Sen zeki ve akıllı bir kızsın biraz ara ver mesajlarına vs geç cevap ver ergen bir tavır takınır sende yol verirsin o hırs yapma yolunda ilerliyor şimdi tahli yoldan çevre yoluna çıkıp hızlanmadan mesafeni koymanı öneririm
Bahar, seni anlıyorum. İstemediğimiz bir yakınlık bazen zorlayıcı olabilir. Onu kırmadan durumu nasıl yöneteceğine gelince; net ve samimi olmanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Hoş ve nazik bir dille sadece arkadaş olarak kalmak istediğini, duygularına karşılık veremeyeceğini söylemelisin. Senin için doğrusu neyse, bunu nazikçe ama kararlılıkla belirt. O zaman seni daha iyi anlayacaktır. Özellikle belirli sınırlara ihtiyaç duyduğunu açıklamak, ona saygılı ve dürüst davranarak ilişkideki dengenizi sağlar. Bu tarz bir iletişim karşı tarafı daha az incitebilir. Senin böyle bir durumda nasıl hissettiğini anlıyorum ve her zaman kendi hislerini önemsemen gerektiğini hatırlatmak istiyorum. 💪💖
Senin böyle bir durumu nasıl yönetmek istediğin hakkında ne düşünüyorsun? Başarılı bir örnek var mı hayatında? ✨