Selam canlar,
Alkol etkisi yaratan davranışlara hasret kaldık. Karşı cinsin hangi hareketleri bizi böyle etkiliyordu¿

Selam canlar,
Alkol etkisi yaratan davranışlara hasret kaldık. Karşı cinsin hangi hareketleri bizi böyle etkiliyordu¿

İstemesi ve arzulaması. Olmadık bir anda uzaktan belirmesi, tenini süzermiş gibi inceden dokunması. Bakışlarıyla sana yön verip söze gerek olmadan anlatması. Bazen gözün uzaklara daldığında farkedip el sallaması, bazen de elini omzuna atması. Her an dokunup ben burdayım hissiyatı vererek isteği arttırarak bir öpücük kondurması. Kimi zaman elbisenin fermuarını çekmesi, kimi zaman gömleğinin yakasını düzeltmesi. Onun önce uyumasını bekleyip her bir kirpiğini inceleyerek gülümsemesi. " O bunu sevmez" diyerek durdurması, "en sevdiği budur " diyerek alması. "Seni düşündüm" cümlesinin ardından gelen "senin için yaptım" netliği. Kaybolmaya yaklaşmışken sana yeni bir hayat vermesi. Kimi zaman sinir etmek için kızdırmasının ardından sıkıca sarılıp öpmesi, kimi zaman "sana ihtiyacım var" diyerek başını omzuna koyması. Korkularını yenmesi, cesaretlendirmesi. İş çıkışına gelmesi, yerdeki bir çiçeği kopartıp kulağına takması...
En özeli de gözlerinin derinliklerine bakarak her hücrende hissettiğin "seni çok seviyorum" cümlesi.
Mest edici davranışlar var elbet ; söyleyelim : Erkeğin kalabalık ortamdayken dikkatinin kadının üzerinde olması masada otururken kadının elinin geriye gitmesiyle erkeğin kadının düşme tehlikesine karşın eliyle masaya destek vermesi.. Bunun dışında kadının elbise askısının düşmesi erkeğin askıyı düzeltmesi. Bunun da dışında kadının saçlarını erkeğin korklaması, Çayına kaç şeker attığını bilmesi, çayını karıştırması, onu sihirmiş gibi özel güzel hissettirmesi. Benim için bunlar. 🎐
Evet ✅ buna önem veriyorum.:)
İnce düşünmesi, detaylara önem vermesi beni etkiler.
Çok çok fazla var gerçekten sıralamaya girer. Ama çok klişe olan bir şey "belinden çek tut öp" 😂
🫣😂
Şimdi belinden tutup öpsem %90'nından dayak yerim
@Kargı_1111 herhangi birine yapmayacaksın zaten..
Sevgilim olsa sadece bununla kalmam ama hoşlandığım bir kızı arzulasam birazda muhabbetim olsa bir an bunu yapsam olmaz
@Kargı_1111 işte bu da yansıttığın hissiyata bağlı. Gerçekten çekici biriysen ve karşındaki için de öyleysen bunu yaptığında hiçbir kadın karşı koymaz.
Genelde kadınlar bana güçlü iri yarı sempatik derler yakışıklı diyeni duymadım :)
Empati sahibi olması, kendine güvenli tavırları, göz teması. Bütün olarak hepsi benim için önemli.
Cevap
15Cevap
Sır, herkese söylemem bunlar bende kalsın 😀
bana sarılması.
Benim için endişelenmesi, merak etmesi, hassas olduğum zamanlar ince davranması, duygularını naifçe sık sık dile getirmesi, onun için önemli ve değerli olduğumu hissettirmesi... Zaten beklenen kişiden geldiği sürece bazen küçücük bir söz bile yetiyor buna.
Şey gibi bunu gördüm aklıma sen geldin veya sana aldım. Detaylara dikkat eden adamda on numaradır mdkdm
Yeeep kdkdkd
Altında pantolon, üstünde hiçbir şey. Ortaya serilmiş kaslar. Su içerken kaslarına akan damlalar 🤤. Bu hareketi beni sarhoş eder.
@DedektifMinnie hahahs
😹😹.
ben ilgi severim, guc severim, agirbaslilik severim, dusunulmeye bayilirim
ee ne kiziyosun soru cevapladim 😭
tamam 😌
Hem kendini ifade etme biçimi hem asalet hem zeka hem karizma 4'lüsü muhteşem 4'lü gibi bir şey. Tüm bunlar bir kişide toplanınca yeterince kafa karıştırıyor. Bunca sene arayıp durduğunu bulmuş gibi hissettiriyor insana.
en cok etkilendigim yurtdisinda gece disariya yemege giderken takside yanimdayken basini omzuma koyup boynumu opup usul usul konusmasi beni mayistirmisti.
Boynumdan dudağımın kenarından öpmesi, nazik davranışları, direksiyon döndürüşü, beyaz gömlekle iyi kombinlenmiş kıyafet tarzı, dağınık saçı, belimden kavrayışı ve liste uzar gider
Seksi geliyor
Fikrin nedir bu konuda
İlgili olması, göz teması kurması, sadakati herşeyi 😂
Kendi olması, nazik ve kibar olması, espritüel ve zeki olması...
Zeki ve karakterli olsun ve duygusuz olmasın
Samimî bir gülüşe sahip olması, ilgili ve düşünceli olması..
Düşünceli olması söylediğim şeyleri benimle ilgili şeyleri unutmaması.
Striptiz yaparsa severim
Bir çok haraketi olabilir bilemiyorum
Yazmaya üşendim 😂
Bir yavrum diyişine deli divaneyim
Bir bakış atsın yeter.
Erkeklerde koku çok önemli. Çirkin erkeği bile etkileyici kılabiliyor
En ufak bir tehlikeye karsi bile her an tetikte olmasi
İlgilenmesi, düşünmesi bile yeter
Zekası, karakteri, enerjisi
Bacak bacağa atışı, gülmesi ve sarılması
Oturmuş bir karakter ile el üstünde tutması
Benim saçımla oynayıp okşaması çok hoşuma gider