Sevgilim konsere gitmeme izin vermiyor fakat kendisi eskiden izin almadan gitti?

Merhabalar. Çok sevdiğim bir sanatçının konseri var 2 ay sonra. Fakat sevgilime ne zaman izin almak için sorsam soğuk yapıyor. Konser kapalı salonda oluyor. Sigara alkol içeri kesinlikle alınmıyor. Su bile sokulmuyor ya! Bilirsiniz konser ortamları kötüdür. Bana diyor ki "Sana güveniyorum ama ortama güvenmiyorum. Sana bir şey yapabilirler." Konser kışın Ocak'ta olcak ve sweat esofman altı giyinip gideceğim. Dediğim gibi bir de kapalı salon. "Gitmemen taraftarıyım, ama gidersen de karışmam." diyor. Ben aylardır bu sanatçıyı bekliyorum. Gitmesem pişman olucam, biliyorum. Ama yanlış anlamasından korkuyorum. Onu önemsemiyor, fikirlerini umursamıyor gibi gözükmek istemiyorum. 11 aylık ilişkimiz var. İlişkimizin 4. ayında onunda izniyle bir konsere gittim. "Bu konseri bekliyordun o yüzden izin veriyorum." demişti. Bu olaydan sonra yani ilişkimizin 6. ayında o da ortami kötü olan (alkol sigara kız herşeyin maksimum kötülükte olduğu) bir konsere gitti. Fakat o gün sabahtan akşama kadar yazmamıştı. Konserin bitiminde yazmıştı. Çok özürler diledi, bende sevdiğim için affetmek zorunda kaldım. Aldatmadı buna %1000 eminim. Ya kendisi alkol sigaranın full + full olduğu yere bana haber bile vermeden gidiyor. Ben dışardan suyun bile sokulmasının yasak olduğu yere gidemiyorum. Anlıyorum ve hak veriyorum. Ortama güvenmiyor. Ama ben garanti ediyorum ki kimse bir şey yapmayacak. Yanımda arkadaşlarımla gideceğim. O arkadaşları kendisi de tanıyor. "Konserde her dakika sana yazcam." "Fotoğraflar göndereceğim." "Konsere girmeden ararım." falan diyorum. Yine kabul etmiyor. "Gitmemen taraftarıyım ama gidersen karışmam." diyor ne yapacağım? Normalde gitmek istemezdim. Ama çok ama çok beklediğim ve sevdiğim bir sanatçı... Gitmek istiyorum ama onu üzmek, kırmak da istemiyorum. Arkadaşlarıma da sordum. Önceki yaptığı olay için kısasa kısas gibi olsun diye, sende git diyorlar. Ama tabi ben haber vererek ve konserde ona yazarak giderim. Napcam? Şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

Sevgilim konsere gitmeme izin vermiyor fakat kendisi eskiden izin almadan gitti?