizzat kendim " Ben sizin arkadaşınız değilim, abinizim. Bana " Abi " deyin " demiştim, ama şu anda o kadar pişmanım ki anlatamam... 😭 " yazdım. Okulumuz fazla kalabalık değil ve o kızın da profil resmimden o postu benim attığımı anlayabileceğini düşünüyorum. Sizce güzel bir gönderme yapmış mıyım?
Sizce güzel bir gönderme yapmış mıyım?