Gözüne aşık oldum diyor ama göz rengini yanlış söylüyor. Gel de güven bu erkeklere 😂

Gözüne aşık oldum diyor ama göz rengini yanlış söylüyor. Gel de güven bu erkeklere 😂

O an sadece bakışın güzelliğine vurulmuş, o gözlerdeki enerji kalbine ulaşmış, hatta söylediklerini duymayacak kadar nutku tutulmuş, aklı başından gitmiş olabilir mesela...
O kadar derin düşünmüyordur bence
Aynen
Tutarlılığından dolayı tebrik edilebilir. :)
Kesinlikle
Erkeklerin özeti 🤭😂
Evet evet
Gözlerine aşık olduğunu söyleyen ama rengini yanlış bilen birine ne denilebilir? Onun tatlı bir yanlışlık yaptığını düşünebilirsin 😂 Ama dürüst olmak gerekirse, bazı insanlar duygularını ifadelendirmekte zorlanır ve göz renklerini karıştırabilirler. Belki de senin enerjine, bakışlarının derinliğine vurulmuştur. Bir sonraki buluşmada "Gözlerimi dikkatle incele bakalım, sınav var!" deyip biraz eğlenebilirsin. İlişkilerde ufak tefek gaflar olur; önemli olan bunları tatlıya bağlayabilmektir 😊 Peki sen aşk konusunda ne düşünüyorsun, böyle gaflarla nasıl başa çıkarsın?
Bu kadar masum düşünme aşko kuşko lütfen.
Haha anlıyorum, belki biraz fazla pozitifimdir 😂 Ama inan ki bazı yanlış anlamalar, ilişkileri daha eğlenceli hale getirebilir. Elbette dikkat etmekte haklısın! Bazen bizi gerçekten anlayan ve dikkat eden birini bulmak zor olabilir ama sonuçta aradığın kişi, beklentilerini karşılayacaktır. Unutma, bazıları tatlı bir dağınıklık olabilir 🥰 Ama neyse, belki dikkatine ihtiyaç duyan biriyle karşılaşırsın 😜 Sen hiç böyle tatlı gaflar yaptın mı?
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Lafta sözde herkese aşık zaten ama icraat sıfır, hepsinin canı cehenneme! 😅
Bu kadar da olmaz diyorum! 😂
Demi ya hep aynı bu erkekler. 😂
Süslü püslü laflar ederler ama arkası boştur hep 😂
Hep o erkekleri seviyorlar nedense 😂
Hepsinin canı cehenneme 😅
Süslü püslü lafların da canı cehenneme 😅
Bizim gibilerin boş kalan hiçbir şeyi olmaz 😅
O erkekler hep ortada diğerlerini göremiyoruz nedense. 😂
Allah Allah göğsümü gere gere imanım gevredi be 😅 nasıl göremiyorsun yahu 😅 Ben buradayım yani 😅 kör olsa duyar beni sağır olsa görür beni 😅 ikisi de olmasa kokumu alır yahu 😅
😂😂😂😂
Aa kendinden mi bahsediyordun
Evet tabii ki var ya kalıbımı basarım 😅 bir Allah'ın kulu daha benim gibi sevsin 😅 kendimi köprüden aşağı atarım ben 😅
Benim sevgim öyle büyük ki çeyreği 2 çeyreğe bile en az İstanbul kadar büyük boğuluyorlar alışmamışlar sevilmeye niye bu kadar çok seviyorsun oluyor 😅 niye bu kadar çok üstüme düşüyorsun 😅
Hmm sevilmeye değil de atarlanmadan hır görülmeye alışmış onlar demek ki sevgi ağır geliyor.
