Erkek arkadaşım çok garip 3 yıllık ilişkimiz var nerdeyse ve saçma sapan şeylere sorun çıkarıp büyütüyor mesela bana diyoki beni mutlu et etcek şeyler yap işte konuşma olsun eğlence bende tamam dedm yani her zaman tabikide. Sonra bugün buluştuk ben çok pozitfim sende mutlu et diyor sürekli ardından tam film izlemeye başladık baslamayla ustumdkdi montu bacağıma koydum üşüdüm diye napiyorsun dedi neyaptim dedm bacagim üşüdü bu hareketlerin rahatsız etti dedi bende anlam veremedim sonra işte filmi kapatbizlemicez dedi bende dedimki niye ama vakit geçirelim dedim susup oturacak miyiz, özledim buda işte cikisto durdu sustu agİzini açmadı ardından ben konuştum uğraştım ortam yumusasin diye sürat beş karis ofluyo ufluyo bende konuş dedm konuşma tek taraflı mi olur ben kendi kendime güldürmeye çalışıyorum memmuniyetsiz duruyorsun sürekli eleştiri en başından beri dedim sonra , sakın sakın baya konuştum artık patladm gitmeye kalktı arabayi çalıştırdı ne oturmusuz ne sohbet ne muhahbbet arabanın kapısını actm dedim valla cami kirarim bak sinirleniyorum sabahtr senleugrastm güldürmeye çalışıyorum tek yaptığın hep eleştiri sürat aşmak lütfen vi konuşalım dedm hatta gitmeye kalktki kapıyı actm sinirlendim yani valla direksiyonu çevirdim dur gitme diye, ardından ben hava Alcam. bunaldm çek dedim indim ağlıyordum geri yanına gittim eve birakti konuşmadi yolda evin ordafa diyorki mutlu etmeyeceksen hadi ordan git hayatımdan in arabadan in arabadan yaptı indim , bende ama anlamıyorum normalde otururuz sohbet muhabbet güle eglene ama o iyiyken. Sizce arkadaşlar bir taraf güldürmeye calsiurken diyet taraftan sürekli assagilayn eleştiren biri olursa nolur yani ben tatlı tatlı konuşurken ve i elestiriyo durduk yere laf sokuyo ozguven dusuruyo yok sen gulduremezsn yok ne bicimsin normalisin sence falan ama ortada vi bok yok o iyi olduğu sürece çok iyiyiz görüşürken falan cunkuo iyi ama cinlli günleri olduğunda vallahi tek konuşan çabalayan benm ve suçluyor sürekli çok kötüyüm şu anyapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ayrıl sakın çabalama erkekleri alttan almayın arkadaşım onlar alttan alsın sizi Cinsellik istiyor adam belli umarım buna inanırsın
Yok kiz 😭 sürekli böyle huyu
Ayrıl güzelim daha iyilerini hakediyosun sen
Oto boka eleştiriyor hakaret mesela diyoki Gül eğlen eglendir diye müzik şöyle sakalas zaten ben güler yüzlü komik sensakran biriyim normalde aama , ağzıma sicmis eleştirmiş eleştirip duruyor artık direk o an beynimden vurulmusa dönüyorum film izleyecektk güzel güzel filmini izle bana erkek gibi davran mutlu et iki gyzelsey kadın zaten sana güzel davatnir o iyi hisisediyo ama benmki bana bok gibi davtanip agalrken ddduclu sensn de konuş diyo ağlarken nasıl konusablrm veya o kadar eleştiri üzücü şeye bdn orada çarpılıp kalıyorum fenalık baziyo yani nasıl duzeltcegimi zGdn anlatamiyorum
😭elestirilmeyi kaldiramyirim artık sürekli kötü kötü ya istiyomki güzel şeyleri görsün bı canımı vermedigim kaldı ama hala eksiksin diyo bana
Düzeltme yavrum deli misin allah aşkına bunun için çabalamaya değmez ki ya
Yani arabada oturuyoz , tek beklediğim minik bir söz sarılma oluyor ama saçma sapan şeye eleştirip birde büyüyor bu olay , bı bakıyorum elinde telefon ne film izliyoruz ne gelip gönlümü alıyor bı kere ya büyüttüm kusura bakma gel dese zaten her şey mükemmel olur amma yok yarım saat başımı eğip assagiya bakıyorum dalıyorum düşünüyorum dokunsa zaten aglicam oda elinde telefon
Sen o kadar gtünğ kaldırmışsınki onun herşeyi senden bekliyor erkekler it givi davranan kızları sever sen böyle davranırsan hep böyle devam eder
Evet ters piskoloji var hep 😭valla çok üzgünüm yorgunum ben ya
Ayrıl
Valla ne elestirilmeyi ne anlaşılmamayi kaldıramıyorum artık kötü elestiriyi çünkü duyduğum tek şey elestiri
Adamın tek derdi cinsellik yaşamak mk mutlu et mutlu et dedigide o anlamayacak kadar saf mısın
Hayır onu demiyorki
Konuş diyo mutlu et konuş ne konuşayım konusbiste güldür ne bilim espiri yapiyom seviyorm uğraşıyorum komik ne varsa orada sebege dönüyorum ama sürat beş karış en sonunda hattta dedm ben sana dokunmak istiyorum , ya uf dedi arabayı calistirdi gitti yani bekledigi o degilki ne beklediğini anlamıyorum istediğim şeyi söyledim dedm ben ne imaladm mutlu et derken dedi , konuş birşeyler yap dedim dedi yani onu da denedm zaten
Ha dediki yapmacık diyorsun dedi bende ne alaka dedim oda ondan kaynaklı ağzıma siciyor ilgi göstermiyor bağırıyor eleştiriyor güle eglene giden ben boka araba vurmusa dönüyorum ama ona yansitmiyorum sonra nasıl heycanli bir şekilde sana dokunmak istiyorum diyeyyim, ağlamışım 2 dakika önce kadına güzel davranmaliki kadın güvende iyi rahat hissetsin aglatip aglatip sonra ee samimi demedn denmezki bence
Kendini bu kadar da ezdirme ne hali varsa görsün erkek senin üstüne düşüp ilgilenmeli bu işte terslik var ben olsam ayrılırdım kadın gibi tripli bide onun için hicbisey yapmak zorunda da değilsin ayrıca
Ya işte vak yemin ederim hanfendi , mutlu ettiğinde valla ona yukseliyorum tavrın değişiyor kadınsı şeyler meydana geliyor ama genel anlamda yaklaşımı bok gibi bağır çağır eleştiri ya herşeye elestiriyo tuvalete gittim diyom eleştiri , saçımı aciyorm diyo eleştiri ne diye açık topla bune beni dinle o saç ne , veya bir şey oluyor ilişkimiz boyu çok gotumu yırttım neler feda ettm guEl şeyleri gormuyo yapmamışm yapmıyorum gibi sen iste beceriksizsin beynin yok siyo veya bugün mesela oturduk filmimizi izleyelim sohbetimizi edelim zaten kadın seni güldürür eğlendirir mutlu eder kadınlığını yaapr eksik tek şey senin assagilaman eleştirmen sürekli yani 😭 üzgünüm ya
Böyle biri seni mutlu etmez ve sürekli aşağılayan adamla ne işin var kendine gel ayrıl ondan değmez buna bak daha fazla üzülmeden yol ver ona
Toksit bir insan bir an önce kurtulmalısın