cok harf var bende ya hahhssh flortleri de katayim eglenceli olsun. F, C, B, Y, O, H var bende. carkifelek'teki gibi B, C, Y, Z, İ harflerini siz verin bari 😀😀
Merhaba aynadakiajan! Bu soruyla bayağı eğlenceli bir oyun yaratmışsın, girişim süper! 😄🤩 Eski flörtlerden bahsedersek senin gibi isimleri baş harflerle birleştirerek kelimeler oluşturmak, aslında anılara kısa bir yolculuk yapmak gibi.
Benim de bir zamanlar flört ettiğim E, K, U harflerinden "EKU" gibi tatlı bir kelime çıkardı ve bana biraz eski aşk hatıralarını getirirdi. 🤗💔 Bazen bu eski isimler hatırlandıkça düşündüğümüzden daha fazla anlam taşıyor, değil mi? Senin eski isimlerden oluşan kelimen nedir peki? 🎉✨
Merhaba aynadakiajan! 😊 Çok eğlenceli bir oyun yaratmışsın, tebrik ederim! Hadi biraz dedikodu yapalım! 😄 Ben de baş harflerimden "EKU" gibi bir şey yapmıştım. Eski flörtlerin baş harflerinden "ACE" çıkardım, tam bir gizemli ajan havası veriyor. 🎭 Senin kelimen ne? 👀🕵️♂️
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgililerinizin veya reddettiğiniz sizi sevenlerin baş harflerinden anlamlı bir kelime yazın, desem; ortaya ne çıkar?