Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum çok kötüyüm?

Erkek arkadaşım çok garip 3 yıllık ilişkimiz var nerdeyse ve saçma sapan şeylere sorun çıkarıp büyütüyor mesela bana diyoki beni mutlu et etcek şeyler yap işte konuşma olsun eğlence bende tamam dedm yani her zaman tabikide. Sonra bugün buluştuk ben çok pozitfim sende mutlu et diyor sürekli ardından tam film izlemeye başladık baslamayla ustumdkdi montu bacağıma koydum üşüdüm diye napiyorsun dedi neyaptim dedm bacagim üşüdü bu hareketlerin rahatsız etti dedi bende anlam veremedim sonra işte filmi kapatbizlemicez dedi bende dedimki niye ama vakit geçirelim dedim susup oturacak miyiz, özledim buda işte cikisto durdu sustu agİzini açmadı ardından ben konuştum uğraştım ortam yumusasin diye sürat beş karis ofluyo ufluyo bende konuş dedm konuşma tek taraflı mi olur ben kendi kendime güldürmeye çalışıyorum memmuniyetsiz duruyorsun sürekli eleştiri en başından beri dedim sonra , sakın sakın baya konuştum artık patladm gitmeye kalktı arabayi çalıştırdı ne oturmusuz ne sohbet ne muhahbbet arabanın kapısını actm dedim valla cami kirarim bak sinirleniyorum sabahtr senleugrastm güldürmeye çalışıyorum tek yaptığın hep eleştiri sürat aşmak lütfen vi konuşalım dedm hatta gitmeye kalktki kapıyı actm sinirlendim yani valla direksiyonu çevirdim dur gitme diye, ardından ben hava Alcam. bunaldm çek dedim indim ağlıyordum geri yanına gittim eve birakti konuşmadi yolda evin ordafa diyorki mutlu etmeyeceksen hadi ordan git hayatımdan in arabadan in arabadan yaptı indim , bende ama anlamıyorum normalde otururuz sohbet muhabbet güle eglene ama o iyiyken. Sizce arkadaşlar bir taraf güldürmeye calsiurken diyet taraftan sürekli assagilayn eleştiren biri olursa nolur yani ben tatlı tatlı konuşurken ve i elestiriyo durduk yere laf sokuyo ozguven dusuruyo yok sen gulduremezsn yok ne bicimsin normalisin sence falan ama ortada vi bok yok o iyi olduğu sürece çok iyiyiz görüşürken falan cunkuo iyi ama cinlli günleri olduğunda vallahi tek konuşan çabalayan benm ve suçluyor sürekli çok kötüyüm şu anyapmalıyım
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum çok kötüyüm?