Görüştüm bi bey var yakın zamandır. Ne zaman buluşsak ="bi isteğin olursa söyle! " "Yardıma ihtiyacın olursa ara" "Benden bişey ister misin " =diyor ama devamlı. Bunu kibar olmak için mi söylüyor? Yoksa gerçekten arz-talep meselesi miii?

Görüştüm bi bey var yakın zamandır. Ne zaman buluşsak ="bi isteğin olursa söyle! " "Yardıma ihtiyacın olursa ara" "Benden bişey ister misin " =diyor ama devamlı. Bunu kibar olmak için mi söylüyor? Yoksa gerçekten arz-talep meselesi miii?

Ya tabi yoruma açıktır ama erkekler kendisine fikir danışılmasını vs severler ki muhtemelen senin yanında olduğunu sana hissettirmeye çalışıyor. Eğer Ilgın varsa ona karşı arayıp onun bilgisinin olduğu bir alanda destek istemen muhebbeti arttirir.
Zamanında konuştuğum çocuk msü de kara harp öğrencisiydi. Askeriye ile ilgili ne merak ediyorsan sırf merak ettiğim için onu arar sorardım oysa Google da var yani yeakdhmahd ve bu şekilde daha fazla muhabbet ortamı oluşuyor ki o da sürekli bir şeye ihtiyacın var mı diye vs sorardı ama sana destek çıkmaya çalıştığı aşikarrr yani demek istediğim ondan yardım alabilecegin konularda kendisine dansiman için ortam oluşturuyor
Bence çok doğru söylemişsin.
Cevap
3Cevap
sen iste ki
bende isteyiyim
gibisinden bir şeyler sanki:)
O istemeden veriyom ki
ama bir şeyler.. yapmak
daha iyi hissettirecek
😮💨 anlamadım
senin için bir şeyler yapmak
onu iyi hissettirecek