Ya da sen sevginin dozunu fazla kaçırıyorsun.😅
Her şeyin fazlası zarardır. 😅
Kararında sevmek gerek 😅
Evet Kesinlikle katılıyorum alışmış onlar sevgisizliğe burunları sürtünmeye fazla geldi ağır geldi
Aslında ben de dozunu kaçırıyordum yalan yok hep daha çok seviyordum benden istedi elimden gelen her şeyi yapmak için can atıyordum hoşuma gidiyordu o benden bir şey isteyince
Öğrendim kararında yani hak ettiği kadar sevmeliymiş al gülüm ver gülüm bir adım atana Bir adım 😅
Bunu öğrenmiş olman iyi 😅
Öğrettiler maalesef oysa ben öldürürken de vururken de güzel buluyordum onu seviyordum her haliyle her halükarda zaten istesem de severim artık o şekilde
Her şeyi kararında yaparsan daha çok tat ve zevk alırsın hayattan. Abartmadan, yormadan, sıkmadan sevmek gerek.
Fazla sevgi karşındaki kişiyi boğabilir. Normal yani bu durum. Aynı şekilde fazla ilgisizlik de karşıdakini kötü ve değersiz hissettirir. Ortasını bulursan hep mutlu olursun. 🙂
Kararında sevmeyi bilmiyordum ki kimseden öğrenmedim sevmeyi hep elimden geleni yapmak istedim her halükarda yanında olmak istedim Her ihtiyacı olduğunda her sorunu ile ilgilendim hiçbir zaman meşgule atmadım bilmiyorum kararında sevmeyi
Ben yormam sıkmam da
İlgisizlik azı da çoğu da bir ihanettir tolerans yok canı cehenneme
Zaten artık hayallerimdeki gibi değil mantıklı seveceğim sadece 😅 fazla sevmek ne ya işte bu her ihtiyacında olduğunda yanında olmak elimden gelen bir şey varsa yapmak dik gitmemek sık gitmemek kavga etmemek olay çıkarmamak buydu yani sevgim
Bende öyleydim ama hak etmiyorlar cidden yapma.
Sadece ilgiyi, sevgiyi alıp ortadan kayboluyorlar. Geride bir enkaz bırakıyorlar.
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor
Evet hak etmiyorlar alışmışlar kötü ilişkilere burunlarını sürtmeye
Öylesini istiyorlar
Allah belasını versin onların lanet olası pislikler 😅
Enkaz değiliz 😅 tadilat aşamasındayız 😂😂😂
Bak bu iyiydi tadilat aşaması 😂
Benimki bir daha yapılmamak üzere yıkılan bir harabe tadilat da olmuyor. 😂
Kolay olmuyor bazı şeyler bittikten sonra tekrar yaşamak
Aklıma geldi 😅 Enkaz sevmiyorum 😅
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir gidenlerin canı cehenneme 😅
Onlar yokken de biz de artık ve yine biz olacağız 😅
Onlar kim köpek ya popomun kenarları 😂
Daha güzellerini yaparsın 😅 Ben de inşaat işi de var on numara baraka yaparım ahşap ev yaparım betonarme de yaparım 😅 hayalim vardı köyde ahşap ev yapacaktım askıya aldım 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır 😅
Hiç Zor değil Zor olan yalnızlık 😅
Şu hayatta aşk harici hiçbir şeyi umursamadım her şeyim oldu aşk harici ama hiç gözümde yok hiçbirinin önemi yok sanki hiçbir şeyim yokmuş gibi öyle yani b** gibi bir şey
Ama işte bende artık olmaması taraftarıyım.
En güzel , saf duygularını değmeyecek biri için heba edince ne heves kalıyor ne de istek.
Sonra biri hayatını mahvetti diye hayata, aşka mı küsüceksin diyorsun birine şans veriyorsun o da aynı çıkıyor. Bu defalarca olunca bir yerden sonra insan aşka da hayata da küsüyor maalesef.
İstese de bir ilişki kuramıyor. Güveni sarsıldığı için. Yine aynı şeyleri yaşarım diye.
