Bı bakar mısınız 😭?

Bugün arkadaşımı güldürmek için gözlüğünü aldım takacaktım bı baktım aşırı dereceli ayy başım döndü falan dedim gözlüğe baktım uzaktan tutunca baya yakını gösteriyor baktım bi kaç kişiye ama kötü bir amacım yok öylesine bakıyorum sonra burunun da izler olduğunu farkettim bide gözlük aşırı dereceli arada çıkar bi dinlensin gözlerin dedim saçma belki ama asla kötü bir amacım yok sonra kız bana bu zaten dinlendirmek için ya haniiii dedi sonra "işte arkadaşımın zeka seviyesi" dedi sonra ona birileri daha katılıp bana gülsünler diye arkasındaki kıza dönüp tekrar söyledi ben bozuldum çünkü bi kaç gündür sürekli ortamlarda beni bozmaya çalışıyor bide o arkasını döndüğü dediğim kızla beni kıskandırmak için majlarini atıyor normalde biz takındık o kızla plan kuruyor biz böyle yapicaz sende gelirmisin falan diyo özellikle güldüğü mesajları bişey bahane edip bana atıyo bugün bana öyle dedi ben üzüldüm ve çok şaşırdım buda beni öyle görünce 5 dakika boyunca kahkaha attı sonra dayanamadım tuvalete gittim gözlerim doldu ağladım düzelince geldim

Bı bakar mısınız 😭?