Aşk İlişkileri Dönüp durduğun o gecelerde seni uyutmayan şey nedir? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Gününüz sevgi 🫶🏼 dolu geçsin✌🏻 Güncellemeler1 yıl @BynaRcos ve sorumu beğenenler Dönüp durduğun o gecelerde seni uyutmayan şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. yengeç burcu 1 0 Yorumla
_gunes__00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Akşam yemeğini biraz fazla kaçırmışım ahahahah 1 3 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Afiyet olsun _gunes__00 1 yıl Teşekkür ederim. _gunes__00 1 yıl Ama bana uymadı
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Genellikle eskilere takılır aklım. Ya muhasebe yaparım, ya hüzünlenirim. ya da şiirler yazdırır, herkesden uzak geceler.. 1 0 Yorumla
eleocharis Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Gün içi rezillikler derlemesinin kafada sürekli dönmesi sorunsalı 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben melatoninle uyuyorum ve aklıma takılan bir şey olmuyor artık. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Internette (Kızlarsoruyor'da) çok takılıp uykum kaçmıştır 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğru söylemiş telefonu bir türlü kenara koyamadığım için geç uyudum 1 0 Yorumla
иιℓαуу01 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl akrep niye böyle ya çok haksız , yalan bunlarrr ahshhash 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğru bazen düşünmekten uyuyamıyorum genelde 1 dk uyurum aslinda 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dizi izlemekten ziyade mutfağa gitsem mi gitmesem mı diye oluyor jxndkd 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Başak aynen öyle 😵💫 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Nete takılmakmış 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Yengeç 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yengeç burcu
Akşam yemeğini biraz fazla kaçırmışım ahahahah
Afiyet olsun
Teşekkür ederim.
Ama bana uymadı
Genellikle eskilere takılır aklım. Ya muhasebe yaparım, ya hüzünlenirim. ya da şiirler yazdırır, herkesden uzak geceler..
Gün içi rezillikler derlemesinin kafada sürekli dönmesi sorunsalı
Ben melatoninle uyuyorum ve aklıma takılan bir şey olmuyor artık.
Internette (Kızlarsoruyor'da) çok takılıp uykum kaçmıştır
Doğru söylemiş telefonu bir türlü kenara koyamadığım için geç uyudum
akrep niye böyle ya çok haksız , yalan bunlarrr ahshhash
Doğru bazen düşünmekten uyuyamıyorum genelde 1 dk uyurum aslinda
Dizi izlemekten ziyade mutfağa gitsem mi gitmesem mı diye oluyor jxndkd
İnternette çok takılmışım
Kova dogrudurr
Acaba beni seviyor mu sndjd
Yengeç o kadar doğruki
Başak aynen öyle 😵💫
evet fazla kacırdım🙂
Sevgilisini stalklamakmııı ay yalaann😂😂