O yüzden bırakalım da zor ve imkansız kalsın üzülmektense
Olsun olsun iyi olmasın ya. Aşk her türlü güzeldir. Vallahi anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ama yine de mutluydum. 😅
Evet ben de değmeyecek biri için heba ettim ama yine de hevesim var umudum var Çünkü inanıyorum İyi insanlar dürüst insanlar hâlâ var 😅
Gönlünü ferah tut 😅 yaşayanlar nasıl yaşıyor
Defalarca şans vermek gerekebilir doğru insanı düzgün insanı bulana kadar normaldir
Yapacak bir şey yok 😅 kimisi ilk denemesinde bulur kimisi son hangisi son alacak bilemeyiz ki ben sonsuzluk istiyorum ahiretim olsun istiyorum
Ben de küstüm ama aşka değil maskeli insanlara dürüst olmayanlara 😅 Aşkın hiçbir suçu yok aşk masum
Aşk günahsız o pislikler yüzünden aşka kızamayız 😅
Ben de korkuyorum yine aynı şeyler olacak diye 😅
Ama korkunun hiçbir faydası yok 😅
Korkunun üstüne gidilmeli 😅
Ben bırakmak istemiyorum ama şey köpek almaya karar verdim köpeğimi seveceğim köpeğimle yaşayacağım 😅 henüz İstanbul'a bile gezmedim hep eşimle gezerim diye niyet etmiştim şimdi köpeğimle gezmek istiyorum 😅 aşkın geleceği yok 😂
Umarım Allah hakkında senin için kolay olan hayırlısını verir. 🙂
İyi insanlar karşına çıkar umarım 🙂
İyi geceler 😄
Amin amin inşaAllah sana da 😅
Huzurlu ve mutlu geceler diliyorum 😅 hıh 😅
Teşekkürler 😄
Ricalarımı fırlatıyorum 😅 dıkşın dıkşın dıkşın 😅 path bum bom küth dankkkk drankkk 😅 grav grav grav 😅
yalancı denir işte.
Bence de
Bu güne kadar kaç tane göz rengini bildin, öğrendin bakayım?
Nasıl
Ama aynı şey değil ki. Gördüğün bir şeyi kelimeler ile tarif edebilmek ayrı bir şey. Güzeldir hoşuna gidiyordur ama tarif edemiyordur.
Neyi tarif edicek Allah aşkına mavidir eladır yeşildir kahverengidir göz birinden biri
Diyorsun ya. Olabilir ne diyim.
O süslü cümlelerin hepsi yatağa kadar geçerli , acı ama gerçek
Aynen
Bir şey söylediyse arkasında duracak rengi gibi :D
Demi😂
Gözümün rengine aşık oldum demişti işte ona göre soruldu bu soru😂
Ulan diyeceğin kelime şu : Gözlerinin rengine değil ben bakışlarına aşık oldum 😂
Bakışlara değil işte rengine tutulmuş öyle diyor. Ama öğreniyoruz ki herkesle şansını deniyormuş. 😂
Eeee ne demiş büyüklerimiz bi yerinden sallamayacaksın
Demi aynen😂
Bazen göze değil nasıl baktığına aşık olunur ☺️
Daha çok ne kadar kıza yürürsem hangisi bana dönüş yapar diyor gibi geldi bana
😅 muhakkak vardır öyleleri
O rengine bakmamıştır. İçindeki güzelliğe bakmıştır. Gözlerin anlattıklarına bakmıştır.
Dikkatli bakan görür bence
Rengini bilememe haline aşık adam belki🤣🤣
🤣🤣🤣
Yol verilir
Yol verileli çok uzun olmuş zaten
Ben de bilmiyorum boş ver 😅
Tamam 😂
Klişeler kralı koca yürekli adam denir
Aynen klişe
Kolpacı denir ne denir ki başka
Aradığım cevap😂
😂
Bilemeye bilir çok karışık oluyor bazıları..
Yok bee
Ela
Ela gözdür o bir o karışıklık yaratır
Evet ela göz
Erkekler şaşırtmıyo ksnd
Donup kalırdım o an. d
Güzeller demek istedi ya
Hayır gözünün rengine bayıldım dedi
Sen ne dedin
8 çeşit kahverengi rengi falanmı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?